Uzacu korekcija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vizlas salons, SPA masāžas – frizētava

Vizlas 11, Rīga, LV-1057
Uzacu un skropstu korekcija . Sejas un ķermeņa procedūras, masāža. Frizieris.

Kaprīze, frizētava

Ainažu 9, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Pakalpojumi:: ✓ Sieviešu friziera pakalpojumi ✓ Vīriešu friziera pakalpojumi ✓ Manikīrs ✓ Skropstu un uzacu krāsošana ✓ Uzacu korekcija ✓ Sejas un ķermeņa procedūras ✓ Tetovējumi ar Hennu ✓ Vaksācijas pakalpojumi ✓ Svētku meikaps ✓ Ausu caurduršana

Skaistuma Stacija

Stacijas 44, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus - friziera pakalpojumi, manikīrs, pedikīrs, permanentais make up (uzacis, lūpas). Strādājam pēc pieraksta. Vienmēr vajag atrast laiku sev, lai labi atpūstos, atslābinātos, kā arī parūpētos par savu skaistumu. Mēs priecāsimies, ka skaistumkopšanas jomā izvēlēsieties Mūs! Laipni gaidīti "Skaistuma stacijā" Valmierā!

Long Time Liner, mikropigmentācijas centrs

Republikas laukums 3-17, Rīga, LV-1010
Apraksts: Salons-studija „Lоng Time Liner” ir oficiālais vācu firmas „LONG-TIME-LINER Conture Make-up” pārstāvis Baltijas valstīs, ar tiesībām šīs metodes izplatīšanā un apmācībā Somijā. LR licence. Akreditēta programma.

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 33, Rīga, LV-1010
korekcija , krāsošana., Uzacu krāsošana, uzacu korekcija , skropstu krāsošana. Manikīrs.

SkyBeauty, mikropigmentācijas un kosmetoloģijas centrs

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
SKY BEAUTY jūsu daiļumam piedāvā:: ✓ mikropigmentāciju uzacīm, acīm un lūpām; ✓ trihopigmentāciju vīriešiem; ✓ ICOONE LASER aparātkosmetoloģiju ķermenim un sejai; ✓ sejas skaistuma procedūras Guinot; ✓ sejas injekcijas Juvederm; ✓ skropstu/ uzacu laminēšanu; ✓ skropstu pieaudzēšanu; ✓ vaksāciju.

Zvaniet un pierakstieties uz skaistuma procedūrām SKY BEAUTY centrā!

PM Laboratory, SIA

A.Deglava 66-315, Rīga LV-1035
PM LAB Jūs varat veikt:: ✓ mikropigmentāciju visām sejas zonām ✓ rētu kamuflāžu (vitiligo, strijas) ✓ krūšu areolas atjaunošanu (pēc onkoloģijas vai citas operācijas) ✓ permanento grimu vīriešiem, alopēcijas pacientiem ✓ nekvalitatīvu permanentu labošanu un noņemšanu ✓ BB Glow procedūru sejai ✓ "Yumi lashes" skropstu/uzacu laminēšanu Detalizētāku informāciju var saņemt, konsultējoties pie mūsu speciālistiem. Gaidām Jūs ciemos!

Kamilli, SIA, Skaistumkopšanas salons

Edvarta Virzas 21, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts: Friziera pakalpojumi, matu griešana, krāsošana, balināšana, veidošana, mazgāšana, maskas, skropstu un matu pieaudzēšana vakara frizūras, uzacu korekcija, krāsošana. Stilists Nagu kopšanas speciālists, - klasiskais manikīrs, pedikīrs, akrila, gēla nagi, nagu dizains. Profesionāla matu un nagu kosmētika, airbrush tetovējumi, vaksācija, solārijs.

Libelle, skaistumkopšanas salons

Rīgas 22a-2.st., Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: ✓ Sieviešu, vīriešu, bērnu matu griezums; ✓ Matu balināšana, krāsošana, frizūras; ✓ Keratīna procedūras; ✓ Mikropigmentācija jeb permanentais grims; ✓ Manikīrs, pedikīrs; ✓ Vaksācija sievietēm un vīriešiem; ✓ Skropstu krāsošana, laminēšana; ✓ Uzacu korekcija, krāsošana, laminēšana; ✓ Mehāniskā limfodrenāža; ✓ Ausu caurduršana.

Veselības studija, SIA

Pils 16, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Veselības studija" sniedz dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus un relaksējošas masāžas. Mūsu pakalpojumi iekļauj ķermeņa ietīšanas procedūras un aplikācijas, mezoterapiju, vaksācijas procedūras, masāžu grūtniecēm, šokolādes masāžu un citus. Klasiskās sejas un aparātprocedūras. Augsti sertificēta un profesionāla kosmetologa pakalpojumi. Kā arī medicīniskās rehabilitācijas procedūras.

Meistare Laimdota Eliase

Valmieras 9, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101

 

Pakalpojumi: ✓ Manikīrs:  - klasiskais manikīrs  - gēllakas manikīrs - SPA manikīrs - manikīrs vīriešiem - manikīrs bērniem - Japānas manikīrs ✓ Pedikīrs: - klasiskais pedikīrs - gēllakas pedikīrs - SPA pedikīrs - pedikīrs vīriešiem - pedikīrs bērniem - Japānas pedikīrs ✓ Grims: - dienas grims - vakara grims - līgavas grims - svētku grims - grims fotosesijām ✓ Vaksācija ✓ Gēla nagu modelēšana, profilakse rokām un kājām ✓ Uzacu formas veidošana, korekcija ✓ Skropstu, uzacu krāsošana

Permanent akadēmija

Strēlnieku 9, Rīga LV-1010
Apraksts:

Permanentā akadēmija ir skola, kas izveidota, lai katrs, kurš vēlas, varētu apgūt permanentā grima meistara profesiju. Mūsu akadēmijas programma ir izstrādāta tā, lai katrs absolvents pēc apmācībām varētu uzsākt savu privātpraksi kā savas nozares speciālists - permanenta meistars. Mēs vēlamies, lai katrs mūsu students sasniedz labākos rezultātus, tādēļ lielu uzmanību pievēršam praksei, lai katra studenta darbi būtu dabīgi, izskatīgi un skaisti. Mūsu akadēmijas pasniedzēji ir starptautiska līmeņa permanentā grima meistari, kas ieguvuši dažādas starptautiskās balvas dažādos kongresos un konkursos. ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Stils ZS, SIA, Frizētava Rīgas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Par frizētavu:

Frizētava "Stils ZS" Rīgā, piedāvā friziera un skaistumkopšanas pakalpojumus Rīgas centrā visiem dzimumiem un vecumiem par izdevīgām cenām. 

Baško salons Vija, SIA, Frizētava, Skaistumkopšana Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Frizētava. Skaistumkopšana. Kāzu frizūras. Manikīrs. Pedikīrs. Ilgviļņi. Matu pieaudzēšana. Matu kristāli. Nagu pieaudzēšana Valmierā.

Jana, Frizētava

Ausekļa 7b-2.st., Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: Frizētava ✓ Sieviešu matu griezumi ✓ Vakara frizūras, kāzu frizūras ✓ Ikdienas matu veidošana ✓ Matu krāsošana ✓ Matu SPA (Botox, Anti-age procedūra u.c.) ✓ Keratīna taisnošana ✓ Vīriešu matu griezumi ✓ Bārdas saīsināšana un korekcija ✓ Bērnu matu griezumi ✓ Bērnu matu veidošana un frizūras Manikīrs un pedikīrs ✓ Klasiskais manikīrs ar/bez lakas ✓ Manikīrs ar gēllakas pārklājumu ✓ Klasiskais pedikīrs ar/bez lakas ✓ Pedikīrs ar gēllakas pārklājumu Skaistumkopšanas pakalpojumi ✓ Skropstu krāsošana ✓ Uzacu korekcija (ar pinceti) ✓ Uzacu krāsošana ✓ Skropstu pieaudzēšana

Marite S, SIA, Frizētava - salons Piņķos

Piņķi, Rīgas 2a, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Pie mums salonā, MariteS: Friziermeistaru pakalpojumi, Kosmetologa pakalpojumi, Manikīrs, Pedikīrs, Podologa pakalpojumi, Permanentais grims, Uzacu, skropstu krāsošana, korekcija, Masāža. Laipni aicinām un gaidām ciemos mūsu mājīgajās telpās pie lieliskām meistarēm. Zvaniet mums 67914753!

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

Performance, SIA, Ģimenes frizētava

Vaļņu 5, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Friziera pakalpojumi ✓ Manikīrs ✓ Pedikīrs ✓ Make-up ✓ Uzacu korekcija Apraksts:

Ģimenes frizētava "Performance" Cēsīs sniedz šādus pakalpojumus: sieviešu un vīriešu matu griešana, matu krāsošana, ilgviļņi, bērnu matu griešana. Vakara un kāzu frizūras. SPA procedūras, make-up, manikīrs, pedikīrs, uzacu, skropstu krāsošana, uzacu korekcija. Būsiet mīļi gaidīti pie mums!

Latvijas Mikroķirurģijas centrs

Brīvības gatve 410-2.st., Rīga LV-1024
Kapēc mēs: ✓ Augsta profesionalitāte

Jums palīdzēs starptautiski pazīstami Latvijas vadošie plastikas ķirurgi un rokas ķirurgi, kas profesionālās zināšanas apguvuši un regulāri papildina ASV, Singapūras, Norvēģijas, Vācijas un Austrijas klīnikās. No mūsu enerģiskajiem speciālistiem mācās citi vietējie kolēģi – jūs būsiet patiesi drošās rokās!

Multidisciplināra pieeja

Mūsu komandu veido pieredzes bagāti plastikas ķirurgi, traumatologi, ortopēdi, rokas ķirurgi, bērnu ķirurgi, anesteziologi, reanimatologi, ergoterapeiti un diagnostiskās radioloģijas speciālisti. Tas nozīmē, ka saņemsiet visu nepieciešamo speciālistu konsultācijas un palīdzību vienuviet.

Komfortabli apstākļi

Pēc operācijas jūs varēsiet netraucēti atpūsties mājīgās telpās, kur par jums rūpēsies pieredzējis un atsaucīgs personāls. Nodrošinām ērtu servisu, personīgu attieksmi un konfidencialitāti.

ZL.LV iesaka

Northway klīnika

Apuzes 14, Rīga LV-1046
Apraksts:

"Northway klīnika" ir reproduktīvas veselības un neauglības ārstēšanas iestāde ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi medicīniskajā apaugļošanā. Profesionāli speciālisti, plašs kvalitatīvu pakalpojumu klāsts, mājīga vide un ērta atrašanās vieta - mūsu klīnikas priekšrocības. Mūsu komandas mērķis ir palīdzēt pāriem kļūt pa laimīgiem vecākiem un nodrošināt klīnikas pacientus ar rūpīgāko un efektīvāko auglības traucējumu diagnostiku un ārstēšanu. "Northway klīnika" sniedz medicīniskās apaugļošanas pakalpojumus valsts programmas ietvaros, saskaņā ar noslēgto līgumu ar Nacionālo veselības dienestu. Esam gatavi sniegt jums palīdzību arī jebkuru ginekoloģisko, endokrinoloģisko un uroloģisko saslimšanu diagnostikā un ārstēšanā. Mēs strādājam pilnā saskaņā ar starptautisko kvalitātes standartu ISO 9001:2015.