Zobārstniecība

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Protecta, SIA

Antonijas 18-7, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu:

SIA "Protecta" sniedz zobārstniecības pakalpojumus. Ir nodrošināta vides pieejamība un iespēja personām ar funkcionāliem traucējumiem saņemt zobārstniecības pakalpojumus.

Klints I, SIA

Daugavas 1a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Pakalpojumi::

• zobu labošana • zobu endodontiska ārstēšana • zobu protezēšana • zobu higiēna

 

Apraksts:

Zobārsta pakalpojumi ar 30 gadu pieredzi: - kariesa diagnostika ar KaVo DIAGNOcam - zobu rentgenoloģiskā digitāla izmeklēšana - zobu estētiskā restaurācija - zobu protezēšana - zobu ārstēšana - zobu balināšana Zobu higiēna otrdienās un trešdienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00

AM Dental Studio, SIA

Atbrīvošanas aleja 71-4a, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Terapija ✓ Protezēšana ✓ Ķirurģija ✓ Zobu kapes Dr. Antona Maksimova zobārstniecība:

Rūpes par savu veselību ir ārkārtīgi svarīgas katram no mums, tāpēc skaisti un kopti zobi ir ne tikai žilbinošs smaids, bet arī visa organisma veselības garants.

Klīnika AM Dental Studio, kas atrodas pašā Latgales sirdī, sniedz kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem. Mūsu speciālistu profesionālās kvalifikācijas sagataves līmenis garantē sniedzamo pakalpojumu drošību un uzticamību.

Jūs neapšaubāmi būsiet gandarīti gan par rezultātu, gan par komfortu mūsu klīnikas apmeklējuma laikā. Zobu ārstēšanas procedūra būs ātra un absolūti nesāpīga! 

DentaLab, SIA, zobu tehniskā laboratorija

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Augstas kvalitātes tehnoloģija. CAD/CAM; ✓ Cirkonija keramika; ✓ Venīri; ✓ Metāla un metālkeramikas produkti; ✓ Implanti; ✓ Inlejas, onlejas; ✓ Presētā keramika; ✓ 3D drukāti produkti. Piedāvājums:

Zobu tehniskā laboratorija "DENTALAB" specializējas uz cirkonija pilnas formas anatomiju, vajadzības gadījumā ir iespēja izgatavot arī metālkeramiku. Mēs esam zobu tehniskā laboratorija, kur katram pasūtījumam ir individuāla pieeja!

Sana LV, SIA

Slokas 161, Rīga LV-1067
Apraksts:

"Sana LV", SIA zobārstniecība. Zobu labošana, higiēna, raušana, protezēšana. Bezmaksas zobārstniecība bērniem līdz 18 gadiem. Kklīnika piemērota invalīdiem.

Lapsiņas I. zobārstniecības prakse

Ģertrūdes 25, Ventspils LV-3601
Par zobārsta praksi:

Ineses Lapsiņas zobārstniecības prakse sniedz zobārstniecības pakalpojumus Ventspilī. Praksē ir piemērota vides pieejamība pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Silver Dental, SIA

Lāčplēša 8-1, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Zobārstniecība Aizkrauklē

Dr. Sandras Ratnieces zobārstniecības prakse, SIA

Brīvības gatve 300, Rīga LV-1006
Apraksts:

SIA "Dr. Sandras Ratnieces zobārstniecības prakse" veic  zobu ārstēšanu, ķirurģiju, zobu estētiku un zobu higiēnu.

ZL.LV iesaka

Leles L. zobārstniecības prakse

Rūjienas 3-307, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Zobārstniecības privātprakse, piedāvā rūpīgu pieeju pacientiem. Nodrošinām augstas kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus:

Zobu ārstēšanu, ekstrakciju, profilaktisko apskati, konsultācijas u.c..

Veicam preventīvās un estētiskās ārstēšanas procedūras.

 

Ir pieejams arī lifts. Pēc pieprasījuma zvanīt: 64722997

Radiks, SIA, Dinas Kokorevičas zobārstniecības prakse

Skolas 7-1, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Zobārsts visai ģimenei.:

Darba laiks: pēc pieraksta.

Zobārstniecība Ikšķilē: ✓ Zobu protezēšana, ✓ Zobu labošana, ✓ Rentgens, ✓ Higiēnists, ✓ Bērnu zobārstniecība.

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Kuldīgas 26, Ventspils LV-3601
Apraksts: Dr.Mihails Iļjins - zobu implantācija, visa veida zobu protezēšana, ķirurģija. Dr.Anastasija Iļina - zobu higiēna, estētiskā zobu ārstēšana. Augsti kvalificēti speciālisti. Diagnostiskā aparatūra. Augsta kvalitāte, sapratīgas cenas, kreatīva pieeja un draudzīga atmosfēra!

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

1905.gada 13-2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Zobārstniecība , zobu labošana, higiēna, mutes higiēna, zobu higiēnists, higiēnists, nesāpīga zobu ārstēšana, , ārstēšana pēc jaunākās tehnoloģijas, medicīna, zobārstniecība un mutes higiēna, protezēšana, stomatologs

Amālija 2020, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Zobārstniecības praksē SIA "Amālija 2020" pieejamie pakalpojumi: mutes dobuma higiēna un profilakse; plombēšana un endodontiska ārstēšana; protezēšana; mutes dobuma ķirurģija-zobu ekstrakcija; bērniem zobārstniecība bez maksas; zobārsta konsultācijas - ieteikumi un instrukcijas. Klīnika nodrošina pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pēc iepriekšēja pieraksta. Ārstniecības iestāde nodarbojas ar vienkāršo zobu kariesa ārstēšanu.

Dental Office, SIA

Dzelzavas 76 k.3, Rīga LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Zobu higiēna ✓ Terapeitiskā stomatoloģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu ekstrakcija ✓ Rentgens ✓ Ķirurģija Apraksts:

Zobarstniecība Purvciemā, Rīga -"Dental Office"- Zobu ārstēšana, higiēna un izbalināšana, ķirurģija, protezēšana, rentgens

Heliks DS, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Krimuldas 6, Rīga LV-1039
Apraksts: Zobu tehniskā laboratorija – zobu protēžu izgatavošana un remonts.

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga LV-1063
Apraksts:

"DentaVita" - zobārstniecība Ķengaragā. Zobārsts Ķengaragā. Laipni lūdzam "Dentavita", mūsdienīgā un saulainā zobārstniecības klīnikā, kura atrodas netālu no lielākā Rīgā transporta krustceļa Dienvidu tilta, atsevišķi stāvošajā, pilnīgi renovētajā ēkā ar ērtu stāvvietu. Mēs sniedzam visa veida zobārstniecības pakalpojumus: ārstēšanas, protezēšanas, implantācijas, higiēnas un estētiskās stomatoloģijas jomā. Ja jūs vēlaties būt pārliecināti par savu smaidu un savu zobu veselību vai jums ir vajadzīga neatliekamā stomatoloģiskā palīdzība, vai jūs vienkārši meklējat drošu zobārstu savai ģimenei, mēs vienmēr atradīsim labāko risinājumu katra klienta smaidam un laikam.

Tari M, SIA

Raiņa 20, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi: ✓ Protezēšana ✓ Zobu implanti ✓ Breketes ✓ Zobu kariesa ārstēšana ✓ Metālkeramika ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija ✓ Plombēšana ✓ Zobu ekstrakcija Zobārstniecības klīnika:

Mūsu mājīgajā zobārstniecībā "Tari-M" piedāvā dažādas zobārstnieciskas procedūras - no profilakses un līdz pilnīgai zobu restaurācijai. Firmā izmanto jaunākās tehnoloģijas zobu implantācijai, restaurācijai un balināšanai, šeit strādājošie ārsti ar prieku atbildēs uz jūs interesējošiem jautājumiem. Mēs rūpējamies par saviem pacientiem, tāpēc piedāvājam tikai augstākās kvalitātes zobārstnieciskos pakalpojumus. Pie mums strādā profesionāļi, kuriem jūs varat uzticēties, jo ar atbildību attiecamies pret savu darbu. Gaidīsim ciemos!

Bērziņas Sarmas zobārstniecība

Jaunā 28a-2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Zobārstniecība, zobārsts, zobārstniecība Limbažos. Piedāvā zobārstniecību, zobu ārstēšanu un raušanu. Piekļuve ar ratiņkrēslu netiek nodrošināta. Tuvākā piekļuves vieta atrodas Limbažos, Klostera ielā 3.

Klēveres V. zobārstniecības prakse

Mērsrags, Kadiķu 1, Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Par zobārsta praksi:

Vijas Klēveres zobārstniecības prakse Mērsragā sniedz zobārstniecības pakalpojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem. Praksē darbojas zobārste daktere Vija Klēvere un zobu higiēniste Šarlote Baņģe.

Darba laiks: pēc pieraksta.

Praksē ir vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

EvaMar, SIA, zobārstniecība Bauskā

Uzvaras 21-1, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "EvaMar" piedāvā dažādus zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, tajā skaitā zobu ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu higiēna, implantoloģija. Kvalitatīva zobārstniecība Bauskā. Individuāla pieeja katram klientam. Ārsti - Inguna Dzene, Anda Bergmane, Elīza Vēja. Ķirurgs -  Darja Gvergžde. Higiēnists - Ilona Saukuma.

Jaunas zobārstniecības metodes un materiāli paplašina zobārstniecības pakalpojumu klāstu un padara ātras, kvalitatīvas un nesāpīgas tādas stomatoloģiskās procedūras kā zobu ārstēšana, ķirurģija, zobakmens noņemšana. Arī protezēšanā, sakodiena regulēšanā un zobu transplantēšanā tiek pielietoti jauni materiāli un progresīvas metodes.