Tulkošana

Drukāt
Banner 1050x80

Honeybadger, SIA

Matīsa 35, Rīga, LV-1001
1

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

K.Barona 25-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošanaTulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.

Jurlingva, IK, Valodu centrs

Pērses 16-303, Rīga LV-1011
Tulkošana . Tulkojumi ar notariālu apliecinājumu, steidzami tulkojumi., Juridiskie tulkojumi ar notariālu apliecinājumu, juridisku tekstu tulkošana .
2

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

Latvijas Datoru centrs, SIA, Kopēšanas centrs Merķelis

Merķeļa 17/19, Rīga, LV-1050
Kopēšana, pavairošana, pavairošanas darbi. Copy general. Kopēšanas darbi, (printēšana, pavairošana) drukāšana. Afišu izdrukas. Plakātu izdrukas. Lielformāta melnbaltā kopēšana, (kopijas) un izdrukas. Digitālā druka. Digitālās izdrukas no disketēm, CD, ZIP, Flash atmiņas, elektroniskā pasta. Iesiešana plastmasas un metāla spirālē.

Lingva Tev SIA, tulkojumu birojs

Brīvības 85-8, 2.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Rakstiskie tulkojumi ✓ Dokumenta kopijas apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pašā birojā ✓ Teksta izdruka Par tulkošanas biroju:

Tulkošanas birojs SIA "Lingva Tev" Latvijā darbojas kopš 1994. gada. Šajā laikā savus pakalpojumus esam snieguši gan Latvijas tulkošanas tirgū, gan Amerikā, Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Krievijā un Igaunijā. Esam veikuši tulkojumus gan lieliem tirdzniecības, celtniecības, farmācijas, juridiskiem uzņēmumiem, gan Latvijā un ārvalstīs dzīvojošām privātpersonām.

OTPE, SIA, Tulkošanas birojs

Skolas 21-506, Rīga LV-1010
Tulkošana . Tulkojumi visās pasaules valstu valodās., Tulki, tulkošana no/uz, angļu, arābu, armēņu, baltkrievu, bulgāru, čehu, dāņu, franču, grieķu, gruzīnu
Nozaru un terminoloģijas pārzināšana ļauj profesionālajiem tulkiem piedāvāt kvalitatīvus mutiskās un rakstiskās tulkošanas pakalpojumus ar vai bez notariālā apstiprinājuma. Mutiskā tulkošana - sinhronā, secīgā. Audio un video ierakstu tulkošana un dublēšana. Tehnisko specifikāciju, disertāciju tulkošana. Valodas lietojuma, stila pārbaude. Tekstu rediģēšana. Tiek piedāvāts veikt arī steidzamu tulkošanu.