Viesnīcas

Drukāt

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves, Metālapstrāde, Metālizstrādājumi, Mēbeļu tirdzniecība, Dizains un interjers, priekšmeti un pakalpojumi, Dārza tehnika un inventārs, Profesionālās virtuves iekārtas, saldēšanas iekārtas, nerūsējošā tērauda mēbeles profesionālajām virtuvēm, aprīkojums sabiedriskās ēdināšanas iestādēm,

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca

Ugāles 7-16A, Liepāja LV-3407
Televizoru remonts, TV remonts, LCD, LED, plazmas TV, Philips, SONY, Samsung, Panasonic, LG, serviss, remonts, labošana, televizoru labošana, piegāde, izbraukumi, izbraukumi pie klienta, transportēšana, pults, pultis, TV pults, konsultācijas, diagnostika, uzstādīšana, regulēšana, kanālu regulēšana, Liepāja, Grobiņa, Nīca, televizors,

Madonas novada Tūrisma informācijas centrs

Skolas 10a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Tūrisma informācija, madona tūrisms, Madonas novada pašvaldības Tūrisma informācijas centrs, TIC, Aktīvā atpūta Madonas novadā, Muzeji, Gida pakalpojumi, Ekskursiju organizēšana, Madonas novadā. Organizētas ekskursijas skolnieku grupām, ģimenēm ar bērniem, Ceļveži pa Madonas novadu un visu Latviju. Tūrisma informācija Madonas novadā,

Madonas novada pašvaldība, Barkavas pagasta pārvalde

Barkava, Brīvības 9, Barkavas pagasts, Madonas nov., LV-4834
Pašvaldība, Barkavas pagasta pašvaldība, pašvaldība, Barkavas pagasts. Barkavas cilvēki. Barkavas kultūras nams. FOLKLORAS KOPA "MADAVA", Bērnu studija "Kriksis", deju kopa "KLABDANCIS", vokālais anamblis "PAUZE", vokāli instrumentālā studija "PIRMATNE", Barkavas amfiteātris un teātra studija, Barkavas pagasta centrs.

Dzintari, apartamenti

Meža 41, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesnīca Dzintarjūra ir viena no lielākajām viesnīcām Ventspils centrā. Naktsmītne atrodas pastaigas attālumā no Reņķa dārza, vecpilsētas, Ostas ielas promenādes un Olimpiskā centra Ventspils. Katrā viesnīcas numurā ir televizors, bezmaksas WiFi un vannas istaba ar dušu. Viesnīcā tiek nodrošināta diennakts reģistratūra un veļas mazgātavas pakalpojumi. Iespēju klāstā ietilpst bezmaksas privātā autostāvvieta. Naktsmītne atrodas 1,5 km attālumā no pludmales, kurai ir piešķirts Zilā karoga sertifikāts.

Meldernams, apartamenti

Dzirnavu 33, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viena no mūsu iecienītajām izvēlēm galamērķī Ventspils. Dzīvokļu viesnīca Meldernams atrodas Kurzemē, Ventspilī, aptuveni 1,8 km attālumā no Ventspils pludmales. Viesiem tiek piedāvātas uzturēšanās iespējas ar bezmaksas WiFi, kā arī bērnu rotaļu laukums, dārzs un bezmaksas privātā autostāvvieta. Katra uzturēšanās iespēja ir ar iekšpagalmu, labi aprīkotu virtuvi un privātu vannas istabu, kurā ir fēns. Viesu rīcībā ir arī plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem. Papildu ērtībās ietilpst mikroviļņu krāsns, ledusskapis, plīts virsma un tējkanna. Dzīvokļu viesnīcā ir pieejams grils. Dzīvokļu viesnīcā Meldernams tiek piedāvāta arī velosipēdu noma, un apkārtnē viesi var doties izbraucienos ar velosipēdiem.

Villa Victoria, apartamenti

Kroņa 6, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesu nams Villa Victoria atrodas Ventspilī, mazāk nekā 1 km attālumā no Ventspils pludmales un 11 minūšu pastaigas attālumā no Ventspils Piejūras brīvdabas muzeja. Viesiem tiek piedāvāta uzturēšanās iespēja ar dārzu un bezmaksas WiFi visā naktsmītnē. Autovadītāji var izmantot bezmaksas privāto autostāvvietu. Visos numuros ir virtuve, plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un privāta vannas istaba. Viesu namā ir pieejami ģimenes numuri. Viesu rīcībā numuros ir drēbju skapis un tējkanna. Viesu namam ir bērnu rotaļu laukums. Ventspils Augstskola atrodas mazāk nekā 1 km attālumā no viesu nama Villa Victoria, savukārt Ventspils amatu māja ir 19 minūšu pastaigas attālumā no naktsmītnes.

Sano firma, SIA, Veļas mazgātava Valmierā

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Ķīmiskā tīrītava. Veļas mazgātuve. Veļas mazgāšana. Viesnīcu, restorānu apkalpošana Valmierā, Cēsīs, Valkā, Smiltenē, Strenčos, Limbažos.

Sano firma, SIA, Veļas mazgātava Cēsīs

Raunas 10, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Ķīmiskā tīrīšana. Veļas mazgāšana. Veļas mazgātava. Veļas gludināšana. Paklāju tīrīšana. Spilvenu, jaku, dūnu jaku, kažokādu tīrīšana Cēsīs, Valmiera, Limbaži, Vecpiebalga, Piebalga.

Sano firma, SIA, Ķīmiskā tīrītava Gulbenē

Ozolu 1a, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Veļas mazgāšana. Ķīmiskā tīrīšana. Veļas gludināšana. Paklāju tīrīšana. Kažoku tīrīšana Gulbenē, Valmiera, Cēsis, Strenči, Madona, Smiltene.

Sano firma, SIA, Veļas mazgātava Madonā

Saules 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts: Ķīmiskā tīrīšana. Veļas mazgātuve. Veļas mazgāšana. Veļas gludināšana. Paklāju tīrīšana. Darba apģērbu, formas tērpu tīrīšana Madonā, Gulbene, Strenči, Valka, Cēsis, Valmiera.

Sano firma, SIA, Veļas mazgātava Smiltenē

Baznīcas laukums 2, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts: Ķīmiskā tīrīšana. Veļas mazgātava. Veļas mazgāšana. Veļas gludināšana. Paklāju, ādas, darba apģērbu, formas tērpu tīrīšana Smiltenē, Rauna, Gulbene, Madona, Valmiera, Valka.

Sano firma, SIA, Ķīmiskā tīrītava Strenčos

Rīgas 11, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Apraksts: Ķīmiskā tīrīšana. Veļas mazgāšana. Veļas gludināšana. Paklāju tīrīšana. Ādas izstrādājumu tīrīšana. Darba apģērbu tīrīšana Strenčos. Valka. Smiltene. Valmiera. Cēsis. Gulbene. Madona. Smiltene.

Nekustamo īpašumu aģentūra Latio

Elizabetes 21a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

ANTIGENTEST.LV, SIA Ekspress laboratorija

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Ātri un uzticami Covid-19 Antigen testi: uzņēmumiem, sporta klubiem, kultūras iestādēm, viesnīcām, valsts iestādēm, pašvaldībām, medicīnas iestādēm, privātpersonām.

Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums

Strādnieku 16, Daugavpils LV-5404
Izglītības programmas: ✓ atjaunojamās enerģijas tehniķis ✓ automehāniķis ✓ datorsistēmu tehniķis ✓ konditors ✓ frizieris ✓ elektrotehniķis ✓ viesmīlības pakalpojumu speciālists ✓ klientu apkalpošanas speciālists ✓ lokomotīvju saimniecības tehniķis ✓ loģistikas darbinieks ✓ mazumtirdzniecības komercdarbinieks ✓ programmēšanas tehniķis ✓ pavārs, telekomunikāciju tehniķis

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

Swedish Technology, SIA

Roberta Hirša 1, Rīga LV-1045
Par uzņēmumu: Saliekamā dzelzsbetona un metāla konstrukciju projektēšana. Sešu gadu laikā uzņēmums izstrādājis vairāk nekā 150 ēku projektus Skandināvijā, universitāšu, skolu, viesnīcu, peldbaseinus, kā arī ražošanas, biroju un dzīvojamo ēku būvniecībai. Ēku kopējās stabilitātes aprēķini. Drošus, efektīvu un ērtu montējamu konstruktīvo risinājumus projektēšana.

Daudzdzīvokļu ēku, komerciālo un rūpniecisko ēku projektēšana, nodrošinot:

✓ drošību visos ēkas dzīves posmos; ✓ visgrūtāko ideju realizāciju; ✓ labākos konstrukciju risinājumus vieglai un ātrai elementu montāžai; ✓ rentablu materiālu patēriņu; ✓ darba un informācijas apmaiņu BIM vidē.

OpenSpace architects, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Pieredze:

OPENSPACE ARCHITECTS dibinātājs KASPARS BRAMANIS darbojas kā arhitekts jau vairāk nekā 15 gadus. Jau studiju laikā saņēmis prestižo Boles stipendiju un savu pieredzi papildinājis Spānijā, Valensijas Politehniskajā Universitātē Arhitektūras fakultātē. Darbošanās gaitā uzvarējis vairākos konkursos un saņēmis atzinības apliecinājumus no arhitektūras autoritātēm Latvijā.

DNS automātika, SIA

Krasta 86, Rīga, LV-1019
Produkti:: ✓ Dūmu novadīšana ✓ Dabiskā ventilācija ✓ Automātika ✓ Ugunsdrošība ✓ Durvju automātika ✓ Dūmu aizkari ✓ Dūmu lūkas Ugunsdrošības, ventilācijas un automātikas risinājumi: SIA “DNS automātika” – dabiskie risinājumi Jūsu drošībai un veselībai! SIA “DNS” automātika ir Vācijas uzņēmuma D+H Mechatronic AG oficiālais pārstāvis Latvijā. Pirms 40 gadiem D+H Mechatronic AG bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas ir attīstījis dabiskās, elektriski vadāmās dūmu un karstuma izvadīšanas sistēmas. Tāpēc D+H Mechatronic AG dūmu un karstuma izvadīšanas jomā ir vairāk pieredzes un kompetences nekā jebkuram citam piegādātājam. D+H Mechatronic AG – tas ir: 40 gadu pieredze pasaules tirgū, vairāk kā 1 000 000 objektu visā pasaulē, pētniecības centrs, izstrādes un ražošanas centrs Vācijā, jebkādas sarežģītības pakāpes dūmu izvades sistēmu izstrāde un ražošana jebkurai ēkai.
Luxus klases viesnīcas lielākajās pilsētās piedāvā plašas atpūtas un izklaides iespējas. Pieejamas arī ekonomiski izdevīgākas viesnīcas ar lielisku ēdināšanu un servisu. Papildpakalpojumos pieejamas spa procedūras, apspriežu telpas, banketu galdu klāšana.Ja vēlaties finansiāli izdevīgu rezervāciju ilgākam laika periodam, piemērotas varētu būt apartamentu un labiekārtotas dienesta viesnīcas.