Valmiera, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
Rīga, Sigulda, Cēsis, Valmiera , Limbaži, Valka, Smiltene, Madona, Gulbene, Balvi, Ludza, Rēzekne, Daugavpils

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
MITSUBISHI, Electric, Panasonic, Toshiba, Daikin, Fujitsu, Midea. Apkure, kondicionētājs, siltumsūknis, apkures sistēma, siltumsūkņu gaisa siltumsūknis, ventilācija, gaiss-gaiss siltumsūknis, rekuperātori gaisa kondicionēšana, solārās sistēmas, saules paneļi, kondicionieri mitsubishi siltumsūkņi, toshiba siltumsūkņi,

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
Stende, Strenči, Strenči, Subate, Talsi, Talsos, Tukums, Tukumā, Valdemārpils, Valdemārpilī, Valka, Valmiera

Vidzemes vēnu centrs, Vēnu diagnostika, ārstēšana Vidzemē

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Vēnas Valmiera . Vēnu ārstēšana Valmiera . Vēnu diagnostika Valmiera . Vēnu klīnika Valmiera ., Vēnu lāzeroperācijas Valmiera . Vēnu centrs Valmiera . Vēnas Madona. Vēnu ārstēšana Madona.

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Rūpniecības 38, Madona, Madonas nov. LV-4801
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Klostera 6a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Vēnas Valmiera . Vēnu ārstēšana Valmiera . Vēnu diagnostika Valmiera . Vēnu klīnika Valmiera ., Vēnu lāzeroperācijas Valmiera . Vēnu centrs Valmiera . Vēnas Madona. Vēnu ārstēšana Madona.

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.

AGS, SIA, motoru remonts, kloķvārpstu slīpēšana

A.Kronvalda 40 k.3, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Motoru kapitālais remonts, kloķvārpstu slīpēšana, sadales vārpstu slīpēšana, bloku izvirpošana, alumīnija metināšana, Cēsīs, Limbažos, Valmierā, Valkā, Smiltenē, Gulbenē, Madonā, Balvos, Rēzeknē, Daugavpilī, Vidzemē, Zemgalē, Latgalē.

MT fizioterapijas privātprakse

Kraujas 6, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Komanda:

Mūsu lielākais lepnums ir komanda. Katrs no mūsu komandas dalībniekiem ir ar augsti kvalificētu izglītību savā jomā, sniedz augstākā līmeņa fizioterapijas un ārstniecības pakalpojumus, kuru efektivitāte ir balstīta zinātnē un daudzu gadu pieredzē.

Piedāvājam plašu fizioterapijas pakalpojumu klāstu profesionālu un sertificētu speciālistu vadībā:: ✓ Fizioterapija traumatoloģijā, ortopēdijā, neiroloģijā; ✓ Klasiskā masāža, sporta masāža , grūtnieču masāža; ✓ FIZIOTERAPIJA , fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem; ✓ Teipošanas pakalpojumi, kinezioloģiskā teipošana; ✓ Rehabilitācijas programma, atveseļošanās procesa programmas sastādīšana pēc traumām; ✓ Traumu profilakse, rehabilitācija. Ārstnieciskā vingrošana; ✓ Mājas vizītes -  Ārstnieciskā vingrošana, fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem.

ALTECO, SIA, Drošības sistēmas Vidzemē

Vaļņu 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Galvenie darbības pamatvirzieni ir:: ✓ Automātiskās ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizāciju iekārtu projekta izveide – projektēšana ✓ Automātiskās ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizāciju iekārtu uzstādīšana, ikmēneša apkalpošana ✓ Automātiskās ugunsgrēka izziņošanas iekārtu uzstādīšana un apkalpošana ✓ Video novērošanas sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Apsardzes un drošības sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Skaņas sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Pielaides un piekļuves sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Dažādu nestandarta elektronisko iekārtu projektēšana, izveide un uzstādīšana

Tolmets Vidzeme, SIA, Balvu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Tehnikas 5c, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Limbažu mērniecības birojs, SIA

Rīgas 16-413, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Limbaži, Valmiera , Cēsis, Rīgas raj. Izstrādāto grants karjeru apjoma aprēķināšana.

Skaistuma Stacija

Stacijas 44, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus - friziera pakalpojumi, manikīrs, pedikīrs, permanentais make up (uzacis, lūpas). Strādājam pēc pieraksta. Vienmēr vajag atrast laiku sev, lai labi atpūstos, atslābinātos, kā arī parūpētos par savu skaistumu. Mēs priecāsimies, ka skaistumkopšanas jomā izvēlēsieties Mūs! Laipni gaidīti "Skaistuma stacijā" Valmierā!

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
, SISU remonts Valmiera , BPW Valmiera , SAF Valmiera , TIMKEN Valmiera , MONROE Valmiera , HENGST Valmiera , , WEWELER Valmiera , MANN Valmiera , EATON Valmiera , WIX Valmiera , PRESTOLITE Valmiera , NISSENS Valmiera

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi, durvis Rīga

K.Barona 130, Rīga, LV-1012
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

AA apjoms, SIA

"Dārznieki" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov., LV-4412
Apraksts:

SIA "AA Apjoms" izkopj no kokiem un krūmiem aizaugušas platības. Pērkam cirsmas, veicam meža apsaimniekošanu, mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē un Ziemeļlatgalē.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.