Viesnīcas

Drukāt

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28a, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Piedāvājumā: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojums ar lidmašīnu ir ātrākais un ērtākais veids, kā nokļūt izvēlētajā galamērķī, lai apskatītu un izbaudītu interesantākās vietas. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu!

✓ Ceļojumi ar autobusu

Ceļojums ar autobusu dod iespēju viena brauciena laikā apskatīt vairākas valstis. Apceļojiet ar autobusu visu Eiropu – no Skandināvijas līdz pat Pirenejiem!

✓ Kruīzi

Atklājiet jūras ceļojumu burvību! Dodieties ceļojumā ar kruīza kuģi un izbaudiet aizraujošu atpūtas un izklaides programmu.

 

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

SweetestHome, brīvdienu māja

"Jaunleči" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Apraksts: Brīvdienu māja sweetesthome.lv atrodas starp Cēsīm un Siguldu gleznainajā Līgatnes novadā pie Ieriķiem. Mīļmājiņā ir pieejams TV un audio aprīkojums, WIFI, trīsvietīgs stūra dīvāns, indukcijas plīts gatavošanai, skaisti virtuves trauki, tējkanna, ledusskapis, fēns, siltās grīdas. Divguļamā gulta. Viesu namā ir āra kubls, Alfrēda tumšā pirtiņa. Grilēšana, ugunskura vietas. Lauku tūrisms Latvijā.

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Pils 2 lielās zāles, (2 x 100 m2) banketiem, prezentācijām, kāzām, romantiska atpūta divatā, romantiska atpūta, telpas korporatīviem pasākumiem, semināru telpas, telpas semināriem, svinībām, jubilejām, (līdz 200 pers. semināriem, (līdz 140 pers. Banketi, bankets. Kāzas. Semināri, seminārs. Ainavu parks, tūrisma pakalpojumi, pils parks,

AVK Hotel SIA, Atpūtas tūrisma komplekss Drākane

"Drākane" , Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Tūrisms, tūrisma pakalpojumi, lauku tūrisms, atpūta svaigā gaisā, vieta teltīm, telšu vietas, aktīvā atpūta, aktīvās atpūtas komplekss, atpūtas bāze, atpūtas bāzes, viesu nams, dīķis. Pirts, viesu nams, ģimenes svinības, dzimšanas dienas, telpas semināriem, banketiem, viesībām, atpūta ar draugiem, sporta spēles, sporta aktivitātes, teltis,

SIA Ceļojumu laiks, tūrisma aģentūra Rīgā

Volguntes 27-14, Rīga, LV-1046
Apraksts: Organizējam kolektīviem un skolēniem ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā pa Latviju, uz Lietuvu, Igauniju, Poliju, Ukrainu, Rumāniju, Skandināvijas valstīm un citām Eiropas valstīm. Organizējam ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā skolēniem pavasara, vasaras un rudens brīvdienās, kā arī jebkurā citā laikā. Organizējam kruīzus no Rīgas. Rezervējam viesnīcas. Noformējam ielūgumus tūrisma vīzas saņemšanai.

Burziņi, viesu nams, pirts

"Burziņi" , Kurmāles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Tepat pie Kuldīgas ir brīnišķīga vieta "Burziņi", kur baudīt nesteidzīgu atpūtu romantiskā namiņā ar nakšņošanas iespējām. Viss namiņš būs jūsu rīcībā ar divām istabām, kurā nakšņot var līdz četriem cilvēkiem. Pie namiņa ir dīķis, kurā var baudīt ūdens priekus, kā arī makšķernieku priekam dīķī dzīvo karpas. Piedāvājam ekskluzīvu iespēju izbaudīt Eco SPA pirts rituālu profesionāla pirtnieka pāra pavadībā. Pirts rituālā var baudīt dažādus augu aromātus, kuri ir ievākti pašu rokām, un ļauties sildošām un kontrasta procedūrām, kas dos prāta un visa ķermeņa relaksāciju. Noteikti izmēģini! Šīs procedūras vienaldzīgu neatstāj nevienu!

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

Zvejnieki 2000, SIA, Atpūtas bāze, viesu nams

"Zvejnieki" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Tūrisma komplekss Cieceres ezera krastā! Dzīvošana, ēdināšana, atpūta pie ezera, atpūta uz sauszemes, vieta svinībām un pasākumiem, kotedžas, WC, duša, TV, telts vietas, teltis, telšu vietas, ugunskura vieta. Izbraucieni ar laivu, laivas, laivu noma, katamarāni. Makšķerēšana. Bērnu laukumi. Sporta laukumi, futbols, basketbols, volejbols.

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Viesu nams "Bērzkalni" - tā ir vieta, kur satikties. Satikties ar draugiem, radiem, darba kolēģiem un biznesa partneriem, vieta, kur atgriezties atkal un atkal! Būsiet mīļi gaidīti! Viesu nams "Bērzkalni" piedāvā iespēju jauki pavadīt nedēļas nogali omulīgās istabiņās, kā arī atpūsties pirtī ar baseinu. Viesu namā pieejama arī trenažieru zāle. Piedāvājam arī iespēju gardi paēst mūsu kafejnīcā. Viesu namu iespējams iznomāt pasākumiem lielākām kompānijām - svinībām, kāzām, bērēm un citiem pasākumiem.
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Papildu pakalpojumi:: ✓ pirts ar lauka baseinu, sauna, ✓ banketu zāles līdz 50 personām, ✓ klājam visa veida mielasta galdus. Apraksts:

Viesu māja "UANETA" atrodas Grobiņā, Kalēju ielā 53. Mēs Jums piedāvājam lielisku atpūtu kādā no astoņām viesu mājas mājīgajām istabiņām, kurās vienlaikus var uzņemt līdz 20 cilvēkiem, un relaksēties mūsu pirtiņā ar lauka baseinu. Viesu rīcībā ir plašs dārzs ar šūpolēm, vieta piknikam ar dārza kamīnu, kur var izvārīt gardu zupu, izcept pankūkas vai uzgrilēt, ko sirds vēlas. Jūsu svinībām piedāvājam banketu zāli, kurā var uzņemt līdz 50 viesiem.

Rāmavas Depkina muiža

Rāmava, Rāmavas 9, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Apraksts: Es esmu Rāmavas muiža. Mans lielākais prieks ir dāvāt brīnišķīgu noskaņu, sirds siltumu un neaizmirstamas atmiņas tiem, kuri pie manis ciemojas. Laipni lūgti Rāmavas muižā!

3Priedes pie jūras, brīvdienu māja - viesu nams

Šķēde, Septītā 3, Medzes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3461
Atpūtas namiņš pie jūras (Atvērts sezonā! No aprīļa līdz oktobrim.):

3Priedes pie jūras - 2023. gada jūlijā atvērtā jaunā brīvdienu māja, 12 km no Liepājas centra. Viesu nams - ideāla vieta atpūtai ar ģimeni vai jautram tusiņam nelielai kompānijai. Laipni uzņemam viesus ar mīļdzīvniekiem un ģimenes ar mazuļiem. Vienlaicīgi varam izguldīt 6 pieaugušos, ir viena mazuļa gulta. Namiņā viss nepieciešamais komfortablai dzīvošanai: labiekārtota virtuves zona - ledusskapis, plīts, trauki, mikroviļņu krāsns, tējkanna. Veļas automāts, televizors, Wi- Fi. Liela, ērti iekārtota terase, ugunskura vieta, grils/mangāls, sauļošanās gultas. Bērnu stūrītis, spēles aktīvai atpūtai, audio sistēma ar Blue Tooth. Papildus, pēc viesu vēlmēm, piedāvājumā karstais kubls, pirts un elektriskais trīsriteņu skūteris CITYCACO. Slēgta, droša tetitorija ar privāto auto stāvvietu. Līdz jūrai 500 metri.

WOOPS, SIA

Helēnas 83, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Par mums:

Esam tūrisma aģentūra, tūrisma operators. Licence T-2021-7. Ar prieku palīdzam cilvēkiem plānot vēlmēm un iespējām atbilstošus ceļojumus. Mūsu komandā ir 13 ceļojumu konsultanti, kuri paši ir kaislīgi ceļotāji. Mēs specializējamies uz klientu apkalpošanu sociālajos tīklos-Facebook, Instagram, jo pie mūsdienu digitālajām tendencēm, saprotam, ka cilvēki ļoti lielu daļa laika pavada sociālajos tīklos, līdz ar to reklāmu un komunikāciju galvenokārt veicam šajās vietnēs. Bet tas nemaz nenozīmē, ka savu darbu veicam mazāk atbildīgi, godīgi sakot, ir jāpieliek lielākas pūles, lai veicinātu uzticību, ka komunikācija notiek ar reālu, dzīvu cilvēku, kurš spēs palīdzēt piemeklēt vislabāko, izvērtējot katra individuālās vēlmes un ceļojuma budžetu. Pārvaldām lielāko ceļojumu piedāvājumu Facebook grupu Latvijā, kurai ir 106 000 sekotāju - Pēdējā brīža ceļojumi - Lētas aviobiļetes - Last Minute Travel. Mūsu pamatvērtības ir draudzīga, godīga attieksme pret klientu, kā arī atbalsts visa ceļojuma laikā. Vienmēr cenšamies piemeklēt vislabāko variantu, paši daudz ceļojumam un vienmēr cenšamies dalīties ar savu pieredzi, kas varētu palīdzēt mūsu klientiem. Droši uzrakstiet mums! Mēs ar vislielāko prieku kļūsim par jūsu ceļojumu aģentu un palīdzēsim jūsu ceļojuma plānošanā. Piedāvājam ceļojumus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas. Mūsu piedāvātie galamērķi ir Turcija, Ēģipte, Grieķija, Tenerife, Albānija, Portugāle, Madeira, Spānija, Melnkalne, Horvātija, Bulgārija, Dubaija, Maroka, Tunisija, Zanzibāra, Taizeme, Bali, Maldīvas, Maurīcija, Šrilanka, Dominikāna, Meksika, Itālija, Andora.

Luxus klases viesnīcas lielākajās pilsētās piedāvā plašas atpūtas un izklaides iespējas. Pieejamas arī ekonomiski izdevīgākas viesnīcas ar lielisku ēdināšanu un servisu. Papildpakalpojumos pieejamas spa procedūras, apspriežu telpas, banketu galdu klāšana.Ja vēlaties finansiāli izdevīgu rezervāciju ilgākam laika periodam, piemērotas varētu būt apartamentu un labiekārtotas dienesta viesnīcas.