Viesnīcas

Drukāt

Durbes atvari, brīvdienu māja

"Atvari", Durbes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3440
Viesnīca, viesu nams, naktsmājas, naktsmītnes, nakšņošana, atpūtas komplekss, kāzu svinības, kāzu vieta, telpas kāzām, telpu noma, jubilejas, svētki, dzimšanas dienas, sauna, dīķis, ugunskura vieta, pastaigu taka, laivu noma, brīvdienu māja, viesu nams, brīvā dabā, Atpūta pie ezera, viesu nams pie ezera, viesu nams, viesu nams Durbē. Viesu

Dzeneiši, ZS

Kristinki , Nautrēnu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4652
Atpūtas bāzes, viesu nami

Dzintari, apartamenti

Meža 41, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesnīca Dzintarjūra ir viena no lielākajām viesnīcām Ventspils centrā. Naktsmītne atrodas pastaigas attālumā no Reņķa dārza, vecpilsētas, Ostas ielas promenādes un Olimpiskā centra Ventspils. Katrā viesnīcas numurā ir televizors, bezmaksas WiFi un vannas istaba ar dušu. Viesnīcā tiek nodrošināta diennakts reģistratūra un veļas mazgātavas pakalpojumi. Iespēju klāstā ietilpst bezmaksas privātā autostāvvieta. Naktsmītne atrodas 1,5 km attālumā no pludmales, kurai ir piešķirts Zilā karoga sertifikāts.

Dzintari, viesnīca

Piestātnes 6a-14, Jūrmala, LV-2015
Viesnīcas

Dzintars Hotel, restorāns

Edinburgas prospekts 15, Jūrmala LV-2015
Viesnīcas Dzintars deju zāle atrodas 100 metru attālumā no dzelzceļa stacijas Dzintari.

Dzintars Hotel, viesnīca

Edinburgas prospekts 15, Jūrmala LV-2015
Viesnīcas bārs piedāvā plašu dzērienu izvēli., Sauna pie viesnīcas Dzintari. Sauna Jūrmalā.

Dzirkaļi, SIA

K. Valdemāra 31 - 3, Ventspils, LV-3601

Dzirnkalns, SIA

"Dzirkalns", Siguļi, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Par uzņēmumu:

SIA "Dzirnkalns" nodarbojas ar kamīnu, pavardu, krāšņu, podiņu krāšņu, būvēšanu, mūrēšanu un restaurāciju.

Dziļezers, SIA

"Priedītes" , Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Dāvanu sala, SIA

Brīvības gatve 358, Rīga, LV-1006
Suvenīri, dāvanas

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

Džusegs, SIA, Džusa, mēbeļu veikals - salons

Avotu 4b, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Mēbeles, mīkstās mēbeles, virtuves mēbeles, korpusa mēbeles, korpusa mēbeles priekšnami, biroja mēbeles, grīdas segumi, paklāji, linolejs, krēsli, dīvāni, gultas, kumodes, plaukti, drēbju skapji, garderobes skapji, spilveni, matrači, spoguļi, gleznas, puķes, mākslīgie koki, žurnālgaldiņi. Mīksto grīdas segumu vairumtirdzniecība,

ECOENGINEERING, SIA

Krūmu 41, Liepāja LV-3405
Tūrisms un ceļojumi

ET Consulting, SIA

"Smeceres krogs", Mārcienas pagasts, Madonas nov., LV-4852
Viesnīca, bārs, kafejnīca, svinību organizēšana, semināru telpas, mūzikas klubs, sauna ar baseinu.

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

EcOlive, apartamenti

Olīvu 5, Rīga LV-1004
Viesnīca Rīgā, hotelis Rīgā, viesnīca, hotelis Pārdaugavā, apartamenti Rīgā, apartamenti Pārdaugavā, 15 jauni, komfortabli apartamenti, numuriņi. TV, bezmaksas internets, Wi-Fi, pilnībā aprīkota virtuve. Apartamenti klusā vietā netālu no Rīgas centra. 5 minūtes līdz sabiedriskā transporta pieturai.

Eco Bends, SIA

Slutiški , Naujenes pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5462

Ecto, SIA

Bukulti, Atpūtas 4-8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024

Edem-Tour, SIA

Aspazijas bulvāris 32-305, 3.st., Rīga, LV-1050
Tūrisms. Autobusi. Iepirkšanās tūre - Belostoka. Tūrisma uzņēmums. Autobusu ceļojumi - Eiropa, Čehija, Francija, Itālija, Ungārija, Horvātija, Vācija, Baltijas valstīs. Pārlidojumiem, -Ēģipte, AAE, Kanāriju salas, Taizeme. Griekija, Bulgārija, Spānija. Eksotiskie braucieni, -Šrilanka, Malaizija, Bali, Ķīna. Individuālie ceļojumi, -NVS
Luxus klases viesnīcas lielākajās pilsētās piedāvā plašas atpūtas un izklaides iespējas. Pieejamas arī ekonomiski izdevīgākas viesnīcas ar lielisku ēdināšanu un servisu. Papildpakalpojumos pieejamas spa procedūras, apspriežu telpas, banketu galdu klāšana.Ja vēlaties finansiāli izdevīgu rezervāciju ilgākam laika periodam, piemērotas varētu būt apartamentu un labiekārtotas dienesta viesnīcas.