Skrūves

Drukāt
Banner 1050x80

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
pvc hall, angāri, tenta angārs, аngārs, noliktava, noliktavas, paviljoni, tenti, teltis, jumti, pvc angārs, angāru būve, konstrukcijas, celtniecības, montāža, projektēšana, nojumes, telts, pvc telts, tenta telts, angāri un paviljoni, siltināti angāri, pusapaļie angāri, tenta angāri cenas, sendvičpaneļu angāru cenas, pvc angāri, angāru,

Hydraulik Bauteile Baltic, SIA

Rūpniecības 24, Ventspils LV-3601
Apraksts:

SIA "Hydraulik Bauteile Baltic" ir Vācijas uzņēmuma "Hydraulik Bauteile GmbH" saistītais hidraulikas un pneimatikas detaļu vairumtirdzniecības uzņēmums. Papildus uzņēmuma produktu klāstam tas nodrošina arī mašīnbūvē nepieciešamās palīgkomponentes un detaļas. Uzņēmuma produkcija tiek ražota galvenokārt Vācijas tirgum un Latvijas uzņēmumiem, kas ir saistīti ar kuģu remontu, naftas produktu uzglabāšanu, mašīnbūvi. Mēs sevi raksturotu kā sistēmpiegādātājus. Tas nozīmē, ka papildus mūsu produktu klāstam  jūs varat pasūtīt dažnedažādākās palīgkomponentes un citas detaļas, kuras var tikt izmantotas mašīnbūvē. Tā, piemēram, mēs labprāt pārņemsim jūsu sīko palīgdetaļu piegādes (paplāksnes, skrūves, vadu stiprinājumi u. tml.). Mēs palīdzēsim jums samazināt piegādātāju skaitu un vienkāršot iepirkšanas procesu.

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

INserv.lv, veikals

Remtes 21, Rīga, LV-1046
skrūve finierim, skrūve kokam, skrūve metālam, skrūve mēbelēm, skrūve pašgriezošā, skrūve riģipsim, skrūves

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

Iglit, SIA

Rāmuļu 41, Rīga LV-1005
piekares atsperes, amortizatora atsperes, amortizatora putekļusargs, amortizatora atsitējs, motora skrūves , , dzinēja galvas skrūves , motora galvas skrūves , dzinēja ūdens sūknis, motora ūdens sūknis.

Industry Partner Limited, SIA

Daugavgrīvas šoseja 6b, Rīga LV-1016
CNC virpošana, CNC frēzēšana, iekārtu būvniecība, virpošanas un frēzēšanas pakalpojumi. Darbagaldu projektēšana. Iekārtu projektēšana, konstruēšana. TIG metināšana. MIG metināšana. Iekārtas vadu pārtīšana rūpniecībai. Programmējamie virpošanas un frēzēšanas darbagaldi. Metinātas metālkonstrukcijas, konstrukcijas. Rūdīšana,

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

Inoxbolt, veikals

Zvaigznāja gatve 2a, Rīga LV-1082
Būvstiprinājumi, skrūves , Skrūves Purvciemā. Skrūves Pļavniekos., Purvciems, Stiprinājumi Purvciems, Paplāksnes, Uzgriežņi , Skrūves kokam, Pašgriezošās skrūves , Skrūves

Iron Design, SIA

1905. gada 39b, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Apraksts:

Kalto metālizstrādājumu izgatavošana un tirdzniecība.

Kalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli  vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

IunA gultņi, SIA

Kurzemes prospekts 164a, Rīga LV-1029
o-ringi, o-gredzeni, putekļu sargi, manžetes, skriemeļi, saļņiki, bukse, hermētiķi, bukses, savilcēji, skrūves

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Izoterms, SIA

Dreiliņi, Noliktavu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Metāli, profili, apaļdzelzs, leņķis, švelleris, metāla velmējumu tirdzniecība, sijas, I-veida, L-veida, U-veida, metāla loksnes, stieņi, caurules, ūdens caurules, gāzes caurules, cinkotās caurules, rūpnieciski izolētās caurules, izolēto cauruļvadu sistēmas, izolēto cauruļvadu sistēmu ražošana, kvadrātveida, metāls,

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)
Tādi stiprinājuma elementi kā skrūves un naglas ir nepieciešami katrā saimniecībā. Skrūves iegādājamas kopā ar piemērotiem dībeļiem, uzgriežņiem un paplākšņiem. Saimniecībā un celtniecībā noder arī dažādas metāla skavas, šķelttapas, vītņstieņi un āķi. Šie un citi stiprinājuma elementi (metīzes) iegādājami kopā ar rokas un elektriskajiem instrumentiem: skrūvjgriežiem, āmuriem, perforatoriem, skavotājiem, urbjiem.