Tirdzniecības iekārtas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Dārzkopības preces. Dārzkopības inventārs. Darbarīki, instrumenti. Būvmateriālu tirdzniecība. Traktortehnikas rezerves daļas. Gultņi, gultņu tirdzniecība. Siksnas, ķīļsiksnas, zobsiksnas. Kūdras substrāts. Sēklas. Agroplēve, plēve siltumnīcām. Rūpniecības preces. Rūpniecības preču tirdzniecība. Saimniecības preces. Saimniecības

Strela, SIA

Atlantijas 23, Rīga, LV-1015
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

StrongPoint, SIA

Ulbrokas 30, Rīga LV-1021
Mūsu risinājumi::

Mazumtirdzniecība:

✓ Produktivitāte veikalā ✓ Maksājumu risinājumi ✓ Kases efektivitāte

E-tirdzniecības loģistika:

Produkti:

✓ Mazumtirdzniecības vadības sistēmas ✓ POS Sistēmas ✓ Svari ✓ Mobilie datori ✓ Svītrkodu skeneri ✓ Uzlīmju printeri ✓ Piegādes risinājumi

 

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72F, Rīga, LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes

Sumrs, SIA

Sergeja Eizenšteina 71-27, Rīga LV-1079

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

Augusta Deglava 66, Rīga LV-1035
Apraksts:

SIA „SUN CONTROL” – ir uzņēmums, kura darbinieki ir ar 15 gadu pieredzi žalūziju tirgū. Regulāri papildinām savus audumu katalogus ar jaunākajiem un modernākajiem audumiem, kur katrs individuāli var atrast savai gaumei piemērotāko žalūziju materiālu. Sadarbojamies ar dizaineriem, būvniekiem un arhitektiem. Esam Lietuvas uzņēmuma UAB „DEXTERA” sadarbības partneris Latvijā, kas ir vadošais Baltijas uzņēmums visu veidu žalūziju, markīžu un aizsargžalūziju izgatavošanā. Zvaniet mums pa tel. 20026316, vai sūtiet e-pastu: info@suncontrol.lv – konsultēsim, ieteiksim un piemeklēsim labāko risinājumu. Pirms brauciet pie mums - lūdzu uzzvaniet, lai noteikti esam uz vietas!

Svaru Pasaule, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Svaru remonts, svari, svaru veikals, verificēti svari, galda svari, tirdzniecības svari, marķēšanas svari, , aprīkojums, tirdzniecības , ēdināšanas iekārtas , lauksaimniecībai, lauksaimniecības, metroloģija, mēraparāti

Svaru pasaule, veikals

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Tirdzniecības iekārtas

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Sveču māja, SIA

"Lauksaimnieki", Ineši, Inešu pagasts, Cēsu nov., LV-4123
Saimniecības preču tirdzniecība

Swedabo.lv, SIA

Gaujas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
SIA "Swedabo.lv" un atkritumu šķirošana:

Iegūstot zināšanas un pieredzi industriālo iekārtu tirdzniecībā, kā arī būtiski palielinoties pieprasījumam uz atkritumu šķirošanu, Swedabo.lv nolēma savai darbībai pievienot atkritumu apsaimniekošanas nozari. Piedāvājam pilnīgi jaunas iekārtas, līnijas, gatavos risinājumus un sistēmas otrreizējai atkritumu pārstrādei un apstrādei.

Sākums A, SIA, Grāmatnīca

Kr. Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Par uzņēmumu:

SIA "Sākums A" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, kalendārus, rotaļlietas, spēles, kā arī kopēšanas pakalpojumus. 

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

TAPS Dizaina Studija, SIA

Nīcgales 18A, Rīga, LV-1035
, koka krēsli, dizainera pakalpojumi, ādas mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, priekšnami, koridora iekārtas

TAVAKAFIJA, SIA

"Krūzes", Kaibala, Lielvārdes pagasts, Ogres nov., LV-5070
Kafija, Kafijas aparāti, to apkalpošana un remonts: ✓ Espresso kafijas automāti ✓ Kapsulu automāti ✓ Kafijas spilventiņu automāti ✓ Lietoti kafijas aparāti ✓ Pusautomātiskie automāti ✓ Kafijas pupiņas ✓ Kafijas tabletes ✓ Maltā kafija ✓ Kafijas spilventiņi  Coffee pads ✓ Aromatizētā kafija ✓ Kafijas kapsulas ✓ CURTIS tēja piramīdās ✓ TEEKANNE kanniņu tēja ✓ RICHARD karaliskā tēja ✓ HAZO beramā tēja ✓ Kafijas dzirnaviņas ✓ Piena putotāji ✓ Piena dzesētāji ✓ Tējkannas ✓ Aksesuāri ✓ Ražots Latvijā medus

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

TEDS Logi, filiāle

Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.