Viesnīcas

Drukāt

RigasDizains.lv

Nometņu 38, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Interjera dizains, interjera dizaina pakalpojumi, virtuves dizains, 3D vizualizācijas, aizkari, aizkaru salons, aizkaru dizains, aizkaru šūšana, žalūzijas, žalūziju izgatavošana, romiešu žalūzijas, rullo žalūzijas, automātiskās žalūzijas, žalūziju automātika, aizkaru automātika, gudrā māja, smart home, markīzes, gaismu aizturoši
ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Auto noma biznesam un atpūtai 105 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Auto noma, auto īre, autonoma, vieglo auto noma, auto noma, vieglie auto, vieglo automašīnu noma, vieglo automašīnu noma. Biroji visā Baltijā, (Rīgas, Tallinas un Viļņas lidostās) Lidostas birojs - Starptautiskajā lidosta Rīga, pilsētas birojs – viesnīcā

Celmiņi, viesu nams, MP Plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Celmiņi" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Tūrisms, viesnīca, viesnīcas , brīvdienu māja, viesu nams, viesu māja, atpūtas bāze.

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Viesu nams, kafejnīca, naktsmītnes, brokastis, pusdienas, vakariņas, pirts, motelis, viesnīca, numuriņos - dušas, tualete, televizors. Hotelis, istabiņas, numuriņi, tēja, kafija, velosipēdu noma, velosipēdu remonts, velosipēdi, jubilejas, pasākumi, (līdz 10 personām).

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Komfortabli autobusi, ērti autobusi, autobuss, autobusi, mikroautobusu noma, braucieni pa Latviju, braucieni pa Baltiju, braucieni pa Eiropu, braucieni autobusos, mikroautobusi, mikroautobuss ar vadītāju, mikroautobuss bez vadītāju, autobusu noma, auto īre, autobusi skolēnu ekskursijām, lēti autobusi, auto noma, autobusu īre,

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Apģērbu šūšana, šūšanas salons, šūšanas ateljē, šūšanas roku darbi, roku darbs, apģērbu laikošana, apģērbu piemērīšana, šūšana, apģērbu šūšana ar rokām, šuvēja, drēbnieks, balles kleitu šūšana, kleitu šūšana, drēbniecība, drēbnieki, drēbniece, apģērbu šūšana, apģērbu šūšana uz pasūtījuma, kostīmu šūšana, kostīmu individuālā šūšana, dāmu

Vizo.lv, virtuālā tūre

Mazā Nometņu 31, Rīga, LV-1002
Kādām biznesa nozarēm būs noderīgs 360° telpu tūres?: ✓ Viesnīcas un Apartamenti ✓ Restorāni un Bāri ✓ Kāzu norises vietas ✓ Viesu nami ✓ Veikali ✓ Skaistumkopšanas saloni ✓ Mākslas galerijas un izstādes ✓ Auto saloni

Bajāri, viesu nams Rucavā

"Bajāri" , Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3477
Apraksts: Viesiem piedāvājam 2 brīvdienu mājas ar latviešiem raksturīgu senlaicīgu akcentu, klusā vietā, bet netālu no pagasta centra Ir makšķerēšanas iespējas , telšu vietas, sporta laukums, rotaļu laukums bērniem, ugunskura vieta, liels parks pastaigām. Vieta, kur gribēsiet atgriezties vēl un vēl... Laipni gaidīti! Viesu māja sadalīta 2 daļās ar atsevišķām ieejām. Katrā no mājas daļām ir 2 guļamistabas, ledusskapis , WC un duša, kamīns. Vienā no mājas daļām ir aprīkota virtuve. „Bajāru pirtiņa” , kurā ietilpst- latviska pirtiņa ar bērza, ozola, liepu slotiņām, duša, aprīkota virtuve, kamīns un telpa gulēšanai vai atpūtai ar 2 pusotrvietīgām gultām un dīvānu, telpā ppieejamas izklaides bērniem- tenisa galds, spēles, šūpuļgrozs.„Bajāru pirtiņu „ var izmantot arī kā omulīgu kamīnzāli (svinību, semināru rīkošanai) līdz 40 cilvēkiem.

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
KIMBERLY CLARK higiēnas preces, higiēnas risinājumi, roku dvieļi, roku salvetes, tualetes papīrs, wc salvetes, putu ziepes, ziepes, roku dezinfekcija, dezinfektants, AQUARIUS, dozatori, turētāji, Airflex, Kleenex, Scott, Hostess, Slimroll, Nonstop. WYPALL, drānas slaucīšanai, bezpūku drānas, nepūkojošas salvetes, bezšķiedru.

Veterinārais centrs - aptieka AnRiVet, dzīvnieku viesnīca

Krāslavas 4, Rēzekne, LV-4601
Veterinārija, vetārsts, veterinārā klīnika, vet, vetārsti, konsultācijas, laboratoriskie izmeklējumi, ārstnieciskā barība, veterinārie medikamenti, sausās barības, zoopreces, dzīvnieku viesnīca, veterinārais centrs, dzīvnieku kopšana un aprūpe, dzīvnieku aprūpe, zOO, terapija, zooveikals, sterilizācija, kastrācija, klīnika.
ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

Prolux, SIA, Profesionālā tehnika

Strādājam daļēji no mājām, daļēji klātienē.
Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Prolux piedāvā pilnu projekta ciklu - tehnoloģijas izstrādi, projektēšanu, piegādi un uzstādīšanu, garantiju un pēcgarantijas servisu profesionālajām virtuves iekārtām un aprīkojumam, kā arī profesionālajām veļas mazgājamām iekārtām un aprīkojumam.

Aktis, SIA, Jēkabpils filiāle

Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

Nabīte, kempings

"Nabīte" , Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Par kempingu:

Plaša, iekopta teritorija (11 ha) gleznainā vietā - Lielā Nabas ezera krastā. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā, jo tas savienojas ar upi Ventu. Piemērota vieta, lai neaizmirstami pavadītu laiku, atpūstos pie dabas krūts, noorganizētu lielākus, piemēram, korporatīvos pasākumus pat 1000 personām, un mazākus - kāzu svinības vai ģimeņu - svētkus. Piedāvājam pilna servisa pasākuma organizēšanu. Makšķerniekiem ir iespējams noķert lielus lomus, kā arī piedāvājam laivu nomu. Aktivitāšu iespējas ir dažādas: sporta laukumi, bērnu atrakciju laukums, ūdens velosipēdu noma, pirts noma. Uz tikšanos kempingā "Nabīte"!

Pincikājas, pirts un atpūtas vieta

"Pincikājas" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov. LV-4412
Piedāvājam:: ✓ Telpu īre viesībām līdz 30 cilvēkiem ✓ Naktsmītnes – 11 guļvietas ✓ Laivu noma ✓ SUP dēļu noma ✓ Pirts ✓ Ugunskura vieta, ar iespēju vārīt zupu ✓ Telšu vieta ✓ Peldvieta ✓ Bērnu rotaļu laukums ✓ Kubuls

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Pilsētu informācijas portālu tīkls:

Pilsētu informācijas portālu tīklā Pilseta24.lv ietilpst 31 Latvijas pilsētas portāli. Šeit iespējams uzzināt konkrētā reģiona aktivitātes, iepazīties ar vietām un objektiem, ko vērts aplūkot, kā arī atrast sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu, meklējot to noteiktā pilsētā vai tās apkaimē. Izmantojot karti, iespējams ērti izveidot tūrisma maršrutu, ieplānojot ne vien apskates vietas, bet arī to, kur nakšņot vai ieturēt maltīti. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā Pilseta24.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību konkrētā reģionā vai visā Latvijā!

Aktis, SIA, Valmieras filiāle

. , Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi. Dezinsekcijas līdzekļi. Dezinfekcijas līdzekļi. Deratizācijas pakalpojumi. Dezinsekcijas pakalpojumi. Dezinfekcijas pakalpojumi. Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija visā Latvijā. Telpu un autotransporta dezinfekcija. Profesionāla grauzēju, (žurku, peļu) putnu kontrole, insektu,
Luxus klases viesnīcas lielākajās pilsētās piedāvā plašas atpūtas un izklaides iespējas. Pieejamas arī ekonomiski izdevīgākas viesnīcas ar lielisku ēdināšanu un servisu. Papildpakalpojumos pieejamas spa procedūras, apspriežu telpas, banketu galdu klāšana.Ja vēlaties finansiāli izdevīgu rezervāciju ilgākam laika periodam, piemērotas varētu būt apartamentu un labiekārtotas dienesta viesnīcas.