Stikla maiņa, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Auto spuldžu maiņa . stiklu maiņa . Auto virsbūve. Automašīnu tehniskā apkope, pārbaude., Eļļas filtru maiņa . Eļļu maiņa . Filtru maiņa . Gaisa filtru maiņa . Izpūtēja remonts.

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Plaisu remonts ✓ Auto stiklu remonts ✓ Vējstiklu remonts ✓ Autostiklu uzstādīšana ✓ Vējstiklu maiņa, nomaiņa ✓ Priekšējā stikla maiņa ✓ Lukturu pulēšana, restaurācija ✓ KASKO Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija

Auto4.lv, SIA

Dzirnavu 111, Jūrmala, LV-2011
Jūrmalā, auto gāzes uzstādīšana, Jūrmala, auto virsbūvju remonts, auto virsbūvju krāsošana, stiklu maiņa , , ritošās daļas remonts, riepu maiņa , serviss.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Autofit, SIA

Jūrmalas gatve 35, Rīga LV-1067
Auto lukturu remonts, maiņa , regulēšana. Izpūtēju remonts, maiņa . Metināšanas pakalpojumi., Eļļu, filtru maiņa . WOLF, Motul eļļas. Eļļu serviss. Smidzinātāju un sprauslu maiņa . Siksnu maiņa .

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.

Autokontinents, SIA Ogus, serviss, rezerves daļas, kondicionieru uzpilde un remonts, Cēsīs

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras bulvāris 40, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Autoserviss un rezerves daļu veikals ''Autokontinents'' atrodas Cēsīs, Uzvaras bulvārī 40. Mūsu darbība ir saistīta ar auto apkopi, remontu un rezerves daļu tirdzniecību. Sagatavojam automašīnas tehniskajai apskatei - ritošās daļas pārbaude un amortizatoru un bremžu stends. Veicam tehniskās apkopes, izmantojot augstākās kvalitātes Castrol eļļas un Hengst filtriem. Piedāvājam auto diagnostiku ar Launch un Bosch iekārtām, kā arī auto elektriķis veic vadības bloku remontu, maiņu un programmēšanu. Vadu instalācijas, komforta ierīču remonts. Piedāvājam kvēpu filtru tīrīšanu un diagnostiku. Autokondicionieru uzpilde, diagnostika un remonts. Kondicionieris ir noderīgs ne tikai vasarā, bet arī ziemā, kad nepieciešamas sauss gaiss, lai logi nesvīstu. Veicam savirzes regulēšanu ar lāzera Hunter stendu. Montējam riepas ar modernu Bosch montāžas iekārtu, kas aprīkota ar papildkāju drošai zemprofilu riepu montāžai, kā arī aprīkots ar plastmasas aizsargiem.

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

Autolietas PRO

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pirms pirkšanas kompleksā pārbaude, auto remonts un apkope, lukturu regulēšana, eļļas maiņa , siksnu maiņa , , filtru maiņa , bremžu sistēmas remonts, bremžu virpošana, bremžu kluču maiņa , bremžu loku maiņa .

Autolietas Pro, SIA

Ganību 107, Liepāja, LV-3411
Pirmspirkšanas kompleksā pārbaude, auto remonts un apkope, lukturu regulēšana, eļļas maiņa , siksnu maiņa , , filtru maiņa , bremžu sistēmas remonts, bremžu virpošana, bremžu kluču maiņa , bremžu loku maiņa .

Autoline, SIA

J.Endzelīna 44, Rīga LV-1029
Auto serviss, autoserviss, auto remonts, dzinēja remonts, virsbūves remonts, eļļas maiņa , eļļas filtri, Auto stiklu maiņa , signalizācija, signalizācijas uzstādīšana, CO2 regulēšana, izplūes gāzes.

Autospoguli.lv, autospoguļu darbnīca un serviss Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Mēs piedāvājam::

Auto spoguļu darbnīca un serviss Rīgā. Autospoguļu stiklu izgatavošana, maiņa un uzstādīšana motocikliem, vieglajam un kravas auto transportam. Auto spoguļu apsildes elementi un auto spoguļu apsildes elementu maiņa. Autospoguļu eksperts. Auto spoguļu un auto stiklu marķēšana. Auto lukturu marķēšana.

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Avēnija VP, SIA

Nomales 18, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Eļļa, eļļas maiņa , filtru maiņa . Elektroiekārtu diagnostika, remonts. Metināšanas darbi., Eļļas maiņa .

BKL, SIA

Brīvības 2b, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Riepu serviss:

Pilns riepu serviss, sākot ar montāžu un beidzot ar balansēšanu, kā arī vulkanizāciju. Pieejams arī autoserviss. Eļļas maiņa, riepu remonts, balansēšana, riepu montāža. Jaunu un lietotu riepu tirdzniecība.

Baulain, durvis, logi, vārti

Atbrīvošanas aleja 142, Rēzekne, LV-4601
Slēdzeņu maiņa . Apavu remonts.

Berno Auto, SIA, Autostikli

Rudbāržu 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Berno Auto"piedāvā auto stiklus, signalizācijas diagnostiku, vējstiklu maiņu, kā arī dīzeļdzinēju remonta pakalpojumus.

Biolika, SIA

Čiekurkalna 7.šķērslīnija 9, Rīga, LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums „Loguremonts24” darbojas kopš 2005. gada. Pa šo laiku uzņēmuma darbinieki ir ieguvuši lielu pieredzi logu sistēmu uzstādīšanā un piedāvā logu izgatavošanu īsā laika periodā, kā arī jebkuras sarežģītības logu remontu. Mūsu uzņēmuma speciālisti orientējas visās logu konstrukcijās, kas ļauj viņiem bez problēmām atrast bojājumu un novērst to īsā laikā. Jūs varat būt pilnīgi droši, ka mūsu speciālisti uzstādīs pareizo „diagnozi”. Godīga attieksme pret klientu ir mūsu uzņēmuma princips.