Valmiera, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Baško salons Vija, SIA, Frizētava, Skaistumkopšana Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
, frizieris Valmiera , matu laminēšana Valmiera , frizūras Valmiera , friziere Valmiera , kāzu frizūras Valmiera , Valmiera , gelish Valmiera , nagu pieaudzēšana Valmiera , parafīna vanniņas Valmiera , uzacu korekcija Valmiera

Grifs-XL, SIA, Grāmatvedība Valmierā

Senču 19, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
pakalpojumi Valmiera , nodokļu konsultācijas Valmiera , konsultācijas nodokļu jautājumā Valmiera , bilances, Valmiera , gada pārskati Valmiera , iedzīvotāju ienākumu nodokļu deklarāciju pārskati Valmiera , gada pārskata

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

Dzīle, psiholoģiskās palīdzības un izglītības centrs

Konsultācijas notiek pēc iepriekšēja pieraksta, vienojoties ar katru speciālistu individuāli.
L.Laicena 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Nodarbības ✓ Pieaugušajiem ✓ Vecākiem ✓ Grupu nodarbības ✓ Konsultācijas ✓ Psiholoģiskā konsultēšana ✓ Psiholoģiskā izpēte ✓ Psihodrāma ✓ Ģimenes psihoterapija ✓ Geštaltterapija ✓ Kognitīvi biheiviorālā psihoterapija ✓ Marte Meo metode ✓ Psihotraumu terapija

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

Skursteņu serviss, SIA

J.Asara 6a, Rīga, LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Vidzemes mērnieks, SIA

Rīgas 45a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Vidzemes mērnieks" nodarbojas ar topogrāfiskajiem, inženierģeodēziskajiem darbiem, komunikāciju apsekošanu, digitālo uzmērīšanu u.c.

✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Teritorijas plānošana ✓ Inženierģeodēziskie darbi

SIA "Vidzemes mērnieks" veic augstas detalizācijas topogrāfiskās informācijas datubāzes uzturēšanu atbilstoši "Ģeotelpiskās informācijas likumam" un saskaņā ar noslēgtajiem deleģēšanas līgumiem un atbilstoši pašvaldību saistošajiem noteikumiem un izcenojumiem.

Okrašinskis un Beķeris, SIA, Kokapstrādes cehs, zāģmateriāli Cēsīs

Palmu 5a, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Grīdas dēļi Kokmateriālu tirdzniecība un apstrāde:

Zāģmateriāli. Apdares dēļi (vagonka). Kokmateriāli. Kokmateriālu tirdzniecība. Dēļi. Cēsis. Priekuļi. Rauna. Pārgauja. Straupe. Plācis. Valmiera. Grīdas dēļi, brusas, reikas, latas, spundēti dēļi, dēļi, pusspundes dēļi, zāģmateriālu iepirkšana Vidzeme.

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

Dārznieks, ZS Kliģeni

Ābolu 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Z/s "Kliģeni" siltumnīcas ir atvērtas visu gadu:

Vasarā plašā klāstā audzējam vasaras puķes – petūnijas, samtenes, leduspuķes, begonijas, lobēlijas, dažādas smilgas u.c., kā arī iekarināmos vasaras puķu podus – begonijas, pelargonijas, petūnijas, bakopas, dažādus zaļos augus un vēl daudz dažādas vasaras puķes.  Stādām puķu kompozīcijas, balkona kastes. Rudenī esam bagāti ar krizantēmu daudzveidību. Ziemā – puansetijas, ciklamenas un hiacintes. Pavasarī – prīmulas, hiacintes, tulpes, narcises, atraitnītes un citas pavasara podu puķes. Stādām dažādu veidu augu kompozīcijas grozos un podos.

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k.2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

BALTMA, SIA

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ CNC garenvirpošana ✓ Trumulēšana ✓ Slīpēšana ✓ Prototipēšana ✓ Mezglu montāža Par mums::

BALTMA ir ģimenes uzņēmums ar 15 gadu laikā veidotu reputāciju, kas sniedz kompleksus pakalpojumus metālapstrādē, rūpējoties par klientiem un nodrošinot precīzu prasību izpildi, par prioritātēm izvirzot atvērtu komunikāciju, precizitāti un inovācijas.

Mēs ne tikai ražojam, apstrādājam un piegādājam, bet arī sniedzam dažādu materiālu kompleksus pakalpojumus, tajā skaitā virpošanas, detaļu apstrādes, montāžas un prototipēšanas pakalpojumus.

BALTMA klienti ir pārliecinājušies par mūsu uzticamību, kā arī produktu un pakalpojumu kvalitāti. Augsta atbildības sajūta ir katrā mūsu darbībā, ko nepieciešamības gadījumā papildinām ar 100% detaļu kontroli.

VIA Mežs, SIA

Celtnieku 1e, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Apraksts:

"VIA Mežs" galvenais darbības virziens ir cirsmu pirkšana īpašumā, grants ceļu izbūve un mežu apsaimniekošana. Kokvedēja, mežvedēja pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā.

Sprogas, ZS

"Sprogas" , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

ZS "Sprogas" ir dārzkopības uzņēmums ar vairāk nekā piecdesmit gadu pieredzi stādu audzēšanā un augļkopības jomā. Šobrīd esam viens no vadošajiem uzņēmumiem vasaras puķu stādu un augļu koku stādu audzēšanā. Stādaudzētavā audzētie puķu stādi rotā vairāku pilsētu apstādījumus, kā arī lielāko tirdzniecības centru puķu dobes Rīgā un privātdārzos gan Latvijā, gan Igaunijā.

Saules Kliņģeris, SIA

L.Laicena 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Valmierā:

Pie mums ir iespējams pasūtīt mājas tortes, kūkas, smalkmaizītes, pīrādziņus jūsu īpašajiem pasākumiem.

 

Konditorejas izstrādājumu veikals Valmierā:

Konditorejas "Saules Kliņģeris" izstrādājumus var nopirkt veikalos "Austri" Valmierā.

Latvijas propāna gāze, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 19, Rīga LV-1067
Apraksts: Sašķidrinātā gāze kurināšanai (tirdzniecība)

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Tolmets Vidzeme, SIA, Rūjienas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rīgas 65b-65c, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana