Uzkodas, visā Latvijā

Drukāt

Kafejnīca GAMMA, banketu galdu klāšana

"Sapnīši" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Banketi, banketu galdu klāšana Lielvārde, Ogre, Ķegums, Galdu klāšana izbraukumā, Ēdienu piegāde, izbraukuma ēdināšana, bērnu ēdināšana, furšeti, furšeta galdi, uzkodu galdi Lielvārdē, bankets Lielvārdē, banketi Lielvārdē, pusdienas Lielvārdē.
ZL.LV iesaka

Kafejnīca Pie Ērikas, SIA Jaunais Averss

Lakstīgalu 38, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Kafejnīca, kafejnīca Baložos, Kafejnīca Pierīgā, kur paēst Ķekavā, galdu klāšana, banketi, uzkodas , pusdienu, piegāde ofisiem, aukstās uzkodas , siltie ēdieni, jubilejas, dzimšanas dienas svinības, pasūtījumu pieņemšana

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Kafijas pasaule, SIA

Apuzes 34, Rīga LV-1046
Kafija. Karstie dzērieni. Kafijas automātu remonts. Kafijas automātu apkope. Kafija un tēja. Pupiņu kafija. Kafijas kapsulas. Maltā kafija. Illy. Lofbergs. Kafijas automātu tirdzniecība. Kafijas aparātu tirdzniecība. Kafe serviss. SAECO rezerves daļas. Saeco remonts. Necta. Lavazza kafija. Karsto dzērienu tirdzniecības automāti. Kafijas

Kamertab, SIA

Brīvības 90a, Rīga, LV-1001
Kulinārijas izstrādājumi, uzkodas

Kauguru uzkodas, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Latgales iela 429 – 35, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kazans, SIA

Mūkusalas 71, TC "Rīga Plaza", Rīga LV-1004
Uzkodas . Zupa ar dārzeņiem. Konservi. Plovs bundžā. Uzbeku virtuve. Mājas ēdiens.

Kaļķu vārti, bistro

Kaļķu 11b, Rīga, LV-1050
Ēdināšana, bistro, uzkodas , brokastis, siltas pusdienas, vakariņas, siltie ēdieni, zupas, salāti.

Kaļķu vārti, restorāns

Kaļķu 11b, Rīga LV-1050
Mūsdienu latviešu virtuve; pusdienas, vakariņas, uzkodas . Biznesa pusdienas. Restorāns Vecrīgā.

Kebabmix, SIA

Uzvaras 1, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
siltas pusdienas, ātrā ēdināšana, veselīgi produkti, ēdināšana Dobele, ēdiens līdzņemšanai, līdznešanai, uzkodas , nageti, vistu spārniņi, kalmāra gredzeni, sīpolu gredzeni, siera bumbiņas, kur paēst Dobelē, ātrās uzkodas

KiteMaster, SIA

Dzidriņas, "Lielozoli" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Kristīnes picērija un beķereja" - Tērvetē, pašā ceļa malā, ieguļ maza picērija-beķereja. Picas ar pašu rokām mīcītas mīklas pamatni, šķipsniņa mīlestības un visu to labāko jums. Saimnieces Kristīnes gardās kūkas, našķi, uzkodas un maizītes. Klājam galdus.

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

Kupč, IU, Bārs

F.Brīvzemnieka 11, Rīga LV-1004
Kafejnīca Pārdaugavā, Āgenskalnā, pie Torņakalna stacijas, pie Arkādijas parka, uzkodas , atspirdzinoši

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

LATA, kafejnīca

Sarkanmuižas dambis 25c, Ventspils LV-3601

Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Gatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Daudzus gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. 

LOR klīnika, SIA

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
Ausu ārsts. LOR. Diagnostiski izmeklējumi. LOR saslimšanas, LOR konsultācijas, LOR operācijas, speciālistu konsultācijas, LOR slimības, alergologs, gastroenterologs, runas uztvere, LOR Klīnika, LORS, ausu ārsts, sāp auss, kakla ārsts, Sāp kakls, deguna ārsts, iesnas, deguna skalošana, ožas tests, ožas speciālists, ožas traucējumi, dzirdes