Valmiera, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ziedu klēpis, SIA, Ziedu salons, Veikals - floristika

Valmieras 27, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ziedu pasūtījumi un piegāde::

Izvēlieties skaistāko ziedu pušķi – mēs to izveidosim un piegādāsim ar patiesu smaidu! Pasūtījumu var veikt:

✓ Zvanot: +371 26604459 ✓ Veicot pasūtījumu pa e-pastu: ziedu.klepis@gmail.com ✓ Uz vietas ziedu salonā "Ziedu klēpis", Valmieras ielā 27, Cēsis

Pasūtījumus pieņem darbdienās un sestdienās pulksten 8.00–17.00, svētdienās 9.00–13.00.

Kopmans & Co, SIA, Alus bārs

ēdienu piegāde,ēdieni līdzņemšanai 29941064
Strauta 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Apraksts:

Mēs esam mājīga vieta pāris soļu attālumā no Valmieras centra. Pie mums varēsi nobaudīt gardu, kā mājās gatavotu maltīti un pagaršot vairākas alus šķirnes!

 

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Autocentrs 1A, SIA, Autoserviss

Zāļu 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pie mums pieejamie pakalpojumi:: ✓ Dzinēju remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu montāža ✓ Metināšana ✓ Virsbūves remonts ✓ Bremžu remonts Autoservisa profesionālais aprīkojums nodrošina augstu kvalitāti šādiem pakalpojumiem:: ✓ balstiekārtas pārbaude un remonts; ✓ bremžu apkope un remonts; ✓ zobsiksnu maiņa; ✓ ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts; ✓ spēka pārvada remonts; ✓ virsbūvju remonts un ģeometrijas atjaunošana (virsbūves remonts tiek veikts uz profesionāla auto virsbūves remontstenda „Dataliner”); ✓ virsbūvju krāsošanas darbi; ✓ riepu montāža un remonts; ✓ sezonas riepu uzglabāšana.

Projekti LL, SIA

Tērbatas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Sniedzam pakalpojumus::

• Būvniecības projektu izstrāde   • Būvniecības projektu vadība

Apraksts:

Uzņēmumā SIA "Projekti LL" mēs esam vairāk nekā tikai būvinženieri, mēs esam progresa arhitekti, sapņu veidotāji un infrastruktūras izcilības sargātāji. Mēs esam izveidoti ar vīziju pārveidot nākotni, izmantojot inovatīvus inženiertehniskos risinājumus, un mēs sniedzam bagātīgu pieredzi, zināšanas un aizrautību katrā projektā, ko uzņemamies. Mūsu misija Mūsu misijas pamatā ir apņemšanās pārvērst izaicinājumus iespējās. Mēs cenšamies izveidot ilgtspējīgu, noturīgu un efektīvu infrastruktūru, kas ne tikai atbilst šodienas vajadzībām, bet arī paredz rītdienas prasības. Mūsu centība sasniegt izcilību ir nelokāma, un mēs lepojamies ar tādu projektu piegādi, kas iztur laika pārbaudi. Svarīgas zināšanas SIA "Projekti LL", ko atbalsta pieredzējušu profesionāļu komanda, specializējas plašā inženiertehnisko pakalpojumu klāstā. No revolucionāriem projektiem līdz rūpīgai projektu vadībai mēs aptveram visu infrastruktūras attīstības spektru.   Inovācija kā dzinējspēks Nozarē, kas nepārtraukti attīstās, inovācijas ir galvenais, lai paliktu priekšā. Uzņēmumā SIA "Projekti LL" mēs izmantojam progresīvas tehnoloģijas, ilgtspējīgu praksi un radošu problēmu risināšanu.   Kopiena un ilgtspējība Mēs apzināmies mūsu darba ietekmi uz kopienām un vidi. Tāpēc mēs integrējam ilgtspējības praksi visos mūsu projektu aspektos. Izmantojot videi draudzīgu dizainu un būvniecības metodes, mēs veicinām zaļāku un veselīgāku nākotni nākamajām paaudzēm.

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

Tedijs, veterinārā klīnika, zooveikals, SIA Janas veterinārā prakse

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi Par klīniku:

"Tedijs", veterinārā klīnika, zooveikals, SIA "Janas veterinārā prakse", veterinārārsts, vetārsts, veterinārā klīnika, laboratoriskie izmeklējumi dzīvniekiem, veterinārārsti Cēsīs. Dzīvnieku klīnika. Veterinārija, mikročipi, dzīvnieku ķirurģija Cēsīs. Zoo veikals, dzīvnieku barība, zoopreces, mājdzīvnieki Cēsīs, Uzvaras bulvāris, Cēsu novads, Priekuļi, Limbaži, Vidzeme, Valmiera.

Sano firma, SIA, Ķīmiskā tīrītava Valmiera

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Veļas mazgāšana. Ķīmiskā tīrītava. Paklāju tīrīšana.  Uzvalku tīrīšana Valmierā, Cēsīs, Gulbenē, Strenčos, Madonā, Smiltenē, Valkā.

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Novadmērnieks, SIA, Mērniecība, topogrāfija Vidzemē

Stacijas 2-3.st., Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Novadmērnieks" mērniecības birojs piedāvā pakalpojumus mērniecībā, ģeodēzijā, kartogrāfijā un topogrāfijā. Esam bāzēti Valmierā un mūsu pakalpojumi ir pieejami visā Vidzemes reģionā. Mūsu pakalpojumi iekļauj: robežu topogrāfiskā, kadastrālā uzmērīšana, detālplānošana, zemes ierīcība u.c. 

ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Māris Gargurnis, dziednieks

Akadēmijas laukums 1-209, Rīga, LV-1050
Par dziednieku Māri Gargurni:

Ja gribi ātri tikt vaļā no iešanas grūtībām, sāpēm mugurā un locītavās, dažādiem iekaisumiem un citām nelaimēm, dziednieks ar savu ĪPAŠO dziedināšanas veidu panāks tūlītēju veselības uzlabojumu JAU PĒC PIRMĀS reizes. Āderu noteikšana dzīvokļos un apbūves gabalos. Pieņem: Valmierā, Cēsīs, Saldū, Madonā, Rīgā. Dziedināšanu parasti es sāku ar pacienta apsekošanu (skenēšanu), ko pacients arī labi sajūt. Noņemu dažādus kaitējumus, kas traucē labi justies. Kopēji nosakām sāpošās vietas pa visu ķermeni, pārliecinoties, vai tās sakrīt ar problemātiskajām vietām. Dziedināšana var sākties, pieslēdzot pacientu pie kosmiskās enerģijas, kas arī ir galvenais dziedināšanas spēks. Uzskaitīšu tikai dažas no kaitēm, ar ko es ieteiktu nākt pie manis, lai varētu panākt tūlītēju un ievērojamu uzlabojumu. Galvas sāpes, ko izraisa apsaldēts trīszaru nervs. Galvas reiboņi, roku un kāju tirpšana, sāpes kājās, mugurā un plecu joslā, dažādas fantoma sāpes bez īpaša iemesla, jo kaite jau sen saārstēta, piemēram, roku locītavās un plecos, traucējot to kustību. Kā arī daudzas citas kaites, kas tiek dziedinātas pie reizes, par kurām vēl nav sūdzību, jo dziednieciskā enerģija izdalās pa visu ķermeni.

Trīs pipari un kūkas, kafejnīca-bistro

Mēs strādājam! Cepam arī picas līdzi ņemšanai.
Baznīcas laukums 5, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par kafejnīcu:

Pie mums ikdienā var nobaudīt gardu un daudzveidīgu maltīti visas dienas garumā. Cepam konditorejas un kulinārijas izstrādājumus. Draudzīga vieta ģimenēm ar bērniem - atsevišķa telpa bērnu rotaļām. Nodrošinām pilnu ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu dažādiem dzīves notikumiem gan mūsu telpās, gan Jūsu izvēlētajā svinību vietā.

4 MĪĻAS ĶEPAS, SIA, Veselības māja dzīvniekiem

Loku 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Veselīga dzīvnieku pārtika (ikdienai un atveseļošanās periodam), īpaši izmeklēta prece, kārumu daudzveidība un kvalitatīvi aksesuāri dzīvniekiem ✓ Veterinārā klīnika, veterinārie pakalpojumi, medikamenti ✓ Dzīvnieku apkopes procedūras (ausu tīrīšana, nagu griešana, ķepu vaskošana) ✓ Vakcinācijas ✓ Identifikācija ar mikročipiem ✓ Dzīvnieku reģistrēšana LDC datubāzē ✓ Dokumentu sakārtošana ikdienai un ceļošanai ar dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku ārstēšana un ķirurģija ✓ Analīžu noņemšana (asins, urīna, ādas nokasījumu, citoloģijas u.c.) diagnozes precizēšanai ✓ Mīksto audu ķirurģija ✓ Ortopēdiskā ķirurģija ✓ Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ✓ Onkoloģiskā ķirurģija ✓ Pēcoperācijas novērošana operācijas dienā ✓ USG izmeklējumi (Ultrasonogrāfija) - šobrīd šis pakalpojums nav pieejams. ✓ Zobu higiēna, zobakmens noņemšana ar ultraskaņu, zobu tīrīšana un pulēšana ar ultraskaņu, zobu ekstirpācija (izņemšana) ✓ Lāzerterapija (grūti dzīstošām brūcēm un sarežģītu kaulu lūzumu ārstēšanas papildināšanai) ✓ Konsultācijas un nosūtījumi pie labākajiem specializētajiem ārstiem specifisku veselības problēmu gadījumos ✓ Dzīvnieku friziera pakalpojumi (t.sk. "dusmīgo" kaķu frizēšana narkozē). SKAISTUMA KLĪNIKA LIELIEM, MAZIEM, MĪĻIEM UN VALDONĪGIEM!

ALIA & CO 8, SIA, Apbedīšanas birojs, Apbedītāju asociācijas biedrs

Klostera 4a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

JAUNUMS! No pansionātiem Limbažu novadā katafalka izsaukums uz morgu par brīvu. Apbedīšanas birojs "Alia & Co 8" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu servisu, katafalks, spectransporta diennakts izsaukums uz morgu, un tiek piedāvāti lētāki apbedīšanas piederumi. Veicam pakalpojumu jebkurās Latvijas kapsētās. Kremācijas pakalpojumi. Kapu vietas noformēšana, materiāli. Pieminekļi.

Gājums, IU, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Aveņu 14, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apbedīšanas birojs:

"GĀJUMS" apbedīšanas pakalpojumi kapos, apbedīšanas piederumi Cēsīs, transporta pakalpojumi. Diennakts nelaiķa transportēšana no mājām, no pansionātiem. Kremācija, kremācijas pakalpojumi. Izvadītāji, mācītāji, sēru mūzika. Zārki, zārks, krusti, pārklāji mežģīņu, pārklāji vilnas, sēru lentes, sveces, karodziņi, kapu soliņi u.c. Cēsis, pilns apbedīšanas serviss. Piedāvā bēru mielastu. Labiekārtojam, veidojam kapu kopiņas, kapa vietas regulāra apkopšana. Sēru ceremonijas vadīšana. Bēres. Bēru organizēšana. Apbedīšanas birojs Cēsīs. Katafalks. Kapu rakšana, kapu racēji, zārka nesēji Cēsīs, Cēsu rajonā. Miršanas dokumentu noformēšana Cēsīs. Apbedīšanas serviss un pakalpojumi Valmiera, Smiltene, Limbaži, Jaunpiebalga, Salacgrīva, Ainaži, Vidriži, Skulte, Krimulda, Saulkrasti, Sigulda, Lēdurga, Viļķene, Liepupe, Aloja, Staicele. Morgs, spectransports, Vainagi, štrausi, sēru pušķi.

Vidzemes Contus, SIA

Meža 7-211, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības politikas izstrādi un pilnveidošanu;  ✓ Grāmatvedības pirmdokumentu apstrādi;  ✓ Darba samaksas un ar to saistīto izmaksu un nodokļu aprēķinus; ✓ Bankas, kases un avansa norēķinus; ✓ Krājumu un pamatlīdzekļu uzskaiti; ✓ Preču un pakalpojumu uzskaiti; ✓ Debitoru un kreditoru parādu uzskaiti; ✓ Grāmatvedības atjaunošanu no pirmdokumentiem; ✓ Operatīvās bilances, peļņas vai zaudējuma aprēķina un naudas plūsmas sagatavošanu; ✓ Nodokļu aprēķinus un deklarāciju sagatavošanu un iesniegšanu VID; ✓ Gada pārskata sastādīšanu un deklarēšanu; ✓ Iedzīvotāju un pašnodarbināto deklarāciju sastādīšanu; ✓ Citu atskaišu sagatavošanu Valsts institūcijām un uzņēmuma vadībai; ✓ Finanšu un saimnieciskās darbības analīze; ✓ Lietvedības un personāla dokumentu sagatavošana.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Saldus

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov., LV-3801
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība