Viesnīcas

Drukāt

Kaiso, SIA

Rīgas 8, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Viesnīcas

Kalnavoti, ZS, Viesu nams

Rīgas-Daugavpils šoseja 104.km, Kokneses pagasts, Aizkraukles nov. LV-5113
Atpūtas bāzes, viesu nami

Kanrola, SIA

Alfrēda Kalniņa 8, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu ✓ Ceļojumi ar autobusu ✓ Kruīzi  ✓ Ekskursijas ✓ Individuālie ceļojumi ✓ Brīvdienu tūres ✓ Grupas tūres (skolēniem un pieaugušajiem) ✓ Ceļojumu apdrošināšana ✓ Vīzas uz Krieviju ✓ Vīzas uz Baltkrieviju ✓ Vīzas eksotiskām valstīm ✓ Visu veidu biļešu rezervēšana ✓ Viesnīcas rezervēšana ✓ Ārstēšanās sanatorijās Baltijā un Eiropā

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Karill, SIA

Lāčplēša 14, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Kaķītis, SIA, Viesu nams

Kalna 4, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Viesu nams, viesnīca, viesu nams, naktsmītnes, atpūta, atpūta ģimenei, atpūtas bāze, banketi, bankets, banketu rīkošana, apkalpošana, banketu zāle ar kamīnu, bārs, ēdināšana, ēdināšanas pakalpojumi, ēšana Siguldā, grilēšana, grils, grilla noma, kafejnīca, krodziņš, bērnistaba, rotaļu istaba bērniem, pirts, pirtis, sauna, dušas, džakuzi,

Keiway, SIA

Sporta 1-2, Rīga, LV-1013
Tūrisms un ceļojumi

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Apraksts:

Mūsu mazās un ērtās viesnīcas filozofija ir izprast katra klienta vajadzības, vienlaikus nodrošinot mierīgu izmitināšanu pilsētas klusajā centrā. Mēs piedāvājam ar nepacietību izprast visas jūsu vajadzības, mieru un klusumu, joprojām uzturoties pilsētas centrā. Izvēle starp klasisko telpu dizainu un moderno minimālismu, izsmalcinātas manieres, rītu svaigums, garšīga brokastu garša, patīkami pārsteidzošas cenas. Spilvenu un segu maigums liks justies mājīgi. Mēs saprotam, ka esat noguris pēc garās dienas un jūsu vēlmi pēc netraucētas atpūtas. Mēs zinām atšķirību starp rīta miegu un atsvaidzinošu dušu. Mūsu viesu dzīvokļos ir ērti lietojamas tālruņa līnijas, kā arī pieejams televizors. Ērta stāvvieta ļaus jums neuztraukties par savu automašīnu un tajā esošo bagāžu. Par visu ir padomāts jau iepriekš, lai varam novēlēt: “Lai patīkama atpūta”.

KiiltoClean, SIA

Rītausmas 11b, Rīga, LV-1058
Tīrīšanas līdzekļi un dezinfekcijas līdzekļi. Horeca, pārtikas pārstrādes uzņēmumiem, viesnīcām, kafejnīcām, veļas mazgātuvēm, slimnīcām, fermām, lauksaimniecībām, veselības aprūpes iestādēm, frizētavām skaistumkopšanas saloniem. Profesionālie mazgāšanas līdzekļi. Sadzīves ķīmija. Putu mazgāšanas līdzekļi, CIP mazgāšanas

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3A, Rīga, LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167754811) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no 1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.

Knipska, bērnu vasaras atpūtas centrs

Strēlnieku prospekts 42, Jūrmala, LV-2015
Luxus klases viesnīcas lielākajās pilsētās piedāvā plašas atpūtas un izklaides iespējas. Pieejamas arī ekonomiski izdevīgākas viesnīcas ar lielisku ēdināšanu un servisu. Papildpakalpojumos pieejamas spa procedūras, apspriežu telpas, banketu galdu klāšana.Ja vēlaties finansiāli izdevīgu rezervāciju ilgākam laika periodam, piemērotas varētu būt apartamentu un labiekārtotas dienesta viesnīcas.