Virtuves mēbeles, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Sociālais uzņēmums RETO CERĪBA, SIA

"Zāģeri", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2135
Mēbeļu tirdzniecība

Spice Home, tirdzniecības centrs

Jaunmoku 13, Rīga LV-1046
elektroniskās dāvanu kartes, mājas preces, preces mājai, interjera, saimniecības lietas, iebūvējamās, virtuves , , mīkstās mēbeles , plaukti, trauki, elektropreces, interjera preces, virtuves piederumi, gaismas ķermeņi

Spoguļu dizains, SIA

"Dukāti", Dzidriņas, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Virtuves paneļi, stikli duškabīnēm.

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
maisītāji, maisītāji, ūdens maisītāji, dušas komplekti, dušas krāni, dušas krāns, dušas komplekts, virtuves , maisītāji, virtuves maisītājs, virtuves krāni, ūdens maisītāji virtuvei, dušas, dušas kabīnes, dušas

Style & Design Group

Pils 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
, guļamistabas, bērnistabas, mīkstās mēbeles , ādas mēbeles , ofisa mēbeles , viesistabas mēbeles , virtuves , , virtuves mēbeles , dārza mēbeles , apgaismes ierīces, lustras, aksesuāri, tekstils.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

Augusta Deglava 66, Rīga LV-1035
Apraksts:

SIA „SUN CONTROL” – ir uzņēmums, kura darbinieki ir ar 15 gadu pieredzi žalūziju tirgū. Regulāri papildinām savus audumu katalogus ar jaunākajiem un modernākajiem audumiem, kur katrs individuāli var atrast savai gaumei piemērotāko žalūziju materiālu. Sadarbojamies ar dizaineriem, būvniekiem un arhitektiem. Esam Lietuvas uzņēmuma UAB „DEXTERA” sadarbības partneris Latvijā, kas ir vadošais Baltijas uzņēmums visu veidu žalūziju, markīžu un aizsargžalūziju izgatavošanā. Zvaniet mums pa tel. 20026316, vai sūtiet e-pastu: info@suncontrol.lv – konsultēsim, ieteiksim un piemeklēsim labāko risinājumu. Pirms brauciet pie mums - lūdzu uzzvaniet, lai noteikti esam uz vietas!

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Mūsu produkti:: ✓ KOMPENSATORI (lokanie savienojumi) - gumijas, metāla, auduma ✓ EĻĻAS un SMĒRVIELAS ražošanas iekārtām (eļļošanas materiāli) ✓ Mehāniskie gala BLĪVSLĒGI ( Sūkņu ASS blīvējums, blīvējumi) PUMP packing ✓ EJENDALS darba cimdi un JALAS darba apavi ✓ PECOFACET šķidruma filtri, gaisa filtri

Teikas mēbeles, ražotne

Brīvības gatve 308, Rīga LV-1006
Korpusa mēbeles , virtuves mēbeles , galdi, skapis, skapis-kupeja, ofisa mēbeles , sienas plaukti, gultas, , bērnu mēbeles , priekštelpas mēbeles , furnitūra, iebūvējamā tehnika.

Ticians, SIA

Stabu 47, Rīga LV-1011
dekoratīvie pušķi, mīkstie grīdas segumi, paklāji, paklāji kāpnēm, dizainera, dizaina pakalpojumi, mēbeles

Top virtuves, SIA

Biķernieku 160 k.14-6, Rīga, LV-1079
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Troja, SIA

Bauskas 143, Rīga LV-1004
Biroju mēbeles no saplākšņa. Biroja mēbeļu ražošana, (izgatavošana)., , apģērbu pakaramie, (pakaramais) datorskapji, datorturētājs, apspriežu, konferenču, pārrunu galdi, virtuves

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
"Troll" produktu izgatavošanas standarti::

"Troll" produkti ir izgatavoti tā, lai tie atbilstu Eiropas, Austrālijas vai Amerikas drošības standartiem. Mūsu produkti tiek regulāri pārbaudīti un sertificēti dažādos akreditētos Eiropas testu institūtos. "Troll Nursery" ar lepnumu piedāvā jums vienu no drošākajiem pieejamajiem produktiem tirgū.

Tīrības pamats, SIA

Krišjāņa Barona 122A, Rīga LV-1012
Ikdienas uzkopšana, ģenerāltīrīšana pēc remonta, ģenerāltīrīšana. Ķīmiskā tīrīšana, mīksto mēbeļu ķīmiskā tīrīšana. Paklāju ķīmiskā, mīksto mēbeļu tīrīšana. Grīdas segumi, logu mazgāšana, telpas sagatavošana pirms darba, telpu uzkopšana pēc remonta, telpu uzkopšana pēc darba, vertikālu, horizontālu žalūziju tīrīšana, žalūziju apstrāde,

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Unis Ko, SIA

Dārzaugļu 1-106, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA “UNIS Ko", kā Eiropas pārtikas rūpniecības tehnoloģisko iekārtu ražotājupārstāvis, piedāvā nerūsējoša tērauda produkciju.