Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GASIMPEX, SIA, Gāzes apgāde, hēlijs

Ulbroka, Acones 16b, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Speciālās gāzes, karnevālu atribūti, hēlijs, hēlijs un aksesuāri , viss svētkiem.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
"all4pets" pakalpojumi: ✓ Terapija un identifikācija; ✓ Dzīvnieku vakcinācija; ✓ Laboratoriskie izmeklējumi; ✓ Dzīvnieku ķirurģija; ✓ Dzīvnieku stomatoloģija; ✓ Vetārsta mājas vizīte; ✓ Barība dzīvniekiem; ✓ Medikamenti dzīvniekiem Papildus: Veterinārās klīnikas konsultatīvajā aptiekā iespējams iegādāties dažāda veida dzīvnieku papildbarības, vitamīnu un minerālvielu preparātus. Tāpat piedāvājam vairākus pretparazitāro līdzekļu veidus, ādas un apmatojuma uzlabošanai paredzētus līdzekļus, kaulu un locītavu papildbarību, papildbarību veselības stiprināšanai un uzlabošanai.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

Skārdnieks, Lapa Gints

Ganību 6, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Sertificēta skārdnieka pakalpojumi visā Latvijā.

Mimoza, SIA, Ziedu salons Jēkabpilī

Pasta 29, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Bērzpils 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Stereoplus, audio tehnikas veikals

Kaivas 31 k.3, Rīga LV-1021
Apraksts: Stereoplus.lv ir veikals, kurā tiek pārdota visu cenu segmentu audio tehnika. Mūsu sortimentā ir vairāk nekā četrdesmit zīmolu no dažādām valstīm: skaļruņu sistēmas, elektronika, atskaņotāji, kabeļi, aksesuāri. Mēs arī sastādām audio aparatūras komplektus, lai palielinātu skaņas kvalitāti ar atlasītajiem komponentiem.

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11a, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts: Jau 20 gadus Latvijā pārstāvam COATS diegus un šūšanas piederumus. Konsultējam ražotājus un dizainerus atbilstošu diegu izvēlē gan no funkcionālā viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa. Veicam diegu piegādes atbilstoši klientu vēlmēm. Palīdzam dizaineriem rast iedvesmu, iepazīstinot ar jaunākajiem materiāliem un tehnoloģijām.

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Rīgas gatve 51, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājam::

Kopā ar savu komandu piedāvāju noformēt jūsu kāzas. Varam parūpēties par kāzu dienas  tradicionālajiem aksesuāriem - līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudi un piespraudēm vedējiem, kā arī palīdzēt skaisti izdekorēt svinību telpu, baznīcu, brīvdabas uzstādījumus.

Kādēļ izvēlēties "Puķu Elvis"?:

Dodiet man uzdevumu, un es piedāvāšu 100 idejas, kā tas varētu izskatīties!

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.