Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MM sistēmas, SIA

Tomsona 25-115, Rīga LV-1013
Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi

Muwit, SIA

Mērnieku 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202

Purmaļi, ZS

Raiņa 15a, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Ugunsdzēsības aparāti, ugunsdzēšamais aparāts, (ugunsdzēšanas aparāti, ugunsdzēšamie aparāti)., Ugunsdzēsības inventārs, ugunsdzēšamais inventārs.

Rears, SIA

Dārza 8, Jelgava, LV-3001
Ugunsdzēsības inventārs, ugunsaizsardzības līdzekļi , inventārs., Ugunsdrošība, ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi .

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Autoiekrāvēju un elektroiekrāvēju operatoru apmācība. Stropētāja apmācība., Individuālie aizsardzības līdzekļi . Dūmu detektori. Pirmās palīdzības aptieciņas.

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Materiālus izmanto betona un koka, (poliuretāns) grīdu un kāpņu pārklājuma izveidei., ražotnēs, cehos, noliktavās un telpās, kur grīdām jābūt gludām un tīrām.

SP Leģions, SIA

Slokas 48a, Rīga, LV-1007
Vājstrāvas tīkli, ugunsaizsardzības , ugunsdzēsība līdzekļi , aprīkojums., Ugunsdzēsības aprīkojuma nodošana ekspluatācijā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam.

SP Leģions, SIA, Filiāle

Lienes 16/18, Jūrmala, LV-2015
Apsardzes firmas Rīgā. Telpu un teritoriju fiziskā apsardze. Ofisa, biroju, biroja, tirdzniecības, ražošanas un noliktavu telpu, privātīpašuma un citu teritoriju, kā arī masu pasākumu un privātpersonu fizisko apsardzi. Operatīvās reaģēšanas ekipāža izsaukums. Personīgā drošība, miesassargs, miesassargi. Apsardze, drošība, sargāt,

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
sistēmas BOSCH Plena, BOSCH Paviro, BOSCH Praesideo, BOSCH Praesensa, Piekļuves kontroles sistēmas un , integrētās sistēmas INNER RANGE Integrity, Datortīkli un sakaru tīkli, Sarunu iekārtas un turniketi,

Seikom, SIA, Birojs

Viestura 9, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201