Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latgales Jumiķis, SIA

Kārklu 20, Daugavpils LV-5401
Piedāvājums:

Vienā vietā atrodami visi kvalitatīvākie un populārākie jumta segumi un aksesuāri Latvijā – viss, kas vajadzīgs kvalitatīvai jumta ieklāšanai! Plašas zināšanas un pieredze palīdz nodrošināt to, ka pilnvērtīgi spējam būt jums līdzās, sākot no jumta materiālu izvēles, aprēķiniem līdz to piegādei objektā. Jūsu pasūtījumu varam piegādāt uz jebkuru vietu visā Latvijā, kā arī, atsevišķi vienojoties, ārpus tās!

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Vētras-2, ZS, darba apģērbu ražošana, šūšana

Darba apģērbi, kombinzoni - ražošana Latvijā !
Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

Sākot ar 1994. gadu, Vētras-2 nodarbojas ar darba apģērbu, mednieku un makšķernieku tērpu šūšanu. Klientiem tiek piedāvāts arī plašs cimdu, apavu un aizsarglīdzekļu sortiments. Gatavojam darba apģērbu, mednieku un makšķernieku tērpus pēc individuāla pasūtījuma, izšujot arī logotipus. Vētras-2 ražotne piedāvā elastīgu atlaižu sistēmu, visaugstāko kvalitāti. Būsiet laipni gaidīti Vētras-2 ražotnē un mūsu veikalā Lielvārdē! Piegāde visā LATVIJĀ!

ReTone, SIA

K.Barona 64, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:

Piedāvājam plaša spektra digitālos aizauss un iekšauss dzirdes aparātus. Nodrošinam:

✓ Aparātu pieregulēšanu (piemērošanu) atbilstoši katra cilvēka individuālajam dzirdes zudumam ✓ Iekšauss dzirdes aparātu izgatavošanu ✓ Pārdoto aparātu garantijas un pēcgarantijas apkopi un remontu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu ✓ Peldieliktņu izgatavošanu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu skaņas monitoru pieslēgšanai ✓ Audioloģisko iekārtu tirdzniecību, apkalpošanu un remontu

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu. Par mums:: Soundstore.lv ir mazumtirdzniecības interneta veikals, kurā pieejama kvalitatīva audio un video tehnika. Piedāvājuma klāstā ietilpst visdažādākie piederumi - dūmu mašīnas, kabeļi, skandas, prožektori, pārveidotāji, audio atskaņotāji un vēl daudzi citi aksesuāri. Pasūtījumus var viegli un ātri noformēt, kā arī pastāv vairākas piegādes opcijas. Pasūtīto preci iespējams saņemt Omniva pakomātos, kā arī iespējama piegāde uz mājām. Izņemot pasūtījumu soundstore.lv noliktavā Rīgā, piegāde ir bez maksas. Preces piegādes termiņš ir paredzams. Internetveikala komanda arī ir gatava sniegt konsultāciju tehniskos risinājumos un pareizā iekārtu izvēlē. Pārdošanā ir aktuālākās preces, kas guvušas arī klientu atsaucību.

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Plaisu remonts ✓ Auto stiklu remonts ✓ Vējstiklu remonts ✓ Autostiklu uzstādīšana ✓ Vējstiklu maiņa, nomaiņa ✓ Priekšējā stikla maiņa ✓ Lukturu pulēšana, restaurācija ✓ KASKO Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Produkcija: ✓ Gultas - Barein Devon, Linde Devon, Indi Devon, Raund Forme, Royal Devon, Leon Devon, Royal Notting, Patricija Notting, York Devon u.c. ✓ Bērnu gultas - Bunny Devon, Cat Devon, Skyline Devon, Junior Notting, Panels Junior, Queen, Vocal Devon u.c. ✓ Matrači - Classic, MultiPocket, Universe, Hemp, Cuprum, Elite, matrači viesnīcām un bērniem, virsmatrači un spilveni. ✓ Mīkstās mēbeles un aksesuāri - dīvāni, krēsli, pufi, sienas paneļi, starpsienu paneļi u.c.

Baltijas optika, SIA

Rīgas 53, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Piedāvājums:: ✓ Brilles ✓ Briļļu lēcas ✓ Kontaktlēcas ✓ Aksesuāri ✓ Redzes pārbaude Brilles un kontaktlēcas:: Ļoti svarīgi ir ievērot redzes aprūpes speciālista norādījumus par kontaktlēcu un to kopšanas līdzekļu lietošanu, ieskaitot konteinera lietošanu un kopšanu. Problēmas, kas saistītas ar kontaktlēcām un to kopšanas līdzekļiem, var ietekmēt acu slimību rašanos. Tāpat arī ar briļļu lēcām. Vienmēr svarīgi vērsties pēc konsultācijas pie speciālista, lai iegūtu visu nepieciešamo informāciju, kā arī veikt regulāras pārbaudes.

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Produktu klāsts:: ✓ iKamper ✓ HAKR – jumta stieņi, jumta kastes, dažādi velo turētāji un citi auto aksesuāri ✓ Goal Zero – dažāda veida apgaismjuma risinājumi kempingiem un ceļošanai, POWER bankas, dažāda izmēra saules baterijas, jaudīgas Power Stacijas, ar kurām var barot nelielu nometni veselu diennakti un pēc tam ar saules enerģiju atkal visu uzlādēt, dažādi aksesuāri. ✓ Jaunums! Mūsu pašu radīta, mini virtuves un plauktu sistēma, kuru ievieto auto bagāžas nodalījumā, tādā veidā ikdienas auto pārtop nelielā kemperī. Pēc ceļojuma šo virtuves un plauktu sistēmu izņem ārā un auto atkal ir gatavs ikdienas braucieniem. Šim produktam dosim savu nosaukumu – Weekamper!

Ambler, SIA

Valkas 5e, Daugavpils, LV-5417
Apraksts:

SIA "Ambler" nodarbojas ar metināšanas piederumu, iekārtu, kā arī industriālā aprīkojuma, metālapstrādes instrumentu, pneimatikas un darba apģērbu tirdzniecību. Balstoties uz ilggadējo pieredzi rūpniecisko iekārtu un materiālu piegādē, mēs rūpīgi izvēlamies jums preces ar labāko cenas/kvalitātes attiecību. Veikals "Weldrex" Daugavpilī, piegāde visā Latvijā.

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana ✓ Sēru floristika ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss Diennakts apbedīšanas dienests:

Apbedīšanas birojs "EDEM" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu Daugavpilī un visā Latvijas teritorijā, kā arī palīdzam ar apbedīšanas jautājumiem Eiropas Savienībā un ārpus tās.

Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam un apbedīšanas piederumiem, mūsu komanda palīdzēs Jums realizēt mirušā pēdējās vēlmes, un ņemam vērā viņa tuvinieku prasības.

Mums ir iespaidīga pieredze, pateicoties tai, Jums nenāksies patstāvīgi risināt problēmas, kas rodas apbedīšanas organizēšanas procesā. Tā mēs palīdzam nesaskarties klientiem ar stresa situācijām, negatīvismu un birokrātiju.

Mēs vienmēr esam klāt visa apbedīšanas procesa laikā, sniedzot sērotājiem mūsu atbalstu un palīdzību, tādējādi nodrošinot sēru ceremonijas norisi pienācīgā līmenī.

Mūsu darbinieku formas tērpi vienmēr ir vienādi un sakopti. Individuāla pieeja katram klientam ļauj organizēt apbedīšanas ceremoniju jebkurā līmenī, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

Leduslācis.lv

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
"Leduslācis.lv" pieejamā produkcija:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācija ✓ Gaisa sausinātāji Serviss un apkope:: ✓ KLIMATA KONTROLES SISTĒMAS ILGMŪŽĪBA Mēs rūpējamies par katru uzstādītās iekārtas pareizu un nepārtrauktu darbību visā tās izmantošanas procesā. ✓ APKALPOŠANAS UN REMONTA IZMAKSAS Mēs veiksim individuālu, attiecīgajam projektam atbilstošu apkalpošanas cenu aprēķinu. ✓ GARANTIJA Spējam nodrošināt reālu garantiju visiem saviem paveiktajiem darbiem.

Technogym Latvija, Technogym trenažieri

Technogym trenažieri.Turpinām strādāt klātienē
Brīvības 40, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Profesionālās trenažieru iekārtas Technogym. Technogym trenažieri. Tirdzniecība, serviss, konsultācijas. Piedāvājam plašu trenažieru un svaru klāstu, pieejams viss no skrejceļiem un riteņu trenažeriem līdz brīvajiem svariem un hantelēm, virvēm, benķiem un daudziem citiem sporta produktiem.

GRIF, SIA, Individuālo aizsardzības līdzekļu veikals – birojs

Latgales 361, Rīga LV-1063
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi ✓ Norobežojumi un signāllampas ✓ Aksesuāri ✓ Pirmās palīdzības preces

Auto Plus, SIA, Veikals un autoserviss

G.Astras 5b, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Autodaļas ✓ Eļļas ✓ Riepas ✓ Akumulatori ✓ Autoserviss Autodaļu un piederumu tirdzniecība:

SIA "Auto Plus" ir viens no vadošajiem autodaļu, auto piederumu un autoriepu importētājiem no Eiropas un ASV. Pie veikaliem Brīvības, G. Astras un Satekles ielā ir atvērti auto apkopes servisi. Kopš 2000. gada SIA "Auto Plus" ir LARDIA biedrs.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

Tedijs, veterinārā klīnika, zooveikals, SIA Janas veterinārā prakse

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi