Zobārstniecība

Drukāt
Banner 1050x80

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
bērniem, ūdens procedūras pieaugušajiem, grūtnieču vingrošana, zīdaiņu vingrošana, neirosonogrāfija, zobārstniecība

GET MEDIC, medicīnas tūrisma aģentūra

Rīga
Turcijā,zobu ārstēšana Turcijā, zobārstniecība ārzemēs, matu transplantācija Turcijā, Deguna korekcija, Turcijā, Holivudas smaids Turcija, zobu ārstēšana Stambulā, zobu ārstēšana Antālijā, zobārstniecība

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
, zobārstniecība Valdemāra ielā, zobārstniecība Kr.Valdemāra ielā, zobārstniecība Rīgā, zobārstniecības, Rīgā, cenas, stomatoloģijas klīnika, stomatoloģija, stomatologs, labs, bērnu zobārstniecība , bērnu zobārsts

Talsu Sanus, SIA

V.Ruģēna 4-301, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Dakteres Baibas Grīnbergas zobārstniecības prakse sniedz mutes higiēnas, zobu labošanas, protezēšanas pakalpojumus. Talsu Veselības centrā 3. stāvā.

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Industriālās tehnoloģijas, SIA

Brīvības gatve 224b, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums SIA „Industriālās tehnoloģijas” ir dibināts 2001. gadā. Mūsu darbības pamatā ir dažādu medicīniskas nozīmes tehnisko iekārtu piegāde, uzstādīšana un apkalpošana. Uzņēmuma klientu lokā ir gan Latvijas, gan Eiropas valstu medicīniskās nozares uzņēmumi. Katru gadu mēs cenšamies pilnveidot piedāvāto produktu klāstu, meklējam jaunus sadarbības partnerus un ražotājus dažādās pasaules valstīs. Pateicoties daudzajiem noslēgtajiem līgumiem ar ražotājfirmām, mēs iekārtas saņemam tieši no rūpnīcām, tas nodrošina ātru un kvalitatīvu iekārtu piegādi, uzstādīšanu un apkalpošanu. Mēs piegādājam dažādas iekārtas oftalmologiem, LOR-iem, ginekologiem, fizikālajiem terapeitiem un rehabilitologiem, kā arī mūsu piedāvājumā ir SPA centru aprīkojums (ūdensdziedniecības iekārtas, sejas un ķermeņa kopšanas iekārtas, limfodrenāža, terapijas galdi u.t.t.)

ReTone, SIA

K.Barona 64, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:

Piedāvājam plaša spektra digitālos aizauss un iekšauss dzirdes aparātus. Nodrošinam:

✓ Aparātu pieregulēšanu (piemērošanu) atbilstoši katra cilvēka individuālajam dzirdes zudumam ✓ Iekšauss dzirdes aparātu izgatavošanu ✓ Pārdoto aparātu garantijas un pēcgarantijas apkopi un remontu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu ✓ Peldieliktņu izgatavošanu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu skaņas monitoru pieslēgšanai ✓ Audioloģisko iekārtu tirdzniecību, apkalpošanu un remontu

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu Par veterināro klīniku:

SIA „OSI serviss” veterinārā klīnika sniegs Jums un Jūsu mīlulim savlaicīgu un kvalitatīvu veterināro palīdzību dzīvnieku slimību ārstēšanas un profilakses jomā. Veterinārā klīnika ir uzsākusi savu darbību 2001. gada 28. aprīlī. Mēs cenšamies īstenot individuālu pieeju dzīvnieku ārstēšanā un vēlamies, lai mūsu klienti ir pieejama pilna pakalpojumu pakete, lai apmierinātu visas savas vēlmes. Tikai profesionāla veterināra klīnika ir spējīga savlaicīgi un precīzi noteikt saslimšanas iemeslu, uzstādīt precīzu diagnozi, kā arī izstrādāt efektīvu ārstēšanas taktiku, kas nodrošina dzīvnieka veiksmīgu ārstēšanu un atveseļošanos. Veterinārā palīdzība var būt vajadzīga jebkurā dzīves mirklī, pat ja dzīvnieks uz doto brīdi izskatās pilnīgi vesels. Kvalitatīva veterinārā palīdzība un profilakse nozīmē savlaicīgu un precīzu saslimšanu diagnostiku, kā arī atbilstošas ārstēšanas stratēģijas izveidi, kas palīdz sasniegt maksimālo ārstniecisko efektu katram dzīvniekam.

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Ergonomiski biroja un ofisa krēsli ✓ Konferenču krēsli ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Biroja galdi ✓ Augstumā regulējami stāvgaldi ✓ Konferenču galdi ✓ Metāla mēbeles ✓ Biroja plaukti ✓ Metāla plaukti ✓ Noliktavu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Biroja skapji ✓ Slēdzami dokumentu skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Garderobes skapji

Farmeko, SIA

Brīvības gatve 403-3.st., Rīga LV-1024
Apraksts:

SIA "Farmeko" dibināta 2001. gadā ar mērķi veikt medicīnas preču importu, eksportu un vairumtirdzniecību, kā arī medicīnas preču pārdošanu aptiekās. No 2008. gada darbojas sanitāro preču ražotne, kurā ražo higiēniskos, mitrumu absorbējošos paladziņus, ieviešot tirgū jaunas preču zīmes "SanaSet", "SanaSet Baby" un "SanaPet".

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

Biosan, SIA

Rātsupītes 7 k.2, Rīga LV-1067
Inovācijas laboratorijas iekārtu ražošanā:: ✓ iekārtas paraugu maisīšanai ✓ centrifugēšanai ✓ termostatēšanai ✓ šūnu kultivēšanai ✓ boksus darbam ar DNS ✓ bioloģiskās drošības ierīces ✓ termostatiskajai kontrolei ✓ spektrofotometrijai ✓ fluorimetrijai

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Epion, SIA

Graudu 27/29, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA Epion ir sertificēta militāra un dubulta lietojuma, ieskaitot ūdenslīdēju, ugunsdzēsības un taktisko produktu izplatītājs un integrētājs. Aizsardzības, drošības un glābšanas ekipējuma imports. Gan virsūdens, gan zemūdens elpošanas ekipējuma un piederumu, mērierīču un specializētā apģērba serviss. Improvizētu sprāgstvielu un nesprāgušas munīcijas riska novēršanas ekipējums. Attālinātas sprādzienbīstamu ierīču neitralizēšanas ekipējums. Militāras un specializētas medicīnas ierīces.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.
Jaunas zobārstniecības metodes un materiāli paplašina zobārstniecības pakalpojumu klāstu un padara ātras, kvalitatīvas un nesāpīgas tādas stomatoloģiskās procedūras kā zobu ārstēšana, ķirurģija, zobakmens noņemšana. Arī protezēšanā, sakodiena regulēšanā un zobu transplantēšanā tiek pielietoti jauni materiāli un progresīvas metodes.