Transporta pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
rituļu griezēji, rituļu satvērēji, ķīpu satvērēji, pļaujmašīnas, lopbarības sagatavošanas tehnika, transporta , tehnika noliktavā, lietota tehnika, rezerves daļas, tehnika mežam, pļaušana, smalcināšana, ekskavatora pakalpojumi

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Merrem Industriplasts, SIA Plastmasas un gumijas materiālu, detaļu veikals - noliktava

Patversmes 21, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Plākšņu zāģēšana garenvirzienā un šķērsvirzienā ✓ Apaļstieņu un cauruļu zāģēšana nepieciešamajos izmēros ✓ Ēvelēšana, frēzēšana un urbšana ✓ Materiālu piegāde klientiem ✓ Plastmasas konstrukciju metināšana ✓ Gumijas izstrādājumu izgatavošana no gumijas loksnēm ✓ Konsultācijas, palīdzība materiālu izvēlē

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6a, Rīga LV-1055
Apraksts:

Metāllūžņu iepirkšana. Krāsaino, melno metāllūžņu uzpirkšana. LOM.LV, tālr. 80003800. CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana. Konteineru uzstādīšana un metāllūžņu izvešana no klienta teritorijas. Demontāžas pakalpojumi: kuģu demontēšana (sagriešana), metāllūžņu savākšana un izvešana, transporta pakalpojumi, konteineru dienests, iekārtu demontāžas darbi, katlu māju demontāža, izjaukšana, siltumiekārtu demontāža, izjaukšana, ventilācijas iekārtu izjaukšana, cauruļvadu demontāžā, darbi augstumos, tilpumu griešana un demontāža, buku krānu demontāža, torņu krānu demontāža, ostas krānu demontāža, tiltu krānu demontāža.

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ asfaltēšana ✓ bedrīšu remonts ✓ ceļu un ielu segumu uzturēšana ✓ ceļu būves tehnikas noma ✓ bruģēšana ✓ labiekārtošana ✓ ceļu satiksmes organizācija ✓ ceļa zīmes ✓ horizontālais ceļu marķējums Pakalpojumu sniegšanas vietas:

Strādājam Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē (Ogre, Babīte, Ādaži, Salaspils, Mārupe u.c.).

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Taxi Ventspils MS-VR IK

Turpinām strādāt klātienē!
Kuldīgas 5, Ventspils, LV-3601
Par uzņēmumu: Taksometru pakalpojumu nozarē mēs esam jau kopš 1997.gada. Veicam vieglo taksometru pārvadājumus Ventspils pilsētā, Ventspils novadā, kā arī izbraucam ārpus Ventspils novada, lai nogādātu mūsu klientus to izvēlētajā galamērķī. Šis galapunkts var būt jebkurā vieta Latvijā un arī ārpus Latvijas robežām.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Tolmets Vidzeme, SIA, Cēsu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Ritual Serviss, SIA, Apbedīšanas birojs

1.preču 30b, Daugavpils LV-5401
Apbedīšanas birojs:

SIA „Ritual serviss” apbedīšanas biroja pakalpojumu klāsts ir plašs un daudzveidīgs – sēru vainagu, lenšu, krustu, kapu pieminekļu izgatavošana un tirdzniecība. Mirstīgo atlieku transportēšana uz morgu un no/uz citu valsti. Dokumentācijas sagatavošana. Ķermeņa kremācija. Zārku transportēšana. Kapavietas sagatavošana apbedīšanai. Bēru ceremonijas organizēšana.

Sefinance, SIA

K.Valdemāra 57/59, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ kredītu apvienošana, ✓ auto līzings, ✓ kredīts nekustamā īpašuma iegādei. Par mums::

Sefinance apvieno profesionālu finanšu speciālistu komandu ar 11 gadu pieredzi, lai piedāvātu ērtus un vienkāršus aizdevumu risinājumus saimnieciskās darbības veicējiem. Pirmie Latvijā ieviesām kredītu apvienošanas pakalpojumu, sadarbojamies ar visiem vadošajiem aizdevējiem, individuāli pielāgojot aizdevuma nosacījumus. Sefinance speciālisti nodrošina pilnu atbalsta ciklu aizdevuma izvēlē un noformēšanā, kā arī palīdz risināt sarežģītas kredītsaistību dzēšanas situācijas. Savukārt ilggadēja sadarbība ar vadošajiem aizdevējiem ļauj piedāvāt visus pieprasītākos aizdevumu veidus ar operatīvu novērtējumu un izdevīgākajiem līguma nosacījumiem. Uzticieties Sefinance komandai un taupiet savu laiku, nepārmaksājot par kredītsaistībām! Uzņēmums Sefinance ir reģistrēts Patērētāju tiesību aizsardzības centra Kredītu starpnieku un kredītu starpnieku pārstāvju reģistrā ar reģ. Nr. KS-02.

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts:

Skrundas apbedīšanas birojs – apbedīšanas pieteikuma formēšana, konsultācijas. Dokumentu noformēšana. Nelaiķa transportēšana. Transporta nodrošināšana pavadītājiem. Apbedīšanas piederumi un aksesuāri. Kapu kopšana, labiekārtošana. Bēru banketu pakalpojumi. Sēru floristika, ziedi, vainagi. Kremācija. Kapu pieminekļi, futrāļi. Kapu ierīkošana un apkopšana.

Latgales Jumiķis, SIA

Kārklu 20, Daugavpils LV-5401
Piedāvātā produkcija:: ✓ metāla jumti ✓ ūdens noteku sistēmas ✓ jumta logi ✓ skārda izstrādājumi Piedāvājums:

Vienā vietā atrodami visi kvalitatīvākie un populārākie jumta segumi un aksesuāri Latvijā – viss, kas vajadzīgs kvalitatīvai jumta ieklāšanai! Plašas zināšanas un pieredze palīdz nodrošināt to, ka pilnvērtīgi spējam būt jums līdzās, sākot no jumta materiālu izvēles, aprēķiniem līdz to piegādei objektā. Jūsu pasūtījumu varam piegādāt uz jebkuru vietu visā Latvijā, kā arī, atsevišķi vienojoties, ārpus tās!

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167

Plaša atpazīstamība Baltijas tirgos. Protam rast risinājumu sarežģītākajās situācijās!

Par mums::

Jau 20 gadu pieredze! Volvo automašīnu serviss. Volvo automašīnu pēcgarantijas serviss. Volvo automašīnu rezerves daļas. Sadarbībā ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām.

Dievs Svētī, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Miera 27, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Rīgas Privātie Kapi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dažādu konfesiju ceremonijas

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.
Veicot vietējos un starptautiskos auto, jūras, dzelzceļa un aviotransporta kravu pārvadājumus, izplatīti ir loģistikas risinājumi, kuros krava tiek nogādāta saņēmējam, kombinējot dažādus transporta veidus, ļaujot izmantot vienotu ceļazīmi (Multimodal Bill of Lading). Kombinēto pārvadājumu priekšrocība ir optimāls maršruts, īsi piegādes termiņi un ērta dokumentu noformēšana gan klientam, gan muitas kontroles punktos. Pārvadājumiem iespējams izsekot līdzi, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.