Valmiera, adresē Valmiera

Drukāt

SIA Risinājums I - apsaimniekošanas pakalpojumi Valmierā

Annas 27, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apsaimniekošanas pakalpojumi, apsaimniekošana. Zāles pļaušana, zāles pļaušanas pakalpojumi Vidzemē, zāles trimmerēšana, nekoptu teritoriju un apbūves gabalu pļaušana. Noteku tīrīšana. Teritoriju attīrīšana, teritoriju uzkopšana, teritoriju sakopšana. Būvgružu izvešana, remontdarbi. Ēku apsaimniekošanas darbi, apbūves gabalu

Risinājums I, SIA

Annas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Grāmatvedība, grāmatvedība Valmierā, grāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas grāmatvedības jautājumos, grāmatvedības kārtošana, atskaišu nodošana VID, EDS, grāmatvedības pakalpojumi visā Latvijā. Grāmatvedības pakalpojumi angliski runājošiem klientiem, grāmatvedības pakalpojumi krieviski runājošiem klientiem. Grāmatvedis

Bella, ziedu salons

Ārpus darba laika pieņemam pasūtijumus pa tālruni.
Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Ziedu salons Bella piedāvā:

✓ grieztos ziedus; ✓ ziedu pušķus ✓ sēru ziedus un vainagus ✓ svētku dekorācijas un dekorēšanu

Ziedu piegāde Valmierā un Valmieras apkārtnē

RM Seda, SIA

Sporta 2g, Seda, Valmieras nov. LV-4728
Par uzņēmumu:

SIA "RM SEDA" nodarbojas ar kūdras ieguves tehnikas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz metālapstrādes pakalpojumus. Strādājam Latvijā, kā arī uz eksportu.

Zvērinātu advokātu birojs Atlācis un Partneri

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāti Valmierā, Rīgā. Juridiskie pakalpojumi, advokāts, jurists. Fizisko un juridisko personu maksātnespēja, mantojuma lietas, servitūti, kopīpašuma izbeigšana, juridisko personu apkalpošana, publiskais iepirkums, konkurences tiesības. Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Rīga, Vidzeme.

ARCUSDENT CLINIC, SIA, Zobārstniecības kabinets Valmierā

Diakonāta 4-5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Zobārsti Valmiera. Zobārsts Valmiera. Zobārstniecība Valmiera. Bērnu zobārsts, zobu higiēna, higiēnists Valmierā. Ārstniecības iestādes kods: 250000161

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

Krio, IU

Pilāti, "Kalnieši 4" , Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Apraksts:

Jura Sijāta uzņēmums nodarbojas ar dažādām gaisa sildīšanas un temperatūras regulēšanas sistēmām. Mūsu uzņēmums piedāvā saldēšanas iekārtu, siltumsūkņu un gaisa kondicionieru uzstādīšanu, apkalpošanu un remontu, un konsultācijas gan Valmierā, gan visā Vidzemē. Saldēšanas iekārtas, gaisa kondicionieri, gaisa siltumsūkņi, uzstādīšana, apkope, remonts, konsultācijas. Gaisa kondicionieri. Saldēšanas iekārtu uzstādīšana, gaisa siltumsūkņu uzstādīšana, gaisa kondicionieru uzstādīšana. Saldēšanas, aukstumiekārtu uzstādīšana un remonts un gaisa ūdens siltumsūkņu uzstādīšana.

Stādaudzētavas Zaļā oāze, individuālais darbs

Rencēni, Pumpura 1a, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Apraksts: Stādu audzētava ir ģimenes uzņēmums, kas 20 gadu laikā ar savu kvalitatīvo piedāvājumu, uzņēmību un laipno attieksmi iemantojis daudzu klientu uzticību, kuri katru gadu saviem dārza darbiem izvēlas tieši stādaudzētavas "Zaļā Oāze" stādus un pakalpojumus. Stādi, kas audzēti un aprūpēti ar gudrību un mīlestību, ļoti labi adaptējas jaunajās mājās un izdaiļo apkārtējo vidi. Iepazīsties ar piedāvājumu un izvēlies, ko sirds kāro!

Taubes I. psihologa privātprakse

Beātes 62, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Taubes I. psihologa privātprakse piedāvā smilšu spēles metodi bērniem un pieaugušajiem, individuālās konsultācijas, grupu nodarbības pieaugušajiem, vecākiem un pedagogiem, kā arī Marte Meo metodi - bērnu un vecāku komunikācijas uzlabošanai, bērniem ar hiperaktivitāti, USD, autiska spektra un uzvedības traucējumiem.

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Silviko, SIA

"Briede" , Zilākalna pagasts, Valmieras nov. LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Valmieras ūdens, SIA

Rūpniecības 50, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Ūdensapgāde un kanalizācija

Mēbeļu kombināta ēdnīca, SIA

L.Laicena 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Ēdiena piegāde Valmiera , Banketi Valmiera , Kafejnīca Valmiera , ēdināšana Valmiera , banketi Valmiera ,, Izbraukuma banketi Valmiera , dārza svētki Valmiera , furšeti Valmiera .

Respekts, SIA

Stacijas 3a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apsardze Valmiera , Apsardzes dienesti Valmiera , Ugunsdrošība Valmiera , Videonovērošana Valmiera , Drošības, Tehniskā apsardze Valmiera , Pults apsardze Valmiera , SMS apsardze Valmiera , GSM apsardze Valmiera , Trauksmes

Sano firma, SIA, Pieņemšanas punkts

Stacijas 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Valmiera , uzvalku tīrīšana Valmiera ., Svārku mazgāšana Valmiera , bikšu mazgāšana Valmiera , kostīmu mazgāšana Valmiera , mēteļu mazgāšana Valmiera

EDS Plus, SIA

K.Baumaņa 17, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Datoru remonts Valmiera , Datori Valmiera , biroja tehnika Valmiera ., Printeru kārtridži Valmiera , kārtridžu uzpilde Valmiera . Kasetes Valmiera , kasešu uzpilde Valmiera .

SG-Dental, SIA

Jumaras 195-183, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Zobārsts Valmiera , zobārstniecība Valmiera , zobārsts Vidzemes slimnīca, zobārsts Valmieras slimnīca,, , zobu rotas Valmiera , zobu kopšanas līdzekļi Valmiera , profesionāli zobu kopšanas līdzekļi Valmiera .

Ēdam garšīgi, bistro

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Garšīgas pusdienas Valmiera . Galdu klāšana izbraukumā. Izbraukuma banketi., Galdu klāšana Valmiera , Valmieras rajonā.

Hangu Suši

G.Apiņa 12, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
SUŠI Valmierā, Suši, sushi Valmiera , kafejnīca Valmierā, Suši līdzņemšanai, Valmieras sushi, uzkodas, Valmiera , Hangu suši Valmiera , Sushi bārs, Sushi, SUŠI veikals, SUŠI veikals Valmierā, garšīgākie suši