Tūrisms, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
Amatniecība, amatu apmācības, radošās darbnīcas, dzintara rotu darbnīca, ādas izstrādājumu darbnīca, šķelto klūgu darbnīca, sveču un ziepju gatavošanas darbnīca, aušanas darbnīca, šūšanas darbnīca, tekstilmozaīkas šūšanas darbnīca, rokdarbu darbnīca, keramikas darbnīca, metāla rotkaļu darbnīca. Daiļamatniecība, Latvija, Liepāja,

Jaunpils alus, SIA

Jaunpils, "Šķūnis Baltais Centrā" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
pasākumu organizēšana, ekskursiju vadīšana, ekskursijas un alus degustācija grupām no 5 cilvēkiem, tūrisms

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Tūrisms . Ekskursijas. Pasākumu organizēšana. Korporatīvie pasākumi. Skolēnu pārvadājumi. Jahta.

Inese Kurzemniece, pārtikas mājražotāja, amatniece

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Paškontroles sistēmas izstrāde mazajiem pārtikas ražotājiem, PVD prasību mape, mājražošana, mājražotāja, sukādes, ķirbju sukādes, cidoniju sukādes, rabarberu sukādes, ābolu sukādes, augļu sukādes, cidoniju sula, aronoju sula, pīlādžu sulas, melnā plūškoka sula, ķiploku izstrādājumi, tējas, suvenīri, dāvanas, Ziemassvētku dāvanas,

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Naktsmītnes, naktsmājas, pirts, atpūta pie pašas jūras, atpūta bērniem, džakuzi, baseins, restorāns mājas gaumē, mājas virtuve, turku pirts, krievu pirts, kempings, kempingi, brīvdienu mājas, bārs, svinību konferenču telpas, 20 mājīgas guļvietas, papildus vietas, papildus 10 gultasvietas, sauna, sporta, bērnu laukums, autostāvvieta pie

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Komfortabli autobusi, ērti autobusi, autobuss, autobusi, mikroautobusu noma, braucieni pa Latviju, braucieni pa Baltiju, braucieni pa Eiropu, braucieni autobusos, mikroautobusi, mikroautobuss ar vadītāju, mikroautobuss bez vadītāju, autobusu noma, auto īre, autobusi skolēnu ekskursijām, lēti autobusi, auto noma, autobusu īre,

SweetestHome, brīvdienu māja

"Jaunleči" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Apraksts:

"SweetestHome", brīvdienu māja atrodas starp Cēsīm un Siguldu gleznainajā Līgatnes novadā pie Ieriķiem. Mīļmājiņā ir pieejams TV un audio aprīkojums, WIFI, trīsvietīgs stūra dīvāns, indukcijas plīts gatavošanai, skaisti virtuves trauki, tējkanna, ledusskapis, fēns, siltās grīdas. Divguļamā gulta. Viesu namā ir āra kubls, Alfrēda tumšā pirtiņa. Grilēšana, ugunskura vietas. Lauku tūrisms Latvijā.

NIKNĀS LAIVAS

Baznīcas 32, Liepāja, LV-3401
Kāpēc izvēlēties Niknās laivas?:

Mēs vēlamies, lai laivu brauciens Tev paliktu atmiņā kā komfortabls un bezrūpīgs piedzīvojums, tāpēc piedāvājam Tev pilnībā aprīkotu kajaku. Tavām ērtībām piedāvājam Vista Expedition kajakus ar regulējamiem mīkstiem sēdekļiem ar nolokāmu atzveltni, regulējamiem kāju balstiem, ergonomiskiem rokturiem nešanai, drenāžas korķi, iekšējiem peldspējas blokiem, integrētiem dzērienu turētājiem un viegli noslēdzamu mantu glabātuvi.

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Dailas rozes, individuālais darbs

"Rozītes" , Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Apraksts: 3. lielākais rožu kolekcijas dārzs Latvijā. Rīkojam ekskursijas, seminārus, kāzu ceremonijas, foto sesijas, rožu svētkus. Iespējams iegādāties rožu stādus gan uz vietas, gan internetā www.dailasrozes.lv. Dārzs ir atvērts no jūnija līdz oktobrim, par apmeklējumu iepriekš vienoties, zvanot uz 26 469604.

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Kaspari, ZS

Tume, "Tumes pasts" , Tumes pagasts, Tukuma nov., LV-3139
Pašlaik piedāvājumā ir vairāk kā 22 veidu dažāda stipruma un salduma augļu un ogu vīni. Populārākie no tiem ir ērkšķogu, aveņu un ķiršu deserta vīni. Vieglāku vīnu cienītājiem patīkamāki šķiet rabarberu un cidoniju vīni. Klasisko sarkanvīnu cienītāji visbiežāk izvēlas aroniju vīnus. Vīnus var iegādāties gadatirgos vai tieši sazinoties ar

Burziņi, viesu nams, pirts

"Burziņi" , Kurmāles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Tepat pie Kuldīgas ir brīnišķīga vieta "Burziņi", kur baudīt nesteidzīgu atpūtu romantiskā namiņā ar nakšņošanas iespējām. Viss namiņš būs jūsu rīcībā ar divām istabām, kurā nakšņot var līdz četriem cilvēkiem. Pie namiņa ir dīķis, kurā var baudīt ūdens priekus, kā arī makšķernieku priekam dīķī dzīvo karpas. Piedāvājam ekskluzīvu iespēju izbaudīt Eco SPA pirts rituālu profesionāla pirtnieka pāra pavadībā. Pirts rituālā var baudīt dažādus augu aromātus, kuri ir ievākti pašu rokām, un ļauties sildošām un kontrasta procedūrām, kas dos prāta un visa ķermeņa relaksāciju. Noteikti izmēģini! Šīs procedūras vienaldzīgu neatstāj nevienu!

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Apraksts:

Nomadic Homes ir Latvijā radīts zīmols, kas reprezentē unikālas glempinga teltis. Dizains akcentē zaļu domāšanu, kā arī rada izpratni par vērtībām... Nomadic Homes - VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, SUP noma, aprīkojums un inventārs pasākumiem.

Dizaina nojume ir Nomadic Homes jaunais produkts. Nojume ir gan pārdošanā, gan iespējams iznomāt. Tā paredzēta svētkiem, kāzām, dārzam, atpūtas vietām, vasaras kafejnīcām, brīvdabas tirdziņiem.

Smārdes AL, SIA

Smārde, Dzērvju 3, Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Apraksts: Autobusu, busu noma, tirdzniecība, remonts, gāzes, elektro metināšana Tukuma rajonā, Smārdē, Latvijā. Tūrisms, tūrisma maršrutu izstrāde, organizēšana. Pasažieru pārvadājumi ar autobusu.
ZL.LV iesaka

Mobiline, veikals

Raiņa 40a, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.

Lux - Autobusu noma, nomas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Lietuvas šoseja 3b, Jelgava, LV-3001
Nomai pieejamie transporta līdzekļi:: ✓ Mazā klase, sēdvietu skaits no 6 līdz 20 ✓ Vidējā klase, sēdvietu skaits no 23 līdz 41 ✓ Lielā klase, sēdvietu skaits no 45 un vairāk Par mums: SIA "LUX" autobusu noma piedāvā autobusu nomu (īri), kurā ietilpst 8 dažāda izmēra transportlīdzekļi. Nodrošinām tīrus, drošus transporta līdzekļus ekskursijām un izbraucieniem.

3Priedes pie jūras, brīvdienu māja - viesu nams

Šķēde, Septītā 3, Medzes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3461
Atpūtas namiņš pie jūras (Atvērts sezonā! No aprīļa līdz oktobrim.):

3Priedes pie jūras - 2023. gada jūlijā atvērtā jaunā brīvdienu māja, 12 km no Liepājas centra. Viesu nams - ideāla vieta atpūtai ar ģimeni vai jautram tusiņam nelielai kompānijai. Laipni uzņemam viesus ar mīļdzīvniekiem un ģimenes ar mazuļiem. Vienlaicīgi varam izguldīt 6 pieaugušos, ir viena mazuļa gulta. Namiņā viss nepieciešamais komfortablai dzīvošanai: labiekārtota virtuves zona - ledusskapis, plīts, trauki, mikroviļņu krāsns, tējkanna. Veļas automāts, televizors, Wi- Fi. Liela, ērti iekārtota terase, ugunskura vieta, grils/mangāls, sauļošanās gultas. Bērnu stūrītis, spēles aktīvai atpūtai, audio sistēma ar Blue Tooth. Papildus, pēc viesu vēlmēm, piedāvājumā karstais kubls, pirts un elektriskais trīsriteņu skūteris CITYCACO. Slēgta, droša tetitorija ar privāto auto stāvvietu. Līdz jūrai 500 metri.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.