Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Pils 2 lielās zāles, (2 x 100 m2) banketiem, prezentācijām, kāzām, romantiska atpūta divatā, romantiska atpūta, telpas korporatīviem pasākumiem, semināru telpas, telpas semināriem, svinībām, jubilejām, (līdz 200 pers. semināriem, (līdz 140 pers. Banketi, bankets. Kāzas. Semināri, seminārs. Ainavu parks, tūrisma pakalpojumi, pils parks,

Anytime Planner, SIA

G.Apiņa 18-100, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Mūsu kāzu plānotājs Izplāno savas sapņu kāzas ar Mūsu kāzu plānotājs! Šis plānotājs ir veidots tā, lai jums būtu vieglāk plānot un organizēt savu kāzu dienu. Mūsu kāzu plānotājs ir vieta, kur smelties idejas un veikt nepieciešamos pierakstus. Plānotājam ir 15 nodaļas ar minimālistiskām līnijveida ilustrācijām, 250 lpp. Pieejams mūsu e-veikalā mākslīgos ādas vākos ar iekškabatiņām, atveramu riņķu mehānismu, vietu pildspalvai, zīmuli. Piecos pasteļtoņos. Lieliska dāvana līgavai un līgavainim, kas paziņojuši par savu saderināšanos. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/2148871/

 

Plānotājs Manas 100 grāmatas Grāmatu lasīšana ir aizraujoša! Katra grāmata, ko izlasām, mums iemāca ko jaunu, pastāsta kaut ko, vai liek par kaut ko padomāt..Manas 100 grāmatas ir plānotājs, ar kura palīdzību kolekcionēsim savas izlasītās grāmatas. Mums katram ir tāda grāmata, kuru izlasot, žēl to nest atpakaļ uz bibliotēku, taču pirktām grāmatām plauktos arī vairs nav vietas. Tagad ar Manas 100 grāmatas palīdzību mēs varēsim krāt atmiņas par grāmatām kopā. Šis plānotājs var būt Tavs izaicinājums izlasīt 100 grāmatas, vai arī vari izaicināt kādu doties aizraujošā grāmatu lasīšanas piedzīvojumā kopā. Plānotājs Manas 100 grāmatas ir lieliska dāvana grāmatu lasīšanas entuziastiem. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/manas-100-gramatas/

 

Mans 90 dienu plānotājs Plānotājs Mans 90 dienu plānotājs ir bez datumiem - ieraksti datumu un dienu pats! Plānotājā ir: Vieta darāmajiem darbiem 00:00-23:00; Vieta prioritātēm; Vieta, kur sekot līdzi savam izdzertā ūdens daudzumam; Vieta, kur izplānot ēdienreizes; Vieta šodienas svarīgākajam notikumam; Viena lapas puse veltīta tikai piezīmēm. Šāds plānotājs ir ideāls risinājums, ja līdz šim nav bijusi vajadzība plānot dienu, bet tagad to ir jāsāk darīt. Lieliski piemērots studentiem (pierakstīt lekciju grafiku, piezīmēs sarakstīt mājas darbus, izplānot savas ēdienreizes un plānot savu budžetu atbildīgi) Lieliski piemērots skaistumkopšanas speciālistiem. Kad Mans 90 dienu plānotājs būs aizpildīts, mūsu internetveikalā varēsi iegādāties TIKAI iekšlapas un saglabāt jau esošos vākus. Plānotāji šobrīd pieejami RU, LV, ENG valodās.

Pieejami divi dizaini: 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/mans-90-dienu-planotajs-violets/

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-mans-90-dienu-planotajs/

 

Nedeļu plānotājs 2023. gadam  2023. gada nedēļas plānotāji ir klāt! 

Plānotājā iekļauts: 2023. gada kalendārs; Pieraksti dienas plānus no 7:00 - 20:00; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 5 darba dienu laikā pēc apmaksas saņemšanas. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023-nedelas/

 

Dienu plānotājs 2023. gadam 2023. gada dienas plānotāji ir klāt!

Plānotājā iekļauts: Pieraksti dienas plānus no 6:00 - 20:00 (ik pa 30 minūtēm); Izvirzi piecas prioritātes; Plāno ēdienreizes un seko līdzi uzņemtajam ūdens daudzumam; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 10.10.2022. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023/

 

Plānotājs Manas 100 receptes Ēst gatavošana ir māksla! Katra recepte ir citādāka un ar savām niansēm. Grūti ir visu atcerēties no galvas.. Manas 100 receptes ir plānotājs, ar kura palīdzību pierakstīsim garšīgākās receptes. Atradi kādu garšīgu recepti internetā? Pieraksti to, lai katru reizi nebūtu jāmeklē tā. Izdomāji pats savu recepti? Pieraksti to, lai vari to nodot mantojumā. 4 krāsas - klasiski melnā, debesmannas rozā, ceriņu violetā un debesu zilā. Vāku iekšmalās 8 kabatiņas čekiem, vizītkartēm, piezīmju lapiņām, kā arī 2 vietas, kur piestiprināt pildspalvu vai zīmuli. Magnētiska aizdare. Vāki - 235mm x 189mm, lapas - 210mm x 148mm, riņķi - 25-30mm diametrs

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-manas-100-receptes/

 

Pierakstu klades Anytime Klades ir mākslīgos ādas vākos, piecās dažādās krāsās, ar atveramu riņķu mehānismu. Pierakstu klades ir lieliska vieta, kur izlikt savus mērķus un sapņus uz papīra. Tā ir vieta piezīmēm, skicēm, idejām. Lieliska un gaumīga dāvana kolēģiem, draugiem, ģimenes locekļiem.  Klades ir pieejamas divos veidos - ar 100 un 150 iekšlapām. Izvēlies savu - klasiski melno, ceriņu violeto, saulesstaru dzelteno, debesmannas rozā vai debesu zilo.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/category/pierakstu-klades/

Planēta, fitnesa klubs

Krūmu 48, Liepāja, LV-3405
Sporta klubs piedāvā: ✓ Aerobika ✓ Trenažieru zāle ✓ Solārījs ✓ Kriosauna ✓ Personīgie treneri Sporta klubs:

"Planēta" tiem, kuri saprot, ka veselība, spēks un skaistums palīdzēs viņiem sasniegt panākumus dzīvē, uzlabot dzīves kvalitāti, izskatīties pievilcīgi un stilīgi. Jūsu rīcībā ir jauna, plaša, ultramoderna fitnesa telpa! Labākās iekārtas, jaunākās fitnesa iekārtas un fitnesa iespējas iespaidīgās telpās! Turcijas un sāls vannas, intensīvs solārijs, kriosauna un profesionāli treneri - lielākajā fitnesa centrā pilsētā! "Planēta" - mēs darīsim jūs enerģiskākus, izteiksmīgākus un laimīgākus!

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšana.  Pakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Birma PETS Daugavpils, suņu un kaķu frizētava

Viestura 70, Daugavpils LV-5401
Dzīvnieku barība, Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi, Lolojumdzīvnieku kopšana, Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists, Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets, Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Birma PETS Sarkandaugava, suņu un kaķu frizētava

Tilta 11 k.1, Rīga LV-1005
Pakalpojumi suņiem, higiēnas procedūras suņiem, mazgāšana, suņu mazgāšana, suņu žāvēšana, frizēšana, suņu frizēšana, trimmēšana, suņu trimmēšana, pinku izķemmēšana suņiem, pakalpojumi kaķiem, higiēnas procedūras kaķiem, kaķu mazgāšana, kaķu žāvēšana, korpusa dzīšana bez narkozes, pinku izķemmēšana kaķiem, pinku izķemmēšana, izstāžu

Treščinska S. zobārstniecības prakse

Imantas 45-2, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Personām ar funkcionāliem traucējumiem ir nodrošināta iespēja saņemt zobārsta pakalpojumus (ir noslēgts līgums ar SIA "Daugavpils zobārstniecības poliklīnika").

Rifs, peldbaseins

Priekuļi, Cēsu prospekts 46a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Lielais baseins:

Lielais baseins ir paredzēts peldēšanas entuziastiem. Tā dziļums ir 2,3m, garums - 25m, platums - 10,60m, ūdens temperatūra 28-30 °C.

Baseinā ir 4 peldēšanas celiņi.

Hidrobaseins:

Hidrobaseinā tiek piedāvātas vairākas masāžu strūklas, kā arī sauna. Hidrobaseina dziļums ir 1-1,2m, garums - 10m, platums - 6m, ūdens temperatūra parasti ir 31-33 °C. Baseinā ir pieejams arī slidkalniņš bērniem. 

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.

Alse Dental, SIA

Raiņa 5a-2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu rentgens Par klīniku::

"ALSE DENTAL" jauna, perspektīva zobārstniecība pašā Siguldas centrā. Piedāvājam zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, kā arī zobu protezēšanas pakalpojumus. Gaidīsim Jūs ciemos!

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ:

✓ 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. ✓ 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. ✓ 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Azarkrosti, IK, Viesu nams

Plikpurmaļi , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4647
Apraksts:

"Azarkrosti" atrodas gleznainā, kalnainā Latgales apvidū Adamovas ezera krastā, 8 km no Rēzeknes, Kārsavas virzienā. Viesu māja ar kamīnu, pirti, guļamistabas. Āra piknikam slēgta stiklota lapene, šūpoles. Vasaras sezonā uz ūdens plosts ar vasaras galdu un krēsliem. Viesu nams darbojas visu gadu.

Lāčplēsis, SIA, Fitnesa klubs

Brīvības 23a, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Fitnesa un Bodybuildinga sporta klubs, kurā vienmēr esi gaidīts! Draudzīga un motivējoša atmosfēra. Plašs trenažieru klāsts. Brīvie svari. Kardio trenažieri. Boksa maiss. Personālie treniņi sertificētu treneru vadībā. Individuālu treniņa programmu sastādīšana. Ergoline solārijs. Sulu bārs. Sporta uzturs, apģērbs, aksesuāri un suvenīri.

Grāveri, kempings

"Grāveri" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Apraksts:

Jauns kempings Usmas ezera krastā! Skaista un ideāli piemērota vieta atpūtai ar ģimeni, draugiem vai privātu pasākumu rīkošanai (sporta spēles, salidojumi, dzimšanas dienas, Līgo u.tml.). Kempinga mājas, pirts, viesu māja, telšu vietas, nojume ar galdiem un soliem, pirtnieka pakalpojumi, futbola un volejbola laukumi, laivu noma, ugunskura vietas, piknika galdi, soli un mangali.  Laipni lūgti kempingā "Grāveri"! http://www.booking.com/hotel/lv/graveri-kempings.lv.html

ZL.LV iesaka

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Vidzemes kubls

"Pēterēni" , Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas.:

Piepūšamās atrakcijas ir lielisks veids kā izklaidēt un iepriecināt bērnus svētkos. Piepūšamās atrakcijas ir tas, kas piešķirs Taviem svētkiem pievienoto vērtību. Piepūšamās atrakcijas nodrošinās neaizmirstamus svētkus Tev un Taviem bērniem. Šobrīd Vidzemes Kubla klāstā ir piecas dažādu izmēru piepūšamās atrakcijas:

✓ ZIBENS MAKVĪNS, ✓ TEMATISKĀ ATRAKCIJA, ✓ FROZEN, ✓ ŪDENS ATRAKCIJA, ✓ MINIONS.

D.Kūlas, M.Kaļķes, I.Saņukas zobārstniecības prakses

Raiņa 18, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Dr. M. Kaļķes, D. Kūlas, I. Saņukas zobārstniecības prakse piedāvā zobārstniecības pakalpojumus Jelgavā.

Darba laiks: Darba dienās pieaugušos pieņem tikai pēc pieraksta.

Ruicēnas L. zobārstniecības prakse

Brīvības 7-47, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Leilas Ruicēnas zobārstniecības prakse Dobelē sniedz dažādus zobārstniecības pakalpojumus - zobu ķirurģija, protezēšana, zobu ārstēšana un citi zobārstniecības pakalpojumi. Zobārstniecības pakalpojumi ar pieņemamām cenām un pretīmnākošu servisu.

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.