Uzkodas, visā Latvijā

Drukāt

Pie pils, kafejnīca

Brīvības bulvāris 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
rezervācija, banketi, svētku galdi, brokastis, vakariņas, pusdienas, siltie ēdieni, aukstie ēdieni, uzkodas

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Piedāvājam:: ✓ Svētku galdi ✓ Banketi ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Saldie ēdieni ✓ Sāļie ēdieni ✓ Uzkodas ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Biznesa pusdienas
ZL.LV iesaka

H Drop B.V.

Trasmolenlaan 12, GZ Woerden
Par uzņēmumu: H Drop stāsts sākas 19. gadsimta beigās, kad mūsu priekštecis Rochus Sliupas uzsāka savu medicīnisko praksi, cīnoties ar holeras un tuberkulozes uzliesmojumiem. Vēlāk viņš darbojās kā mediķis gan 1., gan 2. Pasaules karā. Laikā starp kariem, izveidoja vienu no pirmajām Sarkanā krusta vienībām Ziemeļeiropā. Viņa mazmazdēls, arī Rochus Sliupas, turpina ģimenes misiju palīdzot tiem, kuru veselībai nepieciešamas īpašas rūpes. Mūsu kaņepe ir ievākta organiskos Eiropas laukos un tiek ekstraktēta GPM-līmeņa ražotnēs. Iegūtā CBD eļļa tiek izplatīta Latvijā un visā pasaulē.

Romantika, kafejnīca, konditoreja, veikals, SIA Sirds kūkas

Ozolu 3, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Piedāvājam:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Brokastis ✓ Banketu galdu klāšana ✓ Gaļas plates ✓ Bulciņas ✓ Pīrādziņi ✓ Tortes ✓ Pīrāgi ✓ Pašu cepta maize Kafejnīca-konditoreja:

Piedāvājam konditorejas izstrādājumus uz vietas un uz pasūtījuma - kūkas, kliņģerus, smalkmaizītes, cepumus. Pusdienu piedāvājumi, banketu galdu klāšana, svinību organizēšana mūsu telpās, pieņemam pasūtījumus gaļas platēm, zivju platēm, uzkodām, salātiem.

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Gardumgardi, kafejnīca

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Apraksts: Pusdienu restorāns. Banketi. Izbraukuma ēdināšana.

Atspirdzinājumi un uzkodas, IK

Čiekurkalna 2. līnija 56A – 2, Rīga, LV-1026
Informācija no uzņēmumu reģistra

Gardas uzkodas, IK

Piebalgas 4-3, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Ātrās uzkodas, veikals

Talsu 2a, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Pārtikas tirdzniecība

Kauguru uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Latgales iela 429 – 35, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latvijas uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Latgales iela 429 – 35, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

ĀTRĀS UZKODAS, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Lastādijas iela 68, Rīga, LV-1003
uzsākta likvidācija

Ķīniešu uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Olīvas", Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Informācija no uzņēmumu reģistra

Dominas uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Latgales iela 429 – 35, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

JK uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Skolas iela 13 – 18, Ozolnieki, Ozolnieku pag., Jelgavas nov., LV-3018
Informācija no uzņēmumu reģistra

Pļavnieku uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Latgales iela 429 – 35, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

Imantas uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Latgales iela 429 – 35, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra