Viesnīcas

Drukāt

AZIMUT TOUR, SIA

Sīmaņa 11 k.2-31, Rīga LV-1005
Tūrisms un ceļojumi

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Mākslīgais akmens, mākslīgā akmens apstrāde. Mākslīgā akmens virsmas, darba virsmas, izlietnes. Vannas istabas, virtuves, galda virsmas.Mēbeles, dekoratīvie apdares materiāli, mēbeļu virsmas. Iekštelpu apdare.Mākslīgā akmens virsmas dzīvojamām telpām, komerctelpām. Akmens grīdas, trepes, kāpnes, fasādes, starpsienas. Vannas apmales.

Active Travel, SIA

Berģi, Lauvu 22, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Apraksts:

Piedāvājumi ceļojumiem uz dažādiem galamērķiem. Čarterceļojumi no Rīgas, Viļņas un Tallinas, aviobiļetes, viesnīcu rezervācijas, koorporatīvie un grupu ceļojumi, īpašas atlaides senioriem, jaunlaulātajiem un grupām.

Saviem klientiem piedāvājam gan pēdējā brīža ceļojumus, gan agrās rezervācijas iespējas jaunajām sezonām, gan braucienus skolēnu brīvlaikā un citos valsts svētkos vai brīvdienās. Pieejami īso brīvdienu ceļojumi, čarterceļojumi uz siltajiem galamērķiem, piemēram, Ēģipti, Turciju, Grieķiju, Spāniju, slēpošana un eksotiskie ceļojumi. Pēc klientu vēlmēm piemeklējam viesnīcas ar nepieciešamo ēdināšanu – pieejami apartamenti bez ēdināšanas, kā arī ar brokastīm, viss iekļauts vai kādu citu nepieciešamo ēdināšanas pakalpojumu. Iespējams arī iegādāties dāvanu kartes ceļojumiem.

Active Travel sadarbojas ar visiem Latvijas tūrisma operatoriem (Novatours, TEZ Tour, Alida Tours, Coral Travel, JoinUp, ITAKA, Anex tours, FlyMeAway,  365 brīvdienas, Hermes travel, Impro un citiem) kā arī sadarbības partneriem ārpus Latvijas.

Airguru, SIA

Bruņinieku 28-83, Rīga LV-1011
Informācija no uzņēmumu reģistra

Akvaserviss, SIA

Braslas 29a-1, Rīga, LV-1084
Zoopreces, zooveikals. Iebūvētie jūras un saldūdens akvāriji, okeanāriji, jūras akvāriji, no akrila, akvāriju projektēšana, izgatavošana, apkalpošana, ekskluzīvas zivis, eksluzīvu zivju pārdošana, iebūvētie akvāriji, dekoratīvās japāņu karpas KOI dīķiem, dīķu ierīkošana, rakšana, biologa konsultācijas, pakalpojumi, akvārija dizains,

Albert Berner, SIA

Liliju 20, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Skrūves un Būvstiprinājumi, Celtniecības stiprinājumi. u. c. stiprinājumi. DIN standarta skrūves, uzgriežņi, vītņstieņi, kniedes, paplāksnes, skrūves reģipsim, skrūves kokam, skrūves pašgriezošās, enkuri, dībeļi, bultskrūves, paplāksnes, uzgriežņi, vītņustieņi, kniedes, naglas, jumta skrūves, nerūsējošā tērauda skrūves, karsti

Alla Verboloza, IK

Murjāņu 3, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Atpūtas bāzes, viesu nami

Alta Hostel, viesnīca - hostelis

Spīķeru 4, Rīga, LV-1050
Hostelis, hostel, hotel, hotel Rīgas centrā. Hostelis Rīgā. Hostelis Rīgas centrā. Lēts hostelis. Naktsmītnes. Lēta viesnīca. Motelis. Pārnakšņošana lēta.

Altre Rive, SIA

Kārļzemnieki , Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2141

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

Amata Adventure, SIA

Miera 11, Rīga LV-1001
Apraksts:

SIA "Amata Adventure" nodarbojas ar laivu, plostu, sporta un tūrisma inventāra nomu, īri. Piedāvājumā rafti, teltis, guļammaisi, kajaki, katamarāni, tenti, glābšanas vestes, hidrotērpi. Mikroautobusu noma. Laivu remonts. Laivu nomas centrs. Rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus.

Amata, tūrisma klubs

Brīvības 111, Rīga LV-1001
Apraksts:

"Amata", tūrisma klubs - rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus. Mikroautobusu noma.

Luxus klases viesnīcas lielākajās pilsētās piedāvā plašas atpūtas un izklaides iespējas. Pieejamas arī ekonomiski izdevīgākas viesnīcas ar lielisku ēdināšanu un servisu. Papildpakalpojumos pieejamas spa procedūras, apspriežu telpas, banketu galdu klāšana.Ja vēlaties finansiāli izdevīgu rezervāciju ilgākam laika periodam, piemērotas varētu būt apartamentu un labiekārtotas dienesta viesnīcas.