Somas, visā Latvijā

Drukāt

Somas, veikals

Krišjāņa Barona 19, Rīga LV-1011
Somas

Some, SIA

Rīgas 113/117, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Zobārstniecība un mutes higiēna

Somi Latvija, SIA

Tīraine, Jelgavas ceļš 20, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Iepakojums, iesaiņošana

Somi Networks, SIA

Tīraine, Jelgavas ceļš 20, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Elektroniskās ierīces, komponentes

Soms un Co, SIA

Kūrmājas prospekts 12, Liepāja, LV-3401
Foto pakalpojumi

Somu māja, SIA

Vienības gatve 87-2.st., Rīga, LV-1004
Celtniecības un remonta darbi

Sparks A, SIA

Krustpils 17 k-1, Rīga, LV-1073
instrumentu ratiņi, instrumentu remonts, instrumentu servisa centrs, instrumentu skapji, instrumentu somas , zāģis, knaibles Zigera gredzens, kniedēšanas pistole, kniežu pistole, knipex instrumenti, koferi un somas

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Spice, tirdzniecības centrs

Lielirbes 29, Rīga LV-1046
dāvanas, pakalpojumi, pārtika, restorāni un kafejnīcas, skaistumkopšana, sportam un atpūtai, Rimi, somas

Stella, veikals

Tirgus laukums 2A, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Juvelierizstrādājumi, dzintars, dzintara rotaslietas, pulksteņi, somas , koferi, maki, jostas, lietussargi, , rokas bagāžas koferi, ceļojuma koferi, skolas somas , portfeļi, datorsomas, sporta somas , cimdi, siksnas

Stihl un Viking, veikals-darbnīca

Rīgas 3a, Madona, Madonas nov. LV-4801
STIHL akumulatoru sistēmas piederumi: uzlādējamie akumulatori, uzlādes ierīces, somas akumulatoriem.

Stilīgas somas, SIA

Palejas iela 11 – 1, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Informācija no uzņēmumu reģistra

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Suvenīru paradīze, SIA

Gramzdas 82-50, Rīga, LV-1029
atstarotāji, USB, atmiņas kartes, silikons, paliktņi, pulksteņi, kakla lentes, koka, kartona, iepirkumu somas

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!