Traktoru rezerves daļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AS INGRID D, Veikals Meža dārzs

Turpinām strādāt klātienē!
Jaunā 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Serviss, apkope, rezerves daļas . STIHL, VIKING, FISKARS, Husqvarna, Jonsered, BOSCH, BAHCO., daļas , remonts Talsos.

D un A Bauska, SIA, Veikals

Bērzkalnu 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

"D un A Bauska" veikalā: automašīnu un traktoru rezerves daļas un piederumi. Autokrāsas un krāsu jaukšana autovirsbūvēm. Karcher augstpiediena mazgāšanas iekārtas, citas iekārtas un instrumenti. Hidrošļūteņu izgatavošana un remonts.

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105c, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: Autoserviss Ķekavā. Starteru un ģeneratoru diagnostika, remontdarbi.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Traktoru riepas. Traktortehnikas riepas. Kombainu riepas. Piekabju riepas. Riepas būvtehnikai., , lietotu traktoru tidzniecība.

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Apraksts: Celtniecību instrumentu, dārza tehnikas remonts un noma Imantā, Rīgā. SIA „IL55” piedāvā celtniecību instrumentu, dārzu tehnikas, elektroinstrumentu, kvalitatīvu remontu un apkopi, ģeneratoru, sniega pūtēju, elektroinstrumentu remontu, darbarīku labošanu, servisu.

Mežam un dārzam, veikals-serviss, SIA KM Maple

Ainažu 38a, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts: Kvalitatīvu meža un dārza tehniku, kā arī to rezerves daļas un aksesuārus. Sniedzam garantijas remontu dažādai meža un dārza tehnikai, piemēram, motorzāģi, zāles pļāvēji, trimmeri, krūmgrieži, dārza traktori. Konsultācija par katra agregāta darbību, lietošanu un apkopi. Preces var noformēt uz nomaksu.

Auto Elektronika, SIA

Jūrkalnes 12, Rīga LV-1046
Šobrīd mēs piegādājam Latvijas tirgum šādus produkcijas veidus:: ✓ apsardzes sistēmas vieglajiem un kravas automobiļiem, kā arī motocikliem - signalizācijas, imobilaizerus, papildus sensorus, sirēnas, moduļus (Tytan, Pandect, Pandora) ✓ attālinātās dzinēja iedarbināšanas sistēmas (Pandora, Fortin) ✓ parkošanās sensorus (Steelmate, Parksafe) ✓ kruīza kontroles sistēmas (Lite-On Automotive) ✓ video reģistratorus un radaru detektorus (Neoline, iRoad, Thinkware)  ✓ atpakaļskata kameras, monitorus, moduļus kameras pieslēgšanai pie oriģinālās multimediju sistēmas (Ampire, Parksafe, Cleancam, Navlinkz) ✓ auto multimediju sistēmas - monitorus, CarPlay/Android moduļus (Ampire, Maxam) ✓ diagnostikas iekārtas vieglajiem, kravas automobiļiem, lauksaimniecības un celtniecības tehnikai (Autel, Launch, Jaltest) ✓ preces auto elektriķiem – drošinātājus, vadu uzgaļus, relejus, savienojumus, izolācijas lentes u.c. (Cofan, XB Italia, Tesa, SunHold, GP batteries, u.c.)

Skaivel, SIA, Dārza tehnikas remontdarbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Spilve, Spilves 2, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnikas remonts ✓ Būvtehnikas un celtniecības tehnikas remonts ✓ Dārza tehnikas apkope ✓ Motorzāģu apkope un remonts ✓ Elektroinstrumentu remonts ✓ Remontdarbi ✓ Instrumentu apkope Apraksts:

Pārūpējaties par savas dārza tehnikas, elektroinstrumentu apkopi! Profesionāli meistari saremontēs, veiks sezonas apkopi. Transports no/līdz remontdarbnīcai!

AiVi, SIA

K.Valdemāra 128 k.2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA "AiVi" ir uzņēmums, kas sekmīgi darbojas kopš 1991. gada. Uzņēmuma pamata darbības virzieni ir sadzīves tehnikas, meža, dārza un parku apkopes tehnikas mazumtirdzniecība, kā arī tehnikas servisa pakalpojumu sniegšana. Uzņēmumu labi raksturo vēlme sniegt klientiem vislabāko apkalpošanas profesionalitāti un kvalitāti. To labi pierāda jau 27 gadu veiksmīga darbības pieredze un neapstāšanās pie padarītā. No 2010. gada 11. oktobra uzņēmums ir atvēris jaunu tirdzniecības centru apvienojot tajā pazīstamākos zīmolus un kvalitatīvāko tehniku AEG, Electrolux, Zanussi, Philips un Husqvarna preces vienuviet, paplašinot šo preču sortimentu un pakalpojumu servisu. Tagad droši varam saukties par Kurzemē lielāko sadzīves, meža, dārza tehnikas tirdzniecības un servisa centru! Visi ceļi ved uz Talsiem, Kr.Valdemāra ielu 128. Tagad arī www.aivi.lv

Autolap, SIA, Autoforum, veikals, autoserviss

Torņu 4a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Auto rezerves daļas , auto krāsas, auto krāsošana. Kondicionieru uzpilde, uzpildīšana., Kravas auto rezerves daļas , kravas un traktortehnikas, traktoru tehnikas riepu remonts, montāža, balansēšana

Būvtehnikas serviss, SIA

Ropaži, "Saulītes" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Dārza Tehnika, SIA, Husqvarna veikals-serviss

Viskaļu 25, Rīga LV-1026
Apraksts:

25 gadu pieredze! SIA "Dārza Tehnika" nodarbojas ar dārza un meža tehnikas tirdzniecību, dārza tehnikas apkopi un servisu. Mūsu veikalā ir pieejami plašā klāstā meža un dārza tehnikas pazīstamāko zīmolu motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, kultivatori (dārza frēzes), celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtēji, raideri, mauriņa traktori, traktori, sniega pūtēji, aeratori, zaru smalcinātāji, motori (dzinēji) un rezerves daļas. Preču piedāvājumā ir arī tehnika mežam - tā apkopei nepieciešamie piederumi un rezerves daļas.

Dzinča, SIA

Priekuļi, Dārza 11a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Apraksts:

"Dzinča", Autoserviss Priekuļos piedāvā visu veidu auto apkopes un remontu. Citroenu, peugeot aizmugurējo tiltu remontu. Stiklu līmēšanu un ātrumkārbu remontu. 

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Lielodi, SIA, Mežam un Dārzam , veikals - remontdarbnīca Madonā

Lazdonas 9, Madona, Madonas nov., LV-4801
Rezerves daļas motorzāģu, trimmeru, krūmgriežu, zāles pļāvēju, trimmeru, dārza kultivātoru, zālāju traktoru , rezerves daļas .

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
daļas , motori, motoru rezerves daļas , zemes frēzes noma, kultivatora noma, zemes urbja noma, zemes urbji, , aizsargi, ķēdes un ķēdes posmi, stūres un daļas , sēdekļi un daļas , pedāļi, BMX, Dirt Jump, un freeside

Seneko, SIA

Lēdmanes 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "Seneko" pamatdarbības virzieni ir metāla produktu vairumtirdzniecība un dažāda pielietojuma tehnikas piegāde. Mēs piegādājām dažāda veida metālu, kā arī lāzera un CNC iekārtas metāla apstrādes uzņēmumiem. Mūsu pārstāvētais industriālas tehnikas aprīkojums ir pielietojams celtniecībā, lauksaimniecībā, mežizstrādē, ražošanā un komunālā saimniecībā.