Viesu nami

Drukāt
Banner 1050x80

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Grašu pils, viesu nams , hotelis Cesvainē, viesnīca Cesvainē, hotel Cesvaine, Hotel Madonas apkaimē., Viesu nams , kāzu telpas. Kāzas laukos. Kāzas pilī. Kāzas muižās. Mācītājs laukos. Kāzas viesu namā.

Zvejnieki 2000, SIA, Atpūtas bāze, viesu nams

"Zvejnieki" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Tūrisma komplekss Cieceres ezera krastā! Dzīvošana, ēdināšana, atpūta pie ezera, atpūta uz sauszemes, vieta svinībām un pasākumiem, kotedžas, WC, duša, TV, telts vietas, teltis, telšu vietas, ugunskura vieta. Izbraucieni ar laivu, laivas, laivu noma, katamarāni. Makšķerēšana. Bērnu laukumi. Sporta laukumi, futbols, basketbols, volejbols.

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Vigvami, vigvams, vigvamu noma, roku darbs, darināts Tavam kempingam vai atpūtas vietai, Tavam pasākumam, brīvdabas koncertam vai festivālam, novadu svētkiem vai kāzām, nometnei, radošai darbnīcai, meistarklasei vai piemājas saimniecībai un mini zoo. Atpūta divatā. Bērnu vigvami, teltis, telts. Glempinga teltis, telts. Atpūtā dabā, saskaņā

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Viesu nams , viesu māja, brīvdienu māja, viesnīca, hotelis, istabiņas, numuriņi, virtuve, virtuves aprīkojums, TV, televizori, WIFI, internets, viesu nams pie Liepājas, Liepājas tuvumā, cenas sākot no 10 EUR vienai

Ella.Ko, IK, brīvdienu māja

Silovi, "Zemkalni" , Kalniešu pagasts, Krāslavas nov. LV-5660
Viesu nami, Viesu nams Krāslavā, Atpūta pie dabas Krāslavā, Svinību vieta, Viesu nams klusā nomaļā vietā

Rāmavas Depkina muiža

Rāmava, Rāmavas 9, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Viesnīca, viesu nams . Konferenču, semināru telpas. Banketi, banketu zāle līdz 60 cilvēkiem., Viesnīca, viesu nams Pierīgā. Naktsmājas Pierīgā. Konferenču telpas. Semināru telpas.

Zaķīšu pirtiņa, Viesu nams

"Bāči" , Kabiles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3314
Zaķīšu pirtiņa, lauku tūrisms, tūrisms, pirts, lauku pirts, lauku pirtiņa, naktsmītne, nakšņošana, viesu

3Priedes pie jūras, brīvdienu māja - viesu nams

Šķēde, Septītā 3, Medzes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3461
Atpūtas namiņš pie jūras (Atvērts sezonā! No aprīļa līdz oktobrim.):

3Priedes pie jūras - 2023. gada jūlijā atvērtā jaunā brīvdienu māja, 12 km no Liepājas centra. Viesu nams - ideāla vieta atpūtai ar ģimeni vai jautram tusiņam nelielai kompānijai. Laipni uzņemam viesus ar mīļdzīvniekiem un ģimenes ar mazuļiem. Vienlaicīgi varam izguldīt 6 pieaugušos, ir viena mazuļa gulta. Namiņā viss nepieciešamais komfortablai dzīvošanai: labiekārtota virtuves zona - ledusskapis, plīts, trauki, mikroviļņu krāsns, tējkanna. Veļas automāts, televizors, Wi- Fi. Liela, ērti iekārtota terase, ugunskura vieta, grils/mangāls, sauļošanās gultas. Bērnu stūrītis, spēles aktīvai atpūtai, audio sistēma ar Blue Tooth. Papildus, pēc viesu vēlmēm, piedāvājumā karstais kubls, pirts un elektriskais trīsriteņu skūteris CITYCACO. Slēgta, droša tetitorija ar privāto auto stāvvietu. Līdz jūrai 500 metri.

Villa Victoria, apartamenti

Kroņa 6, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesu nams Villa Victoria atrodas Ventspilī, mazāk nekā 1 km attālumā no Ventspils pludmales un 11 minūšu pastaigas attālumā no Ventspils Piejūras brīvdabas muzeja. Viesiem tiek piedāvāta uzturēšanās iespēja ar dārzu un bezmaksas WiFi visā naktsmītnē. Autovadītāji var izmantot bezmaksas privāto autostāvvietu. Visos numuros ir virtuve, plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un privāta vannas istaba. Viesu namā ir pieejami ģimenes numuri. Viesu rīcībā numuros ir drēbju skapis un tējkanna. Viesu namam ir bērnu rotaļu laukums. Ventspils Augstskola atrodas mazāk nekā 1 km attālumā no viesu nama Villa Victoria, savukārt Ventspils amatu māja ir 19 minūšu pastaigas attālumā no naktsmītnes.

Meldernams, apartamenti

Dzirnavu 33, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viena no mūsu iecienītajām izvēlēm galamērķī Ventspils. Dzīvokļu viesnīca Meldernams atrodas Kurzemē, Ventspilī, aptuveni 1,8 km attālumā no Ventspils pludmales. Viesiem tiek piedāvātas uzturēšanās iespējas ar bezmaksas WiFi, kā arī bērnu rotaļu laukums, dārzs un bezmaksas privātā autostāvvieta. Katra uzturēšanās iespēja ir ar iekšpagalmu, labi aprīkotu virtuvi un privātu vannas istabu, kurā ir fēns. Viesu rīcībā ir arī plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem. Papildu ērtībās ietilpst mikroviļņu krāsns, ledusskapis, plīts virsma un tējkanna. Dzīvokļu viesnīcā ir pieejams grils. Dzīvokļu viesnīcā Meldernams tiek piedāvāta arī velosipēdu noma, un apkārtnē viesi var doties izbraucienos ar velosipēdiem.

Dzintari, apartamenti

Meža 41, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesnīca Dzintarjūra ir viena no lielākajām viesnīcām Ventspils centrā. Naktsmītne atrodas pastaigas attālumā no Reņķa dārza, vecpilsētas, Ostas ielas promenādes un Olimpiskā centra Ventspils. Katrā viesnīcas numurā ir televizors, bezmaksas WiFi un vannas istaba ar dušu. Viesnīcā tiek nodrošināta diennakts reģistratūra un veļas mazgātavas pakalpojumi. Iespēju klāstā ietilpst bezmaksas privātā autostāvvieta. Naktsmītne atrodas 1,5 km attālumā no pludmales, kurai ir piešķirts Zilā karoga sertifikāts.

Sventes muiža, viesnīca un restorāns

Svente, Alejas 7, Sventes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5473
Apraksts:

"SVENTES MUIŽA" ir mājīga, pagājušā gadsimtā celta muiža, kurā ir iekārtota viesnīca un kas atrodas prom no pilsētas steigas gleznainā Daugavpils novadā. Restaurētās grāfa muižas atmosfēra, kas papildināta ar mūsdienīgām ērtībām, ir lieliska vieta atvaļinājumam, romantiskām brīvdienām, darba komandējumiem vai svinīgiem pasākumiem. Pie mums Jūs jutīsieties kā mājās, vai pat labāk.

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

Ķeguma Puduri, atpūtas komplekss

"Puduri" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Par mums:

"Ķeguma Puduri" - daudzfunkcionālais atpūtas komplekss atrodas skaistā Daugavas krastā un meža ielokā, 50 km no Rīgas. Sporta spēles, kāzas, semināri, svinības vai vienkārši atpūta.

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Ceraukste, Nameju 2, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov., LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

Atpūtas komplekss Kantes krogs, Banketi

Miera 5, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Ēdiena piegāde; ✓ Banketu rīkošana; ✓ Apkalpošana Izbraukuma banketos; ✓ Galdu klāšana izbraukumos; ✓ Dzīvās mūzikas pasākumi; Pasākumi: Mums ir 3 stāvi, kur var ieturēt maltīti, organizēt pasākumus vai atpūsties. Pie mums pasākumus uz vietas var rīkot līdz 100 cilvēkiem - svinības, kāzas, dzimšanas dienas, banketus, darba pasākumus, darba ballītes, bēru mielastus, biznesa pusdienas. Katru ceturtdienu rīkojam dzīvās mūzikas pasākumus.

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Ko mēs piedāvājam?:

Abavas Laivas ir īstā izvēle, ja vēlaties atpūsties un neuztraukties par pilnīgi neko, jo mēs piedāvājam visu nepieciešamo, lai jūsu brīvdienas izdotos!

✓ Laivu noma ✓ Naktsmītnes ✓ Maršruti ✓ Pirtis Atpūta pie dabas un nekādu uztraukumu:

Lieliska atpūta pie dabas, katram atpūsties gribētājam. Pie mums būsiet patīkami pārsteigti, jo Abavas Laivas kolektīvs ir pretīmnākošs un pietiekami izpalīdzīgs, lai visi atpūtas plānošanas darbi aizritētu nemanot. Mēs savus klientus cenšamies nodrošināt ar visu nepieciešamo, lai stress nebūtu brīvdienu bojātājs. Klientiem nodrošinām bezmaksas auto stāvvietu, transportu līdz izbraukšanas vietai un transportu no gala punkta. Ja vēlaties izbaudīt laiku pie dabas un patīkami atpūsties, tad droši izvēlieties Abavas Laivas.

Klusai atpūtai vai omulīgām svinībām pieejams plašs viesu namu saraksts. Viesu namu saimnieki, kuri specializējušies kāzu un citu svinību rīkošanā, dalīsies pieredzē, iesakot labākos ēdinātājus, muzikantus, pasākumu rīkotājus un mičošanas vietas. Elastīgi tiks risināta daudzskaitlīgu svinību viesu izmitināšana. Savukārt mierīgai atpūtai pieejami daudzi brīnišķīgi viesu namiņi gan jūras krastā, gan pie ezera, gan klusā meža ielokā. Papildus tiek piedāvātas zirgu izjādes, velosipēdu un laivu noma, makšķerēšana, ekskursijas vai ieteikumi tuvākās apkārtnes iepazīšanai.