Stikli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija
  • 1 Auto stikli
2

Glass Installation, SIA

Smilšu 8, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Esam uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi autostiklu un vējstiklu nozarē. Pašlaik jau ilgstoši sadarbojamies ar daudzām lielām kompānijām vairākās valstīs. Piedāvājam profesionālu komandu, kura veiks autostiklu nomaiņas darbus Jūsu atrašanās vietā. Mūsu piedāvājumā ir visa veida autobusu, mikroautobusu, kravas auto, spectehnikas un vieglo automašīnu vējstikli. Ja nepieciešams, izgatavojam autostiklus pēc pasūtījuma un uzstādām tos Jūsu automašīnā. Izgatavojam un restaurējam autobusu stikla paketes.
  • 2 Auto stikli

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studija piedāvā šādus pakalpojumus stikla apstrādes jomā:: ✓ Stikla un spoguļu taisnā un figurālā griešana. Griešana pēc šablona; ✓ Taisnas un liektas stikla malas slīpēšana, pulēšana; ✓ Taisnas un liektas stikla malas fasete; ✓ Stikla urbšana; ✓ Stikla frēzēšana, izgriezumu veikšana; ✓ Stikla un spoguļu matēšana - apstrāde ar smilšu strūklu, tajā skaitā mākslinieciskā apstrāde; ✓ Stikla gravēšana; ✓ Stikla krāsošana; ✓ Stikla rūdīšana; ✓ Dekoratīvo un aizsargplēvju līmēšana; ✓ Stikla konstrukciju UV-līmēšana; ✓ Stiklu laminēšana - divu vai vairāku stiklu savienošana ar polimēra plēves vai sveķu palīdzību.

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikliStikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

Darts Serviss, Auto stiklu tonēšana

Auto stiklu aizsargplēves
E.Birznieka-Upīša 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"Darts Serviss", auto stiklu un auto lukturu tonēšana. Auto stiklu aizsargplēves. Sauli aizsargājošas aizsargplēves automašīnām. Reklāma uz auto. Karbona plēves, krāsainas plēvas mašīnu aplīmēšanai.

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai Kasko:: Uzņēmums sadarbojas ar apdrošināšanas akciju firmām. Tā kā sadarbība ir ar visām firmām, tad mājaslapā pavisam vienkārši ir jāizvēlas savs apdrošinātājs, lai uzzinātu, kā internetā pieteikt negadījumu, protams, stikluserviss.lv komanda labprāt jūs konsultēs neskaidrību gadījumā, kā arī veiks transportlīdzekļa bojātās detaļas fotofiksāciju jūsu vietā.

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

Berno Auto, SIA, Autostikli

Rudbāržu 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Berno Auto"piedāvā auto stiklus, signalizācijas diagnostiku, vējstiklu maiņu, kā arī dīzeļdzinēju remonta pakalpojumus.

Inttrans, Autostiklu centrs

Garozes 2, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA “Inttrans” ir uzņēmums, kurš nodarbojas ar autostiklu mazum- un vairumtirdzniecību jau vairāk nekā 25 gadus. Jau sākotnēji par savu mērķi mēs esam izvirzījuši – kļūt par ikvienam patērētājam pieejamu auto stiklu tirgotāju un auto servisa pakalpojumu sniedzēju.

AB Wrapping, SIA, logu tonēšana

Uzvaras 58e, Jelgava, LV-3007
Auto logu tonēšana, auto stiklu tonēšana, tonētās plēves, logu plēves, aizsargplēves pret sauli, aizturošas plēves, aizsargplēves stikliem, auto līmplēve, līmplēves, matētās plēves, autoplēves, lukturu tonēšana, slīpēšana, auto virsbūves aplīmēšana, auto lukturu pulēšana, salona, virsbūves detaļu aplīmēšana.

MK tonēšana

Rūpniecības 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"MK Tonēšana" ir auto apkopes uzņēmums, kas specializējas profesionālajā auto Logu Tonēšanā, taču piedāvājam arī citus darbiņus ap Jūsu automobīli.

Autospoguli.lv, autospoguļu darbnīca un serviss Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Mēs piedāvājam::

Auto spoguļu darbnīca un serviss Rīgā. Autospoguļu stiklu izgatavošana, maiņa un uzstādīšana motocikliem, vieglajam un kravas auto transportam. Auto spoguļu apsildes elementi un auto spoguļu apsildes elementu maiņa. Autospoguļu eksperts. Auto spoguļu un auto stiklu marķēšana. Auto lukturu marķēšana.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts, krāsošana ✓ Auto virsbūves ģeometrijas regulēšana ✓ Visu veidu auto plastmasas daļu remonts un maiņa ✓ Visu veidu auto stiklu maiņa ✓ Visu veidu auto pulēšanas darbi ✓ NANO virsbūves pārklājums ✓ Lukturu pulēšana un regulēšana ✓ Auto elektriķu pakalpojumi ✓ Auto noma

24auto.lv, Auto ķīmiskā tīrīšana, pulēšana, stiklu tonēšana Liepājā

Krūmu 11/13, Liepāja LV-3405
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Aizsargplēve PPF ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Auto pulēšana ✓ Auto tonēšana ✓ Stikla pakešu tonēšana ✓ Automašīnu mazgāšana ✓ Autoserviss; ✓ Auto mazgāšana ar rokām; ✓ Auto ķīmiskā tīrīšana; ✓ Lukturu pulēšana; ✓ Riepu montāža; ✓ Transportlīdzekļa virsbūves un salona detaļu aplīmēšana; ✓ Pēc pasūtījuma pārklājam logus birojos ar dizaineru plēvēm.
ZL.LV iesaka

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Dīteilinga pakalpojumi:: ✓ Virsbūves attīrīšana no bituma un metāla putekļiem ✓ Disku mazgāšana ar ķīmiju ✓ Vieglā pulēšana - spīduma atjaunošana ✓ Dziļā pulēšana ar keramisko aizsargpārklājumu ✓ Lukturu pulēšana ✓ Stiklu spodrināšana un aizsargpārklājuma (antilietus) uzklāšana ✓ Salona vieglā tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Salona detalizētā tīrīšana ✓ Antibakteriālā apstrāde (ozonācija) ✓ Aizsargpārklājumu uzklāšana ādas apdarei (sēdekļi - piekšā, aizmugurē) ✓ Salonā esošo lakoto paneļu pulēšana ✓ Konsultatīvie pakalpojumi detalizētajā auto kopšanā ✓ Individuālās apmācības auto salona detalizētajā apkopē ✓ Individuālās apmācības auto virsbūves detalizētajā apkopē ✓ Ādas apdares remonts un krāsošana

Dampis, serviss

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Apraksts: Automašīnu, motociklu, velosipēdu, ratu serviss - DAMPIS. Komerctransporta remonts.

Amigo serviss, SIA, Autostiklu veikals

Ķieģeļu 14, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Auto stikli . Autostikli. Vējstikli. Vējstikls. Rūdīti stikli . Rūdīti autostikli. Laminēti stikli ., Auto stikli kravas automašīnām. Auto stikli autobusiem. Auto stikli vieglajām mašīnām.

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

Tako autocentrs, autoserviss

Ezera 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Par autoservisu: Auto serviss Balvos. Kvalitatītvi automašīnas remonta pakalpojumi. Sagatavošana tehniskajai apskatei. Vieglo automašīnu apkope. Piedāvājam arī auto rezerves daļas.