Uzkodas, visā Latvijā

Drukāt

Garšeigs, SIA

Murjāņu 91, Rīga LV-1064
Apraksts:

Kebanīca Juglā, kurā bez kebabiem var nobaudīt arī citas uzkodas, piemēram, kraukšķīgas falafela bumbiņas ar mīkstu viducīti, sīpolu gredzenus vai saldās buļbas jeb batātes, to visu papildinot ar paštaisītām mērcītēm – mango, ķiploku, zaļumu vai aso.

Gaļas meistari, SIA

A.Čaka 82-84, Rīga, LV-1011
Kulinārijas izstrādājumi, uzkodas

Gustiņš, kulinārija

Tirgotāju 10, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Kulinārijas izstrādājumi, kulinārijas izstrādājumu ražošana, gaļa, gaļas izstrādājumi, salāti, uzkodas , , zivju izstrādājumi, piena produkti, gaļas plates, siera plates, aukstās uzkodas , dabīgās sulas, pārtikas

Gustiņš, veikals

Stepi, "Lāsītes" , Zvārtavas pagasts, Valkas nov., LV-4735
ZL.LV iesaka

H Drop B.V.

Trasmolenlaan 12, GZ Woerden
Par uzņēmumu: H Drop stāsts sākas 19. gadsimta beigās, kad mūsu priekštecis Rochus Sliupas uzsāka savu medicīnisko praksi, cīnoties ar holeras un tuberkulozes uzliesmojumiem. Vēlāk viņš darbojās kā mediķis gan 1., gan 2. Pasaules karā. Laikā starp kariem, izveidoja vienu no pirmajām Sarkanā krusta vienībām Ziemeļeiropā. Viņa mazmazdēls, arī Rochus Sliupas, turpina ģimenes misiju palīdzot tiem, kuru veselībai nepieciešamas īpašas rūpes. Mūsu kaņepe ir ievākta organiskos Eiropas laukos un tiek ekstraktēta GPM-līmeņa ražotnēs. Iegūtā CBD eļļa tiek izplatīta Latvijā un visā pasaulē.

Hangu Suši

G.Apiņa 12, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
SUŠI Valmierā, Suši, sushi Valmiera, kafejnīca Valmierā, Suši līdzņemšanai, Valmieras sushi, uzkodas

Horiks, IK

Šmerļa 3, Rīga, LV-1006
, kur paēst Rīgā, lētas pusdienas, lēti un garšīgi ēdieni, kompleksās pusdienas Rīgā, svētku galds, uzkodas , Bērnu virtuve, uzkodas bērnu galdam, diētiskie un veģetārie ēdieni, radoša gaisotne.

Imantas uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Latgales iela 429 – 35, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

International SV, SIA

Hospitāļu 1, Rīga, LV-1013
piedāvājumi, sezonas ēdienkarte, biznesa pusdienas, pusdienas, vakariņas, pašgatavotas tējas, kokteiļi, vīns, uzkodas , , siltās uzkodas , tartars, zupas, gaļas ēdieni, zivs ēdieni, saldie, deserti, kafija, Illy, pasākumi,

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Viesu namā pieejami: ✓ Stāvvieta ✓ Balkons ✓ Terase ✓ Bezmaksas Wi-Fi ✓ Atļauti mājdzīvnieki ✓ Baseins ✓ Pirts Viesu nams:

Krievu pirts ar banketa zāli Rīgā, Ķengaragā. Viesiem pēc pirts piedāvā silto baseinu ar hidromašāžu. Pie guļbūves ēkas atrodas laukums aktīvai atpūtai, automašīnu stāvlaukums.

JK uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Skolas iela 13 – 18, Ozolnieki, Ozolnieku pag., Jelgavas nov., LV-3018
Informācija no uzņēmumu reģistra

JOY-CO, SIA

Jaunmoku 34, Rīga LV-1046

Jaunpils alus, SIA

Jaunpils, "Šķūnis Baltais Centrā" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
Par uzņēmumu: Jaunpilī atvērta alus darītava! Piedāvājam alu baudīt uz vietas bārā, kā arī iegādāties līdzņemšanai veikalā. Nelielos daudzumos sākam piedāvāt mūsu produkciju arī kafejnīcām, krodziņiem, restorāniem, veikaliem. Ekskursijas pa alus darītavu un alus degustācija grupām no 5 cilvēkiem. Veikals ‘’Jaunpils alus’’ atrodas Tukumā, Kurzemes ielā 36. Pie mums veikalā ir iespējams iegādāties Jaunpils alu, kā arī citus Latvijā ražotus produktus.

Jaunā Rauna, kafejnīca-bistro

Rauna, Rīgas 2a, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Piedāvājam:: ✓ Pusdienu komplekti ✓ Banketi ✓ Uzkodas ✓ Brokastis un vakariņas ✓ Ēdināšana tūristu grupām ✓ Aukstie un siltie ēdienu ✓ Deserti ✓ Izbraukuma banketi Apraksts:

Kafejnīca/bistro "Jaunā Rauna" ir mājīga vieta, kur baudīt gardu maltīti vienā no skaistākajām Vidzemes vietām - Raunā. Pusdienu piedāvājums no pl. 11.30 līdz 14.00. Klājam arī banketus un gatavojam uzkodas dažāda veida pasākumiem. Piedāvājam tūristu grupu ēdināšanu.

Jāņoga, kafejnīca

Valmieras 21a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
sezonas ēdieni, PRODUKTU SEZONALITĀTE, pamatēdiens, pusdienas, vakariņas, garšīgi paēst, kur paēst Cēsīs, uzkodas

Jūra, restorāns

Dzintaru prospekts 2, Jūrmala, LV-2015
jubilejas, pasākumi, mielasti, mielasts, pusdienas, biznesa pusdienas, vakariņas, ēdienu piegāde, karstās uzkodas , , aukstās uzkodas , zupas, karstie ēdieni, uz režģa cepti ēdieni, grillēti ēdieni, saldie ēdieni, deserti

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
, zupas, otrie ēdieni, salāti, picas, šašliki, konditoreja, konditorejas izstrādājumi, bērnu picas, uzkodas