Valmiera, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Par mums: Labs autoserviss Cēsīs. Autoserviss. Auto remonts. Auto rezerves daļas. Motoru diagnostika, auto diagnostika. Ēku demontāža, būvbedru rakšana, ekskavatori, pašizgāzēji. Ūdensvada ierīkošana. Kanalizācijas izbūve. Apkures ierīkošana. Ventilācijas ierīkošana Cēsīs. Ekskavatora pakalpojumi. Cēsis. Valka. Valmiera. Limbaži. Smiltene. Sigulda. Madona. Gulbene. Ogre. Aizkraukle. Jēkabpils. Ziemeļvidzeme. Vidzeme.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Apvienība Ozols, Valmieras rajona privātuzņēmēju biedrība

Dārza iela 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra

Aqua, Valmieras peldēšanas klubs

Zvaigžņu 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Sporta klubi

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Arhitekt, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga, LV-1026
, arhitektu birojs Jūrmala, arhitektu birojs Daugavpilī, arhitektu birojs Jelgava, arhitektu birojs Valmiera

Arhitekta Imanta Timermaņa birojs, SIA, projektēšanas birojs Cēsīs

Rīgas 23, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Arhitektūra Cēsīs. Arhitektūra, projektēšana, celtniecība Cēsis. Valmiera. Limbaži. Valka. Smiltene. Rīga. Arhitekts, māju, ēku projektēšana Cēsīs.

Artavs.lv, SIA

"Maigas 6" , Amatas pagasts, Cēsu nov. LV-4141
Apraksts:

SIA "Artavs.lv" sniedz mežizstrādes pakalpojumus, meža īpašumu apsaimniekošanu, veic cirsmu sagatavošanu- stigošanu, dastošanu, lauksaimniecības zemju atmežošanu. Konsultācijas. Pērk kokmateriālus. Cirsmas. Transporta pakalpojumi. Strādājam Vidzemē. Godprātīga attieksme pret katru meža īpašnieku!

Artifex plus, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
ar apdruku, Kāzām, Papīra maisiņi, Sublimācija, Sietspiede, Transfēra druka, Termoapdruka, Vidzeme, Valmiera

Artifex plus, SIA, Etiķetes un reklāmu izgatavošanas ražotne

Valmiermuiža, Alejas 12, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Reklāma Valmierā, Etiķetes, Uzlīmes, Bukleti, Sporta spēlēm, Balvas, Vizītkartes, Diplomi, T-kreklu apdruka, Logo dizains, Reklāmas dizains, Reklāmas aģentūra, Reklāmas plakāti, Gaismas kaste, Veidlapas, Kalendāri, Ēdienkartes, Drošības zīmes, Kāzu ielūgumi, Kāzu dāvanas, Koropatīviem pasākumiem noformējumi, Apsveikuma kartiņas,

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

Arņa Krūmiņa apbedīšanas birojs, Filiāle

Augu 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Arņa Krūmiņa apbedīšanas birojs Madonā. Apbedīšanas pakalpojumi Madonā, Madonas novadā, Cesvainē, Kusā, Bērzaunē, Sauleskalnā, Sarkaņos, Dzelzavā, Lubānā, Ērgļos, Vidzemē, Mārcienā, Bērzaune, Jaunkalsnavā, Kalsnavā, Aiviekstē, Ļaudonā, Liezērē, Vecpiebalgā, Jaunpiebalgā, Taurenē, Barkavā, Murmastienē, Varakļānos, Viļānos,

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse

Stacijas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse Valmierā un Valmiermuižā.

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse

Valmiermuiža, Draudzības 12a, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Apraksts:

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse Valmierā un Valmiermuižā. Prakses darba laiks: P. 10.00-19.00, O., Ce. 8.00-16.00.

Asimet, SIA

Abula 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Asimet, Asimet Valmierā, kokapstrādes instrumentu asināšana Valmierā, Vidzemē, Smiltenē, Cēsīs, Limbažos, Valkā, metālapstrāde Valmierā, metālapstrāde Smiltenē, bremžu disku virpošana Valmierā, hidrocilindru remonts Valmierā, hidraulisko cilindru remonts Valmierā, hidraulisko cilindru restaurācija Valmierā, pabedītzobu

Atramed, SIA

Smilšu 98-10, Daugavpils, LV-5410
Daugavpils, Rīga, Jūrmala, Liepāja, Valmiera , Jēkabpils, Rēzekne, Jelgava.

Atta-1, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Lampas Valmiera , Spuldzes Valmiera , Apgaismes tehnika Valmiera , Elektromateriāli Valmiera , Elektromateriālu, tirdzniecība Valmiera .