Vārti un žogi

Drukāt
Banner 1050x80

VL Montieris, SIA

Jaunā 58-64, Liepāja, LV-3401
Vārti , žogi Liepājā, Liepājas rajonā, Kurzemē, Kuldīgā, Saldū, Talsos, Ventspilī, Tukumā, Kandavā, vārtu, Bīdāmie vārti , sētas vārti , durvis, metāla durvis, logi.

VL Serviss 1, SIA, Filiāle

Grīnvalti, Pērkones 7, Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Vārti, žogi

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
Produkcija:: ✓ Garāžu vārti ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Žalūzijas ✓ Sētas divviru vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Pieejas kontrole ✓ Barjeras ✓ Vārtu automātikas Par uzņēmumu:: SIA "VL Serviss" ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar aizsargžalūziju, vārtu un to automātiku uzstādīšanu, kā arī servisu. Automātiskie vārti. Garāžu vārti. Vārtu automātika. Pasūtīšana. Vārti, žogi.

VRV Trading, SIA

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pastiprinātas drošības žogi , vārti . Režģi lielām slodzēm.

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

Vendoors, SIA

Ausekļa prospekts 8-19, Ogre, Ogres nov., LV-5001

Viss lauksaimniekam, veikals

Ā.Elksnes 2b, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Elektriskais gans, ganu auklas, darba apģērbi, vārtu, žogu tirdzniecība, vārti , žogi , stabi, sētas, vārtiņi

Viss lauksaimniekam, veikals

Vecbebri, "Aptieka" , Bebru pagasts, Aizkraukles nov. LV-5135
Agroķīmija mēslošanas līdzekļi, Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas, Sēklas un stādi, Augu aizsardzības līdzekļi. Minerālmēsli. Sēklas, zāliena ražošana, zālāju sēklas, zālāji, zāliena sēklas, zālienu sēklu ražošana, zālieni, zāliens. Dārza inventārs, tehnika. Lopbarība, minerālpiedevas. Lopkopības ķīmija,

Vārtu sistēmas, SIA

Kuldīgas 39b-8, Rīga LV-1083
Produkcija:: ✓ Vārti ✓ Garāžu vārti ✓ Varti vārtu automātika ✓ Ātrgaitas ruļļu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Bīdāmie/ veramie vārti ✓ Drāšu/ stiepļu žogi ✓ Drošības sistēmas ✓ Koka žogi ✓ Metāla kaltie žogi Priekšrocības: Uzņēmumā darbojas profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi, piedāvājot klientiem vadošo sekciju paneļu izgatavotāju TeckenTrup (Vācija) sekciju vārtu pārdošanu un uzstādīšanu, un vārtu sastāvdaļas, ko piedāvā Torque Force (Nīderlande), kā arī automātiskās pievades "NICE" un "BFT", kas domātas ražošanas, garāžu, atveramajiem un atbīdāmajiem vārtiem. Rūpīgi izvēlētā produktu virkne ļauj mums piedāvāt klientiem produkciju ar augstiem tehniskajiem, ekspluatācijas un estētiskajiem rādītājiem. Piedāvājam pilna servisa apkalpošanu, sākot no projekta izstrādes līdz tā veiksmīgai realizācijai objektā, kā arī nodrošinām pilnu servisu garantijas laikā.

Vārtu tehnika Ltd, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga, LV-1005
līdz 12000mm, teritoriju bīdāmie un veramie vārti , žogi , hidrauliskās rampas, doku šelteri, ruļļu žalūzijas, vārti , turniketi – caurlaides vārti , piekļuves sistēmas, domofoni, visu veidu vārti un automātiku remonts

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

WWW PROF SERVICE, SIA

Suži, Pulkveža 5, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

Welder World, SIA

Strēlnieki, "Pūcītes" , Mežotnes pagasts, Bauskas nov., LV-3926
Apraksts:

SIA "Welder Word" izgatavo dažādus metāla izstrādājumus pēc pasūtījuma - Grillus, Kūpinātavas, Ugunskura vietas,Vārtus, Malkas statīvus, Metāla žogus.

Working Group, SIA

Emīlijas Benjamiņas 11, Rīga LV-1050
Vārti žogi , garāžu vārti , metāla žogi , koka žogi , barjeras, Režģi. margas, metāla vārti , bīdāmie vārti , , vārtu montāža, vārtu remonts, žogi , metāla žogi , koka žogi , betona stabi, sētas, metāla pinuma žogi

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

Vārti un žogs ir ēkas vizītkarte. Drošībai un ērtībai tiek piedāvāti teritoriju, garāžu un industriālie vārti, kas iedalāmi kategorijās: sekciju vārti (atverami vertikāli), rullo vārti (vārti uzrullējas pie griestiem), veramie vārti, veramie salokāmie vārti un bīdāmie vārti. Piedāvājumā arī elektromehāniskās barjeras ar vadības bloku. Savukārt žogi pieskaņojami ēkas dizainam. Koka, aluzins un metāla žogu posmi tiek stiprināti betona, metāla vai koka stabos ar vai bez pasētas. Ērti ierīkošanā ir sietveida žogi ruļļos un 3D paneļi, ko uzstāda, izmantojot atvieglotas slodzes mietiņus. Pieejami arī mobilie žogi, kas paredzēti īslaicīgai norobežošanai.