Videonovērošana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Koblenz drošība, SIA, Ādažu filiāle

Krastupes 2, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apsardze. Signalizācija. Fiziskā apsardze. Signalizāciju uzstādīšana. Mājas signalizācija. Mājas apsardze. Tehniskā apsardze. Objektu fiziskā, tehniskā apsardze. Ādaži.

Kors Tehniks, SIA

Latgales 221-2, Rīga LV-1019
Apsardze: aizsargierīces, sistēmas, videonovērošana

Labores 7 Ltd, SIA

Jaunmārupe, Priežu 32, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166

Latvijas Drošības biznesa asociācija

F.Sadovņikova 21, Rīga LV-1003
Attālināto objektu vizuālā kontrole Rīga: attālinātā videonovērošana Rīga; videoserveris Rīga; apsardzes

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Mega sargs, SIA, Filiāle

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

Mega sargs, SIA, Filiāle

Rīgas 65-2.st., Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401