Zobu ķirurģija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Zobu feja, Bērnu stomatologi, zobu fejas, Sky Dream Clinic, Zobārstniecība un mutes higiēna, Zobārstniecības, , zobu ārstēšana, terapija, ķirurģija , implantoloģija, protēzes, restaurācija, higiēna, balināšana, akūta

Šmitu zobārstniecība, SIA

Priežu 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Zobu implantēšana, ārstēšana, protezēšana, zobu tehniskā laboratorija., rotiņas, zobu dimanti, zobu akmentiņi, akmentiņi uz zoba, zobu sakņu ārstniecība, zobu kanālu tīrīšana

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika Mārupē

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Ķirurģija , zobu ārstēšana, terapija, protezēšana, implantoloģija/ zobu implanti Sraumann/, zobu higiēna, , zobu balināšana, Zobu ārstēšana zem narkozes, bērniem - ārstēšana ar smieklu gāzi.

Parks 2004, SIA

Jāņa 1a, Jelgava LV-3001
Implantoloģija, zobu lāzerķirurģija, zobu implantēšana. Periodontoloģija., Gudrības zobu raušana, ekstrakcija. Zobu lāzerbalināšana. Solārijs.

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
, zobu balināšana, zobu balināšana kabinetā, zobu balināšana mājās, protezēšana, zobu protezēšana, zobu , kroņi uz implantiem, ķirurģija , zobu ķirurgs, zoba ekstrakcija, zoba raušana, zoba saknes rezekcija,

Daces Ločmeles zobārstniecības privātprakse, SIA

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Zobu tehniskā laboratorija Lielvārdē. Zobārsts, zobārsti Lielvārde., ārstēšana, protezēšana, labošana, zobu raušana, plombēšana, balināšana, zobu rentgens, ķirurģija .

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga LV-1003
Zobārstniecība, zobārstniecības pakalpojumi, zobu balināšana, zobu raušana, mutes higiēna, zobārsts,, zobārsti, zobārstniecības, zobu labošana, zobu ārstēšana, stomatoloģija, stomatologs, stomatologi, zobārstniecības

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

K.Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

Ilodent, SIA

Grēcinieku 26-1.st., Rīga LV-1050
Apraksts:

Zobārstniecības pakalpojumi Rīgā. Lai nodrošinātu, ka jūsu zobi vienmēr ir skaisti un veseli, aicinām uz mūsu zobārstniecības privātpraksi ILODENT, kur jūs vienmēr sagaidīs smaidošs un draudzīgs personāls.

Mēs strādājam tikai ar jaunākajām zobārstniecības tehnoloģijām un iekārtām, kas tiek izmantotas pacientu ārstēšanas procesā. Šādā veidā klīnika spēj sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus ikvienam apmeklētājam. 

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3a-28, Jelgava LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Akūtā zobārstniecība ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna, balināšana ✓ Ortodontija ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu raušana u.c. Par mums:

"Smile De Lux" Jelgavā sniedz dažāda veida zobārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumus.

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Apraksts: "Āgenskalna zobārstniecība" ir ārstniecības uzņēmums ar 30 gadu pieredzi. Tā darbība aizsākās tālajā 1985. gadā kā dakteres Džesmondas Niķes privātprakse, kurā sākotnēji bija tikai viens ārsta kabinets un darbojās divi speciālisti - Dr. Niķe un viņas asistente. Uzņēmums ir izaudzis līdz trīs ārstu kabinetiem, kuros darbojas ārsti, zobu higēnisti un ortodonts Dr. Edmonda Niķe, kā arī ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar Latvijas Stomatoloģijas institūta sejas žokļu ķirurgu Viktoru Pimanovu un Dentālās Studijas zobu tehniķiem Kaspara Dimpera vadībā. Mūsu speciālisti ir sertificēti un regulāri papildina zināšanas, apmeklējot seminārus un lekciju kursus Latvijā un ārvalstīs. Nemitīga zināšanu papildināšana nodrošina jaunāko tehnoloģiju un ārstēšanas metožu ieviešanu un izmantošanu ārstniecības procesā. Uzņēmums lepojas, ka tā paspārnē sadarbībā ar Stradiņa Universitātes Zobārstniecības fakultāti, jaunajiem speciālistiem tiek dota iespēja iegūt augstas kvalitātes praktiskās zināšanas.

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raušana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Ruicēnas L. zobārstniecības prakse

Brīvības 7-47, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Leilas Ruicēnas zobārstniecības prakse Dobelē sniedz dažādus zobārstniecības pakalpojumus - zobu ķirurģija, protezēšana, zobu ārstēšana un citi zobārstniecības pakalpojumi. Zobārstniecības pakalpojumi ar pieņemamām cenām un pretīmnākošu servisu.

Dentium, SIA

Kaņiera 10a-2.st., Rīga, LV-1063
Zobu balināšana. Zobu protezēšana. Zobu protēzes. Zobu restaurācija. Zobu ķirurģija . Zobārsti., Zobu balināšana. Zobu plombas. Zobu estētika. Plombēšana. Zobu implanti. Implantācija.

DE-Denta, SIA, zobārstniecība

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Zobu labošana. Ķirurģija. Protezēšana. Zobu higiēna. Zobu balināšana. Zobu rotas.

Dental Medical Majori

Lienes 7, Jūrmala, LV-2015
higiēna, higiēnists, zobu ārstēšana, zobu ķirurģija , zobu terapija, smaganu ārstēšana, zobu higiēnists, , zobu rentgens, zobu raušana, zobu veselība, zobu ķirurģija , zobu higiēnisti, zobu higiēna, zobu higiēna