Viesu nami

Drukāt
Banner 1050x80

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
ar veikaliem, ražotnēm, izglītības iestādēm, restorāniem, slimnīcām, namsaimniekiem, namu pārvaldēm, viesu

Druvas vidusskola

Druva, Skolas 2, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
naktsmājas Saldū, labiekārtotas istabas, virtuve, veļas mazgātava, sporta telpa, 100 vietas, atpūtas bāze, viesu

Aktis, SIA, Rēzeknes filiāle

Rēzekne LV-4600
Sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi. Dezinsekcijas līdzekļi. Dezinfekcijas līdzekļi. Deratizācijas pakalpojumi. Dezinsekcijas pakalpojumi. Dezinfekcijas pakalpojumi. Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija visā Latvijā. Telpu un autotransporta dezinfekcija. Profesionāla grauzēju, (žurku, peļu) putnu kontrole, insektu,

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Banketi, galda klāšana, Ēdināšanas pakalpojumi, viesību zāles, izbraukuma banketi, galdu klāšana, apkalpošana līdz 200 personām, galdu servēšana, svinības, ģimenes svinības, kāzas, bēres, kāzu tortes, galda klājumi, aukstais galds, siltais galds, izbraukuma tirdzniecība, ēdienu piegāde, ēdienu piegāde mājās, uzkodu plates, gardumi

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Viesnīca, semināri, kāzas, Viesnīca, viesu nams , 34 numuri, zāle 240 m2, mazā zāle 140 m2, baseina zāle

Aktis, SIA, Jelgavas filiāle

Jelgava LV-3007
ar veikaliem, ražotnēm, izglītības iestādēm, restorāniem, slimnīcām, namsaimniekiem, namu pārvaldēm, viesu

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
ar veikaliem, ražotnēm, izglītības iestādēm, restorāniem, slimnīcām, namsaimniekiem, namu pārvaldēm, viesu

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Taksometra pakalpojuma, labs taksometrs Madonā, sagaidīšana autoostā, klienta nogāde viesu namā, taksometrs

Madonas novada pašvaldība, Liezēres pagasta pārvalde

Liezēre, "Ozolkalns" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
"Linkas dīķi" - viesu māja, komercmakšķerēšana dīķos, Pašvaldība, Liezēres pagasta pašvaldība, Madonas

Madonas novada pašvaldība, Praulienas pagasta pārvalde

Prauliena, Kalna 2, Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825
Pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Praulienas bibliotēka, Saikavas bibliotēka, Saikavas tautas nams

Madonas novada pašvaldība, Bērzaunes pagasta pārvalde

Sauleskalns, Aronas 1, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Viesu nams "Šubrakkrasti", Atpūtas bāze "Gaiziņš", Atpūtas komplekss, Tūrisma un atpūtas komplekss "Viešūra, Viesu nams GaiziņStars.lv. Brīvdienu māja "Golgāts", www.gaizins.lv; Kempings "Atpūtas".

Madonas novada pašvaldība, Vestienas pagasta pārvalde

Vestiena, "Pagastmāja" , Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
nams "Kalnozoli", SIA "Kālezers", z/s "Vidiņi", "Gretes" - J., Viesu nami, Naktsmājas. Ēdināšana Vestienā. Ilziņkalni krodziņš-veikals.

Madonas novada pašvaldība, Mārcienas pagasta pārvalde

Mārciena, Jaunā 1, Mārcienas pagasts, Madonas nov., LV-4852
Apraksts: Mārcienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā centrālajā daļā. Robežojas ar Aronas, Bērzaunes, Kalsnavas, Lazdonas, Ļaudonas un Praulienas pagastiem. Daļa pagasta zemju atrodas Krustkalnu valsts rezervātā. Mārcienas teritorijā atrodas dažas no Daugavas baseina upēm - Arona, Austrona, Vēžanunīca un Bērzaune. Lielākā no tām ir Arona. SPA Kūrorts Mārcienas muiža. Viesu nams Pudulu pie Pudulu ezera. Netālu no Madonas, Smeceres sila ielejā, lielceļa malā, autoceļa Pļaviņas-Gulbene 37. kilometrā jūs vienmēr laipni gaidīs „Smeceres krogs”. Pagasta kopējā platība 8974,5 ha tai skaitā 4859.3 ha meži. Mārcienas pagasts atrodas Madonas rajonā Vidzemes centrālās augstienes dienvidu nogāzē.Robežojas ar Lazdonas, Aronas, Bērzaunes, Kalsnavas, Ļaudonas un Praulienas pagastiem. Mārcienas pagasts ir bagāts ar nozīmīgiem arheoloģiskiem pieminekļiem – dažāda nozīmīguma pilskalniem un senkapiem, kuri atrodas valsts aizsargājamo pieminekļu sarakstā.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Vidzeme, viesnīca Valmiera

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Vidzeme viesnīca Valmierā, Naktsmājas Valmierā. Lēta viesnīca. Strādnieku viesnīca Valmierā. Viesu nams Valmierā.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

Enfriho Group, SIA

Eimuri, "Jaunlaveri" , Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Difuzori ✓ Gaisa pūtēji

 

✓ Attīrīšanas iekārtu montāža ✓ Attīrīšanas iekārtu apkope ✓ Mini ekskavatora pakalpojumi Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas:

SIA "Enfriho Group" Latvijā pārstāv slovāku ražošanas uzņēmumu BIOCLAR. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtu montāža un serviss. Piedāvājot bioloģiskās sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un gaisa pūtējus ražošanas uzņēmumiem ar celtniecību saistītiem uzņēmumiem, kā arī privātam sektoram. Uzņēmuma galvenā vērtība ir klients, to pierādām, strādājot ar maksimālu atdevi, lai klients savu preci vienmēr saņemtu laikā.

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.
Klusai atpūtai vai omulīgām svinībām pieejams plašs viesu namu saraksts. Viesu namu saimnieki, kuri specializējušies kāzu un citu svinību rīkošanā, dalīsies pieredzē, iesakot labākos ēdinātājus, muzikantus, pasākumu rīkotājus un mičošanas vietas. Elastīgi tiks risināta daudzskaitlīgu svinību viesu izmitināšana. Savukārt mierīgai atpūtai pieejami daudzi brīnišķīgi viesu namiņi gan jūras krastā, gan pie ezera, gan klusā meža ielokā. Papildus tiek piedāvātas zirgu izjādes, velosipēdu un laivu noma, makšķerēšana, ekskursijas vai ieteikumi tuvākās apkārtnes iepazīšanai.