Vājstrāvas tīkli, visā Latvijā

Drukāt

SP Leģions, SIA, Filiāle

Lienes 16/18, Jūrmala LV-2015
Vājstrāvas tīkli , ugunsaizsardzības, ugunsdzēsība līdzekļi, aprīkojums.

SPX, SIA

Krustpils 15, Rīga, LV-1073
Datortehnikas apkalpošana serviss, datortehnika, apkalpošana, datortehnikas tirdzniecība, datortīkli, vājstrāvas , Internets, IP telefonija, videoserveru noma, MikroTik, Microsoft, HP, Cisco, Axis, vājstrāvas tīkli .

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Praesensa, Piekļuves kontroles sistēmas un integrētās sistēmas INNER RANGE Integrity, Datortīkli un sakaru tīkli

STA Grupa, AS, Filiāle

Zilupes 4a, Rīga LV-1019
Audumi, Klopman, Concordia Textiles, Konekt, Oderaudumi, Trikotāža, PROBAN, džinsa audums, mēteļaudumi, ādas aizvietotājs, ūdens necaurlaidīgs, audums halātiem, kažokāda, diegi, šūšanas, overloka, izšūšanas, rāvējslēdzēji, spirālveida rāvējslēdzēji, metāliskie rāvējslēdzēji, plastmasas rāvējslēdzēji, neaustie materiāli,

Sol Power, SIA, Drošības sistēmas Rīgā

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Drošības sistēmu tirgotājs Rīgā; ✓ Videonovērošanas sistēmas; ✓ Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas; ✓ Izziņošanas sistēmas; ✓ Vājstrāvas tīkli; ✓ Energoapgādes tīkli; ✓ Elektrības pieslēguma projektēšana; ✓ Tāmju aprēķins; ✓ Programmēšana; ✓ Video analītika; ✓ Objekta sagatavošana ekspluatācijai; ✓ Drošības iekārtu uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

 

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k.2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

Stexkom, SIA

18.novembra 16-301, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie elektroinstalācijas darbi ✓ Datoru tīklu, telekomunikāciju tīklu izbūve ✓ Automātisko ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu izbūve ✓ Automātiska ugunsgrēka balss izziņošanas sistēmu izbūve un apkalpošana ✓ Apsardzes un piekļuves sistemu izbūve un apkalpošana ✓ Videonovērošanas sistēmu uzstādīšana un apkalpošana ✓ Zibensaizsardzība un zemējuma elektroietaises izbūve. ✓ Elektroapgāde ✓ Vājstrāvu tīklu izbūve

System Cable, SIA

Ūnijas 11a, Rīga, LV-1039
Vājstrāvas tīkli , telekomunikācijas, IT.

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

Tehnisko Risinājumu Centrs, SIA, ugunsdrošības, ugunsdzēsības inventārs

Palejas 2b, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mūsu pakalpojumi::

Objekta ugunsdrošības stāvokļa novērtējums:

✓ Objekta rīcībā esošās tehniskās projekta dokumentācijas izvērtēšana; ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu darbības pārbaude to atbilstība normatīvajiem aktiem, ugunsdzēsības aprīkojuma atbilstības novērtējums; ✓ Objekta teritorijas novērtējumus; ✓ Objekta telpu novērtējums; ✓ Objekta ugunsdrošības dokumentācijas novērtējums.

OBJEKTU APSEKOŠANA:

✓ Novērtēt nepieciešamo ugunsdzēsības inventāru; ✓ Sagatavot rekomendācijas; ✓ Novērtēt ugunsaizsardzības sistēmas; ✓ Nepieciešamā ugunsdzēsības inventāra daudzuma aprēķināšana un to atrašanās vietu noteikšana. ✓ Iesniegt aprēķinu par nepieciešamajiem resursiem uzlabojumu veikšanai; ✓ Konsultācijas par ugunsdrošības normatīvajiem aktiem un standartiem. ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektu caurskatīšana un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Objektu ugunsdrošības audits un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sagatavoto pārbaudes aktu izskatīšana un rekomendāciju sagatavošana.

Tera, SIA

Mālkalnes prospekts 5, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Vājstrāvas rozetes. Transformatori. Sadalītāji. Taimeri.

Tesla, SIA

Lauvas 9, Rīga LV-1003
Ēku elektroinstalācijas un vājstrāvas tīklu izbūve.

Voltmax, SIA

Lizuma 1, Rīga, LV-1006
Elektrības pieslēguma projektēšana, elektrības projekti, elektroapgādes projekti, sadales tīkla pieslēguma projekti, projekti, iekšējā elektroapgāde, jauns elektrības pieslēgums, elektrības projektētāji, ēku iekšējā elektroinstalācija, kabeļlīnijas, transformatoru apakšstacijas, zibensaizsardzība, zemējumi, zemējumu sistēmas,

Vājstrāvas tīkli, SIA

Brīvības gatve 214m, Rīga LV-1039
Vājstrāvas tīkli

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Elektromontāža EL, ELT Valmiera, ūdensapgāde UKT Valmiera, UK Cēsis, Valka, Limbaži, Smiltene, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija. Celtniecība. Siltumtīkli AVK. Apkure, ventilācija.

Apraksts:

SIA “WOLTEC” iznomā pacēlāju ar celšanas augstumu 42 m un 61 m un autoceltni 70 t ar strēles garumu 52 m.

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

security.lv, UGUNSDROŠĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Apraksts:

Ugunsdrošības sistēmas tiek projektētas, uzstādītas un apkalpotas saskaņā ar Ministru kabineta noteikumi Nr. 238, Ugunsdrošības noteikumi Izdoti saskaņā ar Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma 12. pantu.

Šarnīra, SIA

Meistaru 10, Rīga LV-1050
Celtniecības un remonta darbi, Būvdarbu veikšana un vadīšana, ārējie, iekšējie apdares darbi, ārējā, iekšējā apdare. Būvuzraudzība. Elektroapgādes un vājstrāvu iekšējo tīklu izbūve. Ūdensvadu un kanalizāciju iekšējo tīklu izbūve. Termoaudita kontrole būvniecības procesā. Privātmāju būvniecība, rekonstrukcija, renovācija. Dzīvokļa