Uzkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Systems EKO, SIA

Ieriķu 73, Rīga, LV-1084
Uzkopšanas serviss

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
MERY – grīdas uzkopšanas piederumi. GIO`STYLE – aukstuma kastes un somas., SAUBER – uzkopšanas piederumi. HORTUS – ielas slotas un grābekļi, lāpas.

TIRAM.LV, SIA

Parka 10-18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Tehhe, SIA

Rumbula, Getliņu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Namu apsaimniekošana, telpu un teritoriju uzkopšanas darbi, ēku uzturēšanas un ekspluatācijas darbi,

Teritorijas uzkopšanas serviss, SIA

18. novembra 85/87, Daugavpils, LV-5404
Apraksts:

Teritorijas uzkopšanas serviss, bīstamo koku zāģēšana.

Ātri un kvalitatīvi piedāvājam:

✓ profesionālu zāles pļaušanu ✓ teritorijas uzkopšanu ✓ krūmu un koku zāģēšanu ✓ bīstamo koku nozāģēšana ✓ koku atzarošanu

Tersus, SIA

Tērbatas 74, Rīga, LV-1001
Profesionāla telpu uzkopšana Rīgā, biroju uzkopšana Rīgā, biroju ģenerāltīrīšana Rīgā, ofisu uzkopšana Rīgā, ofisu ģenerāltīrīšana Rīgā, noliktavu uzkopšana Rīgā, noliktavu ģenerāltīrīšana Rīgā, privātmāju uzkopšana Rīgā, privātmāju ģenerāltīrīšana Rīgā, māju uzkopšana un ģenerāltīrīšana Rīgā, veikalu uzkopšana Rīgā, veikalu

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.
Uzkopšanas servisi arvien paplašina pieejamo pakalpojumu klāstu. Dzīvojamo telpu, biroju, lielveikalu, ražošanas telpu un noliktavu ikdienas uzkopšana un ģenerāltīrīšana, ko veic profesionāļi, pieejama dažādās cenu kategorijās. Ļoti noderīgs ir arī piedāvājums palīdzēt uzkopt telpas un teritoriju pēc būvdarbiem, remonta vai pasākumiem. Mazāk ierasti ir fasāžu, jumtu, notekcauruļu un bruģa tīrīšanas pakalpojumi, jahtu un kuteru uzkopšana. Nozare nodrošina arī uzkopšanas speciālistu apmācības.