Vārti un žogi

Drukāt
Banner 1050x80

Margar, SIA

Akmeņu 16-8, Rīga, LV-1048
Vārti, žogi

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
Iežogojumi, režģi, vārti , vārtiņi, žoga sekcijas, žoga siets, žoga stabi, žogs pilnā komplektācijā, žogi , Garāžu vārti Āgenskalns, Vārti Āgenskalns, Vārti žogi Āgenskalns, Žogi Āgenskalns.

Metal and Wood Constructions, IK

Liepāja LV-3416
Konteineru novietnes, gružkastes, atkritumu tvertņu novietnes, žogu stabi, vārtiņi, metāla vārti , nojumes, Konteineru novietnes, gružkastes, atkritumu tvertņu novietnes, žogu stabi, vārtiņi, metāla vārti , nojumes

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Sabiedriskā transporta pieturvietu nojumes, soli, urnas, apgaismojuma ķermeņi, margas, kāpnes, trepes, vārti

Metāla konstrukcijas, SIA

Lielupes 28, Jūrmala, LV-2015
balkona režģi, balkona režģu izgatavošana, metālizstrādājumu restaurācija, nestandarta metālizstrādājumi, žogi , , žogu izgatavošana kāpnes, kāpņu izgatavošana, margas, margu izgatavošana vārti , vārtu izgatavošana,

Metāldarbnīca, SIA

Stūnīši, Gaismas 11, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
nerūsējošā tērauda lokšņu valcēšana, metāla lokšņu presēšana, metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana, vārti , un žogi , bīdāmie vārti , metāla kāpnes, margas, smilšu strūkla, pulverkrāsošana, BTF automātika, Locinox

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Metālu serviss, SIA

Kroņu 13c, Rīga LV-1084
Metāla kāpnes, metāla margas, bīdāmie metāla vārti ar automātiku, veramie vārti ar automātiku, nerūsējošā, tērauda margas, metāla durvis, metāla vārti , metāla žogi , metāla režģi, perforētas loksnes, stiepta

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

Miolans, SIA

Meža 4, Rīga, LV-1048
Kases drošības aprīkojums, naudas bīdāmā lādīte, lādīte naudas pārvietošanai, metāla restes, metāla vārti , , žogi .

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
SIA MontMet nodrošina dažāda veida pakalpojumus:: ✓ Metāla margu izgatavošanu ✓ TIG metināšanu ✓ Pulverkrāsošanu ✓ Detaļu karsto cinkošanu ✓ CNC virpošanu, virpotas detaļas ✓ Tīrīšanu ar smilšu strūklu, smilšstrūkla ✓ Skrošu strūkla Apraksts:

SIA "MontMet'' pēc individuāla pasūtījuma projektē un izgatavo metāla izstrādājumus, kā arī veic to montāžu. Pēc pasūtījuma nodrošinām arī karsto cinkošanu un pulverkrāsošanu. Visu savu produkciju izgatavojam pēc visaugstākajiem standartiem un, nepieciešamības gadījumā, nodrošinām arī dokumentāciju.

Izgatavojam metāla karkasus, kāpnes, margas un citus metāla izstrādājumus. Sadarbības partneris SIA MetMaster https://metmaster.lv/

Monta O.J., SIA

Dārzu 23, Rēzekne LV-4601
Vārti , apdares darbi, žogi , dekoratīvie žogi , durvju remonts, celtniecības darbi, remonti, individuāla

Mājām, veikals

Pils 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
, žogi , metāla žogi , Koka žogi , Barjeras, Režģi, Margas., Metāla vārti , Bīdāmie vārti . Koka māju ražošana. Koka karkasa mājas. Koka mājas.

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

ND Doors, SIA, garāžu vārtu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas par piemērotāko vārtu un citu konstrukciju izvēli ✓ Projektēšana un izgatavošana ✓ Produkcijas piegāde un uzstādīšanu ✓ Garantijas un pēcgarantijas apkope vai remonts ✓ Bezmaksas konsultācija Privātmāju garāžas vārti: ✓ Stripline ✓ Midline ✓ Flat line ✓ Raised panel ✓ Microrib-macrorib ✓ Full vision sections ✓ Two leaf swing door ✓ Smooth line ✓ Side door

Navalart, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Vārti žogi . Terases. Gāzes ievilkšana. Ūdensvada un kanalizācijas izbūve. Aku urbšana.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

Nikom, SIA

Mihoelsa 47-9, 2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "NIKOM" ir no REHAU profila izgatavotu PVC logu un durvju, kā arī metāla durvju ražotājs, kuru izstrādājumu kvalitāti un uzticamību nodrošina daudzu gadu pieredze. Mūsu piedāvājumā iekļauti: PVC logi, durvis, metāla durvis, vārti, žogi. Nodarbojamies ar remontdarbiem, ražošanu un servisu.

Norde metāls, SIA

Plieņciems , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Metālapstrāde, metālkalumi, metāla kāpnes, metāla kāpņu margas, metāla vārti , žogi , vārtiņi, vārtiņu
Vārti un žogs ir ēkas vizītkarte. Drošībai un ērtībai tiek piedāvāti teritoriju, garāžu un industriālie vārti, kas iedalāmi kategorijās: sekciju vārti (atverami vertikāli), rullo vārti (vārti uzrullējas pie griestiem), veramie vārti, veramie salokāmie vārti un bīdāmie vārti. Piedāvājumā arī elektromehāniskās barjeras ar vadības bloku. Savukārt žogi pieskaņojami ēkas dizainam. Koka, aluzins un metāla žogu posmi tiek stiprināti betona, metāla vai koka stabos ar vai bez pasētas. Ērti ierīkošanā ir sietveida žogi ruļļos un 3D paneļi, ko uzstāda, izmantojot atvieglotas slodzes mietiņus. Pieejami arī mobilie žogi, kas paredzēti īslaicīgai norobežošanai.