Viesnīcas

Drukāt

Amata Adventure, SIA

Miera 11, Rīga LV-1001
Sporta inventāra noma, tūrisma inventāra noma, inventāra īre, Sporta preces, tūrisma preces, sporta inventārs, tūrisma inventārs, Piepūšamās laivas, plosti, rafti, teltis, guļammaisi, kajaki, katamarāni, tenti, Glābšanas vestes, hidrotērpi, hidrotērps, transports, Informācija par maršrutiem, braucienu organizēšana pa upēm

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi. Dezinsekcijas līdzekļi. Dezinfekcijas līdzekļi. Deratizācijas pakalpojumi. Dezinsekcijas pakalpojumi. Dezinfekcijas pakalpojumi. Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija visā Latvijā. Telpu un autotransporta dezinfekcija. Profesionāla grauzēju, (žurku, peļu) putnu kontrole, insektu,

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060
Mucveida pirtis, pirts mucas, pirts kubuli, augstākās kvalitātes pirtis, apaļās pirtis, mucveida pirtis, kubli ar Hidro masāžas sistēmām, ar LED apgaismojumiem iekšpusē, vāks ar gumijas drošības malu, ar stiprinājumiem, nerūsējošā tērauda krāsns un lielās kāpnes, koka kubls, stikla šķiedra, stiklašķiedras kubls, kubls, kubla noma, termokoka

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Rindas skola, laivu noma, kanoe, aLBA, kajaks, vista, Rinda, Stende, Engure, Irbe, nakšņošana, telts vietas, ugunskura vietas, viesu nams, brīvdienu māja, viesnīca, hotel, hostel, pirts, lauku pirts, pirts rituāls, zālu tējas, rokdarbi, sīrupi, mājražotāji, mājražojumi, amatnieku darinājumi, tekstilizstrādājumi, dāvanas, suvenīri,

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Viesu māja, viesu nams, kempings, numuriņi, istabiņas, kempinga mājiņas, atpūtas telpa, āra terase, kluss un miers, ogošana, sēņošana, makšķerēšana, zivis, zvejošana, izbraucieni jūrā, izbraukumu ar laivām, guļbaļķu mājiņas, tīkli, kūpinātava, pilnībā aprīkots viesu nams, duša, tualete, televizors, telšu laukums, baļļa, kubls, pirts.

Kaspari, ZS

Tume, "Tumes pasts" , Tumes pagasts, Tukuma nov., LV-3139
Pašlaik piedāvājumā ir vairāk kā 22 veidu dažāda stipruma un salduma augļu un ogu vīni. Populārākie no tiem ir ērkšķogu, aveņu un ķiršu deserta vīni. Vieglāku vīnu cienītājiem patīkamāki šķiet rabarberu un cidoniju vīni. Klasisko sarkanvīnu cienītāji visbiežāk izvēlas aroniju vīnus. Vīnus var iegādāties gadatirgos vai tieši sazinoties ar

Druvas vidusskola

Druva, Skolas 2, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
labiekārtotas istabas, virtuve, veļas mazgātava, sporta telpa, 100 vietas, atpūtas bāze, viesu nami, kempingi, viesnīcas

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Auto noma, Auto noma Rīgā, Auto noma lidostā Rīga, Vieglo auto noma, Jaunu mašīnu noma, Īstermiņa auto noma, Ilgtermiņa auto noma, Transfērs, Lēta auto noma, Auto nomas cenas, Auto īre, Autonoma, Car rental riga, Car rental services, Car rental RIX, Auto noma Rīgā lidostā, Vieglās automašīnas, Mikroautobusi, Ekonomiskās, biznesa, apvidus, luksusa

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Dzīvojamo treileru noma, treileru īre, dzīvojamo piekabju noma, dzīvojamais treilers, treilers, piekabes, dzīvojamie treileri, dzīvojamā piekabe, Campers, camper rent, nomāšana, iznomāšana, Campers rent, 4 guļvietas, gāzes apkure, plīts, leduskapis, pieslēgums 220V, kemperi, kemperis, kemperu noma.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Apsardze, Video monitorings, Pults apsardze, Videonovērošana, Tehniskā apsardze, Apsardzes dienesti, Apsardzes pakalpojumi, Signalizācija, Apsardzes firma, Fiziskā apsardze, Ugunsdrošības signalizācija, Apsardze aizsargierīces sistēmas videonovērošana, Dzīvokļu apsardze, videonovērošana mājā, dzīvoklī, iekštelpās, Trauksmes

Active Travel, SIA

Berģi, Lauvu 22, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Apraksts:

Piedāvājumi ceļojumiem uz dažādiem galamērķiem. Čarterceļojumi no Rīgas, Viļņas un Tallinas, aviobiļetes, viesnīcu rezervācijas, koorporatīvie un grupu ceļojumi, īpašas atlaides senioriem, jaunlaulātajiem un grupām.

Saviem klientiem piedāvājam gan pēdējā brīža ceļojumus, gan agrās rezervācijas iespējas jaunajām sezonām, gan braucienus skolēnu brīvlaikā un citos valsts svētkos vai brīvdienās. Pieejami īso brīvdienu ceļojumi, čarterceļojumi uz siltajiem galamērķiem, piemēram, Ēģipti, Turciju, Grieķiju, Spāniju, slēpošana un eksotiskie ceļojumi. Pēc klientu vēlmēm piemeklējam viesnīcas ar nepieciešamo ēdināšanu – pieejami apartamenti bez ēdināšanas, kā arī ar brokastīm, viss iekļauts vai kādu citu nepieciešamo ēdināšanas pakalpojumu. Iespējams arī iegādāties dāvanu kartes ceļojumiem.

Active Travel sadarbojas ar visiem Latvijas tūrisma operatoriem (Novatours, TEZ Tour, Alida Tours, Coral Travel, JoinUp, ITAKA, Anex tours, FlyMeAway,  365 brīvdienas, Hermes travel, Impro un citiem) kā arī sadarbības partneriem ārpus Latvijas.

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā lieliskus galda klājumus ar tikpat lieliskiem ēdieniem. Mums ir plaša pieredze galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, viesnīcās, kultūras namos, privātajās un citās sabiedriskajās vietās. Klājam galdus ne tikai telpās. Sadarbība ar vietējo produktu ražotājiem, kā arī paši audzējam ekoloģiski tīru produkciju. Svinībām piedāvājam galda klājumus, kuros ir aukstais, kā arī siltais galds, kas ir iespējami gan sēdgalda, gan stāvgalda veidā. Piedāvājam no dabīgiem produktiem gatavotas kāzu tortes.

Aktis, SIA, Ogres filiāle

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pusdienas, vakariņas, bēru mielasts, kāzu galds, ēdieni līdznešanai, kafe, kafija, atpūta, tēja, vīns, alus, vasaras terase. Viesnīca, semināri, kāzas, Viesnīca, viesu nams, 34 numuri, zāle 240 m2, mazā zāle 140 m2, baseina zāle 60 m2. Semināri līdz 200 cilvēkiem, korporatīvo pasākumu telpas, semināru aprīkojums, tāfeles, papīrs, projektors.

Aktis, SIA, Jelgavas filiāle

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Apraksts:

Nomadic Homes ir Latvijā radīts zīmols, kas reprezentē unikālas glempinga teltis. Dizains akcentē zaļu domāšanu, kā arī rada izpratni par vērtībām... Nomadic Homes - VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, SUP noma, aprīkojums un inventārs pasākumiem.

Dizaina nojume ir Nomadic Homes jaunais produkts. Nojume ir gan pārdošanā, gan iespējams iznomāt. Tā paredzēta svētkiem, kāzām, dārzam, atpūtas vietām, vasaras kafejnīcām, brīvdabas tirdziņiem.

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

WWW PROF SERVICE, SIA

Suži, Pulkveža 5, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Luxus klases viesnīcas lielākajās pilsētās piedāvā plašas atpūtas un izklaides iespējas. Pieejamas arī ekonomiski izdevīgākas viesnīcas ar lielisku ēdināšanu un servisu. Papildpakalpojumos pieejamas spa procedūras, apspriežu telpas, banketu galdu klāšana.Ja vēlaties finansiāli izdevīgu rezervāciju ilgākam laika periodam, piemērotas varētu būt apartamentu un labiekārtotas dienesta viesnīcas.