Valmiera, adresē Valmiera

Drukāt

PATA TIMBER, SIA, Valmieras veikals

Patversmes 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Zāģmateriāls, kokmateriāli, dēļi, terase, terases dēļi, kalibrēti dēļi, konstrukciju materiāls, brusas, līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare,

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Celtniecība Vidzeme, celtniecības firmas, celtniecības firmas Valmierā, Būvniecība Vidzeme, būvniecība Valmiera , , jumta konstrukcijas, pakalpojumi, Jumta segumu montāža, jumta remonts, jumta darbi, jumta montāža Valmiera

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mežizstrādes tehnikas un aprīkojuma tirdzniecība, serviss, remonts, rezerves daļas: jauni un lietoti harvesteri, forvarderi, augsnes sagatavošanas frēzes, meža mērinstrumenti, pretslīdēšanas ķēdes, kāpurķēdes, šķeldotāji, mežtehnikas (meža tehnikas) operatoru apmācības, preču zīmes: John Deere, BRACKE FOREST, LOGLIFT, OFA, OLOFSFORS,

Smart Grass 247, SIA

Rūjas 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Mākslīgā zāliena ieklāšana, mākslīgā zāliena ierīkošana, mākslīgais zālājs, mākslīgie zālāji, mākslīgā zāle, sporta segumi, sporta seguma būvniecība, sporta seguma izveide, āra grīdas segumi, mākslīgais zāliens rotaļu laukumos, golfa laukuma labiekārtošana, mākslīgais futbola segums, māksligas zāles paklājs, kvalitatīvs mākslīgais

Bokšas, logi un durvis Valmiera

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Durvis, logi Valmiera . Durvis. Logi. Logi un durvis. Stikla paketes. Plastmasas logi., Valmiera , Valka, Cēsis, Limbaži, Smiltene, Rūjiena, Mazsalaca, Sigulda, Piebalga, Jaunpiebalga,&

Balerīna, SIA

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: PVC logi, durvis Valmiera. Koka logi, durvis. Alumīnija logi, durvis. Metāla durvis. Garāžu vārti. Valka, Smiltene, Cēsis, Limbaži.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Matīšu šoseja 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

E-radiologs, Ultrasonogrāfija Valmiera

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Ultrasonogrāfija Valmierā:

Ultrasonogrāfijas un teleradioloģijas pakalpojumi Valmierā. Ultrasonogrāfija sniedz plašas diagnostiskās iespējas vēdera dobuma, vairogdziedzera un muskuloskeletālās pataloģijas gadījumā.

Izmeklējums pieejams kā maksas pakalpojums ar speciālista vai ģimenes ārsta nosūtījumu vai bez tā. Valsts apmaksāts pakalpojums nav pieejams.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse

Valmiermuiža, Draudzības 12a, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Apraksts:

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse Valmierā un Valmiermuižā. Prakses darba laiks: P. 10.00-19.00, O., Ce. 8.00-16.00.

Auto KS, SIA, riepu serviss

V.Baloža 13a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Auto KS", SIA auto riepu serviss, riepu tirdzniecība, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts, jaunu, lietotu, atjaunotu riepu tirdzniecība, lietie diski, metāla un lieto disku tirdzniecība, ziemas riepas, vasaras riepas. Piedāvājam arī riteņu savirzes un riteņu savērsumu regulēšanu.

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse

Stacijas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse Valmierā un Valmiermuižā.

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar infrastruktūras objektu projektēšanu un būvuzraudzību. Piedāvājam ceļu, ielu, laukumu, sporta stadionu, lietus un sadzīves kanalizācijas, ūdensapgādes, elektroapgādes projektēšanu un būvuzraudzību, ekspertīzes un konsultācijas.

ĢR, SIA

Medņu 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Elektromērījumi ✓ Elektromontāža ✓ Saules elektrostacijas (saules paneļi, saules baterijas) ✓ Projektēšana ✓ Būvuzraudzība Par uzņēmumu:

SIA "ĢR" specializējas elektromontāžas un zibens aizsardzības darbu veikšanā gan privātpersonām, gan juridiskām personām jau kopš 2007. gada. Slēdzam apkalpošanas līgumus. Lielā pieredze ļauj mums izpildīt elektromontāžas darbus kvalitatīvi, profesionāli un noteiktajos termiņos. Augstas kvalifikācijas speciālisti, kas strādā mūsu uzņēmumā, veic elektromontāžas darbus. Elektrisko tīklu energoaudita ietvaros mēs piedāvājam veikt pilna objekta iekšējo un ārējo elektrisko tīklu apsekošanu, izpēti un analīzi. Darbā tiek izmantoti kalibrēti instrumenti, individuāla pieeja darbā ar katru klientu.

Dentalfix, SIA

Cēsu 19-32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Dentalfix zobārstniecība piedāvā augstas kvalitātes un plaša klāsta zobārstniecības pakalpojumus. Sākot ar ieteikumiem par pareizu zobu kopšanu un mutes higiēnu, beidzot ar dažādas sarežģītības zobu implantācijām, protēzēm. Uzticami un pieredzējuši jomu speciālisti, kas garantē sniegtā pakalpojuma kvalitāti. Klīnikā iespējams veikt ne tikai zobu labošanu, protezēšanu un higiēnu, bet arī 2D un 3D rengtenu (ar nosūtījumiem), veikt zobu balināšanu, pasūtīt izgatavošanai zobu kapes, uzlikt zobam rotiņu u.c. Ir nodrošināta pieeja personām ar funkciju traucējumiem. Valsts apmaksāti zobārstniecības pakalpojumi bērniem līdz 18 gadu vecumam. Zobu higiēnists reizi gadā no 2 gadu vecuma līdz 18 gadiem (7, 11un 12 gadu vecumā 2 reizes gadā).

Par iespējām pieņemt akūtā kārtā lūgums sazināties ar zobārstniecību zvanot!

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

A.D., SIA, Zemes, īpašumu noma, pirkšana

Naukšēni, "Vārpas 5" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Darbības jomas:

Lauksaimniecības zemju, nekustamo īpašumu un mežu pirkšana un noma Rūjienā, Naukšēnos, Rencēnos, Kārķos, Ērģemē, Jeros, Vilpulkā, Lodē, Sēļos, Valmierā. Transporta pakalpojumi, šķeldas un malkas tirdzniecība, šķeldošana. Graudkopība.

Eliāses Ievas zobārstniecības prakse, SIA

Jumaras 195, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Ārstniecības iestādes reģistra kods 2500-00153. Zobārstniecības pakalpojumi: Ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu implanti, mutes higiēna, balināšana.

Aivara Pauniņa ģimenes ārsta prakse

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par ģimenes ārstu Aivaru Pauniņu:

Aivara Pauniņa ģimenes ārsta prakse Valmierā. Ģimenes medicīna, slimību diagnostika, medicīniskā palīdzība, profilaktiskās apskates, veselības pārbaudes, vakcinācija, nosūtījumi pie speciālistiem, receptes medikamentiem.

Lasmanes M. ģimenes ārsta prakse

Bastiona 24-301, 3.st., Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Ģimenes ārsta pakalpojumi: ✓ Medicīniskā palīdzība ✓ Slimību diagnostika ✓ Medicīniskās izziņas autovadītājiem ✓ Potēšana ✓ Nosūtījumi pie speciālistiem Ģimenes ārsts:

Māras Lasmanes ģimenes ārsta prakse Valmierā.