Uzkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Skaidras debesis, SIA

Jāņa Klīdzēja 11, Rīga LV-1073
Uzkopšanas serviss

Sky Clean, SIA

Lidosta "Rīga", Tehnikas 6, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
aparātu remonts, kafijas pupiņas, izbraukuma kafija, garda kafija, svaigi grauzdēta kafija, banketi, serviss , , kafijas serviss , kafija sigulda, izbraukuma kafija.

Sperjānis, SIA

Salnas 14-45, Rīga, LV-1021

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
pārklājums, aizsargslānis pret grafiti, dārza mēbeļu mazgāšana, soliņu tīrīšana, notīrīt bruģi cena, uzkopšanas , serviss , jumtu darbi lielā augstumā, tīrīšanas serviss lielā augstumā.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
celtniecības tehnika, lauksaimniecības un komunālā tehnika, dārza un meža tehnika, smagās tehnikas serviss , , instrumentu serviss un rezerves daļas.

Sumus, SIA

Robežu 46, Rīga, LV-1004
Biroju uzkopšana, ofisa tīrīšana, uzkopšanas serviss , tīrīšanas serviss , telpu uzkopšana, logu mazgāšana, darbi, uzkopšanas pakalpojumi, telpu uzkopšanas pakalpojumi, tīrīšanas pakalpojumi, uzkopšanas firmas

Svips, SIA

Katlakalna 11, Rīga, LV-1073
Tīrīšana. Uzkopšana. TELPU UZKOPŠANA UN TĪRĪŠANA: logu stiklu tīrīšana, mazgāšana, grīdas segumu tīrīšana, linoleja, dēļu, flīžu, parketa, betona, paklāju tīrīšana, vertikālo un horizontālo žalūziju tīrīšana; markīzes tīrīšana, mēbeļu tīrīšana, ādas mēbeļu tīrīšana. TELPU UN TERITORIJAS IKDIENAS UZKOPŠANA. Telpu un teritoriju uzkopšana

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
MERY – grīdas uzkopšanas piederumi. GIO`STYLE – aukstuma kastes un somas., SAUBER – uzkopšanas piederumi. HORTUS – ielas slotas un grābekļi, lāpas.

Tehhe, SIA

Rumbula, Getliņu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Namu apsaimniekošana, telpu un teritoriju uzkopšanas darbi, ēku uzturēšanas un ekspluatācijas darbi,
Uzkopšanas servisi arvien paplašina pieejamo pakalpojumu klāstu. Dzīvojamo telpu, biroju, lielveikalu, ražošanas telpu un noliktavu ikdienas uzkopšana un ģenerāltīrīšana, ko veic profesionāļi, pieejama dažādās cenu kategorijās. Ļoti noderīgs ir arī piedāvājums palīdzēt uzkopt telpas un teritoriju pēc būvdarbiem, remonta vai pasākumiem. Mazāk ierasti ir fasāžu, jumtu, notekcauruļu un bruģa tīrīšanas pakalpojumi, jahtu un kuteru uzkopšana. Nozare nodrošina arī uzkopšanas speciālistu apmācības.