Trauki, visā Latvijā

Drukāt

Siltumtehnika Rēzekne, veikals

Bukmuižas 10, Rēzekne, LV-4601
iekārtas un materiāli cauruļvadu montāžai, testēšanai un remontam, ūdensapgādes, apkures, izplešanās trauki

Siltumtehnika Saldus, veikals

Mazā 1, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Radiatori, santehnikas veikals, dūmvadi, centrometal, granulu katli, santehnika, boileri, apkures katli, kamīni, elektriskie apkures katli, siltums, siltumtehnika, siltumsūknis cena, akumulācijas tvertne, katlu, radiatori cenas, centrālapkures krāsnis, gaisasiltumsūknis, gaiss ūdens siltumsūknis, biokamīns, cirkulācijas sūknis,

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

"Tirdzniecības centrs", Lēdmane, Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas piederumi, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika,

SmartRobby, SIA

Dzirciema 119B, Rīga LV-1055
Mājai un dārzam, batuti, dārza nojumes, skaidu briketes, kūdra, augstspiediena mazgātājs, elektroinstrumenti, piepūšamie matrači, lED Virtenes, skrituļdēļi, grili, betona maisītājs, hidrofors, baby born lelle, lentas slīpmašīna, virsfrēze, sastatnes, flīzēšana, kālija permanganāts, galda zāģis, ragavas ar stūri, fiskars cirvis, dārza

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Elektronikas remonts, televizoru remonts, veļas mašīnas remonts, veļas žāvētāju remonts trauku mazgājamo mašīnu remonts, ledusskapju remonts, saldētavu remonts, datoru remonts, kafijas aparātu remonts, mūzikas centru remonts, fēnu remonts, gludekļu remonts, gludināmo dēļu remonts, jebkuras pārveidotāju remonts, saules paneļu invertoru

Spice Home, tirdzniecības centrs

Jaunmoku 13, Rīga LV-1046
preces, preces mājai, interjera, saimniecības lietas, iebūvējamās, virtuves, mīkstās mēbeles, plaukti, trauki

Stenders, veikals

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Dāvanas, dāvanas Talsos, sievietēm, sveces, māla trauki , izstrādājumi, medus podi, bļodas, svečturi,

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Trauki , katliņi. Vaskadrāna.

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
aproces, atstarojošas vestes, svečturi, gaisa atsvaidzinātāji, radio, kalkulatori, peļu paliktņi, naudas trauki , Krūzes, alus kausi, glāzes, trauki , virtuves dēlīši, priekšauti, vāzes, šķīvji, blašķes, termosi, termoskrūzes

SweetestHome, brīvdienu māja

"Jaunleči", Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Apraksts:

"SweetestHome", brīvdienu māja atrodas starp Cēsīm un Siguldu gleznainajā Līgatnes novadā pie Ieriķiem. Mīļmājiņā ir pieejams TV un audio aprīkojums, WIFI, trīsvietīgs stūra dīvāns, indukcijas plīts gatavošanai, skaisti virtuves trauki, tējkanna, ledusskapis, fēns, siltās grīdas. Divguļamā gulta. Viesu namā ir āra kubls, Alfrēda tumšā pirtiņa. Grilēšana, ugunskura vietas. Lauku tūrisms Latvijā.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

TAD, SIA

Mūkusalas 15A, Rīga, LV-1004
Saimniecības preču vairumtirdzniecība

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, dārza tehnika, čuguna trauki , , Afgāņu kazani, Uzbeku kazani, Uzbeku naži, naži, Uzbeku trauki , Āzijas kazani, grili, mangali, grila

Tea Gardens, SIA

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Teniss Events, SIA

Aleksandra Bieziņa 9 - 44, Rīga, LV-1029
Par mums: Kāzu un ballīšu vadīšana Latvijā un ārzemēs   Ar lielu degsmi un prieku mēs rīkojam kāzas un ballītes!   Mums ir 12 gadu pieredze šajā jomā!   Mēs vadām svinīgos pasākumus trīs valodās — angļu, latviešu un krievu.   Svinīgo pasākumu izdošanās par 80% ir atkarīga no pasākuma vadītāja     Tieši vadītājs rada svētku atmosfēru: gan kā svētku rīkotājs, gan kā nodrošinātājs vienā personā, spēdams atrisināt jebkurus jautājumus dažu minūšu laikā!   Mūsu aģentūrā par "svētku nodrošinātājiem" strādā 2 vadītāji - Artūrs Teniss un Tanya Rid - gan individuāli, gan duetā.