Aksesuāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

Medeo, SIA, auto veikals, autoserviss

Druvas 4d, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājumā:: ✓ Riepas ✓ Ziemas ✓ Vasaras ✓ Sporta ✓ Moto riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Autobusu riepas ✓ Militārās tehnikas riepas ✓ Lauksaimniecības tehnikas riepas ✓ Kameras ✓ Meža tehnikas riepas ✓ Industriālās tehnikas riepas ✓ Diski ✓ Disku aksesuāri ✓ Disku pielaikošana ✓ Disku remonts ✓ Akumulatori ✓ Akumulatoru piederumi ✓ Eļļas ✓ Champion ✓ Comma ✓ Tuning

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Vidzemes šoseja 16, TC "Raibais suns", Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam::

Kopā ar savu komandu piedāvāju noformēt jūsu kāzas. Varam parūpēties par kāzu dienas  tradicionālajiem aksesuāriem - līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudi un piespraudēm vedējiem, kā arī palīdzēt skaisti izdekorēt svinību telpu, baznīcu, brīvdabas uzstādījumus.

Kādēļ izvēlēties "Puķu Elvis"?:

Dodiet man uzdevumu, un es piedāvāšu 100 idejas, kā tas varētu izskatīties!

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Vidus 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Ziedi, ziedu tirdzniecība, ziedu tirdzniecība floristika, ziedu piegāde, ziedu pušķi, kāzu pušķi, līgavu pušķi. Puķes, grieztie ziedi, floristika. Pušķis, kompozīcija, kompozīcijas, dekori. Telpaugi. Kāzu auto (automašīnas) rotājumi, dekori. Apsveikumu kartiņas, dāvanas, suvenīri. Apsveikuma ziedu kompozīcijas. Adventes vainagi,

Amserv Krasta, autocentrs, Peugeot, Opel pilnvarotais pārstāvis, Chevrolet oficiālais serviss

Krasta 66, Rīga LV-1019
Apraksts: LABI AUTO – LABĀ VIETĀ! Amserv autocentru uzdevums – piedāvāt Klientiem vislabāko un vajadzībām atbilstošāko risinājumu. Tas nozīmē patiesas rūpes un cieņas pilnu attieksmi pret ikvienu Klientu, kas ierodas jebkurā no mūsu autocentriem. Tā ir atbildība pret mums uzticēto Klienta īpašumu un ikvienu lietu, kas nepieciešama Klienta problēmas atrisināšanā. Mūsu atslēgvārdi – PIEREDZE un ATKLĀTĪBA. Kompetence un profesionālisms ir kvalitatīvas apkalpošanas pamats. Mēs allaž esam pieejami saviem klientiem un piedāvajam mūsu komandas iniciatīvu, pieredzi un zināšanas veiksmīgai ikviena jautājuma risināšanai. Jautājiet, un atbilde būs vienmēr! Mēs vēlamies pārspēt Klientu cerības gan par jauna auto iegādi, gan tā apkalpošanu. AMSERV KRASTA – tie ir oficiālie Peugeot un Opel zīmolu autocentri Rīgā, Krasta ielā 66. REDZI AUTO – DOMĀ AMSERV!

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga LV-1055
Apraksts: "Buļļu46.lv" – nodrošinās atbalstu un palīdzību visu diennakti .Pilns rituālo pakal pojumu komplekss. Mums ir svarīgi, lai jūs pienācīgi atvadītos no sava mīļotā, bet mēs parūpēsimies par pārējo. Mūsu speciālisti jums palīdzēs 24h/7.

United Oils Saldus, SIA

Apvedceļš 9a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Eļļas ✓ Filtri ✓ Auto ķīmija ✓ Auto optika ✓ Auto aksesuāri Par mums::

Uzņēmums SIA "UNITED OILS SALDUS" dibināts 2008.gadā, kad pārsvarā tika piedāvāts tikai eļļas, filtri un tehniskie šķidrumi. Izvērtējot klientu vajadzības, ir paplašināts piedāvātais sortiments. Pie mums varat atrast visu, kas saistīts ar jebkādas tehnikas apkopi. Mūsu klienti ir ražotāji, transporta pakalpojumu sniedzēji, zemnieku saimniecības un privātpersonas. Veikalā atradīsiet ne tikai apkopes, bet arī kopšanas līdzekļus un ķīmiskos līdzekļus tehnikai. Plašā sortimentā tiek piedāvātas dažādas auto spuldzes, logu slotiņas, akumulatori, auto ķīmija un tehnisko šķidrumu absorbējošie produkti, kā arī auto drošības komplekti. Piedāvājam visa veida eļļas jebkurai tehnikai (vieglie auto, smagie auto, industriālā tehnika, dārza tehnika), ir pieejama BARDAHL un REPSOL produkcija. Optika smagajai tehnikai (VOLVO, MAN, MERCEDES, SCANIA). Vieglo automašīnu piekabju rezerves daļas. Piedāvājam akumulatoru un elektrosistēmu diagnostiku.

Tea Gardens, SIA

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
"SPECTRUM" PRODUKTI, PAKALPOJUMI:: ✓ Apgaismojuma projektēšana ✓ Gaismas dizaina veidošana ✓ Apgaismes iekārtas ✓ Spuldzes ✓ Komponentes ✓ Gaismekļi ✓ LED izstrādājumi ✓ Apgaismojuma vadības sistēmas LiCS un Lixos ✓ Kustības un klātbūtnes sensori ✓ Taimeri ✓ KNX ✓ Rozetes un slēdži ✓ Spuldžu nomaiņa ✓ Gaismas dizains/projektēšana ✓ Elektroenerģijas ekonomija ✓ LED tehnoloģijas

 

Reklāmas apģērbi, SIA

Tallinas 84, Rīga LV-1009
Apraksts:

Uzņēmums "Reklāmas apģērbi" reklāmas nozarē darbojas vairāk kā 20 gadus un ir pierādījis sevi kā uzticamu un kvalitatīvu sadarbības partneri. "Reklāmas apģērbi" SIA piedāvā plašu apģērbu un suvenīru klāstu. Veicam apdrukas un izšūšanas pakalpojumus - apģērbu apdruku, T-kreklu apdruku, darba apģērbu apdruku, izšuvumus uz apģērba u.c. Katram klientam tiek piemeklēts individuāls risinājums pasūtījuma izpildei. Apmeklējot mūs Tallinas ielā 84, klienta ērtībai tik piedāvāta bezmaksas autostāvvieta.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

Leader PRO, SIA, Fizioveikals

Bruņinieku 28, Rīga, LV-1011
Pie mums ir pieejams:: ✓ Rehabilitācijas preces, ✓ Rehabilitācijas inventārs, ✓ Fizioterapijas preces, ✓ Ortozes, ✓ Teipi, ✓ Līdzsvara spilveni, ✓ Masāžas ruļļi, ✓ Kinezio teipi, ✓ Sejas teipi, ✓ Līdzsvara virsmas, ✓ Līdzsvara ruļļi, ✓ Vingrošanas preces.

Valpor, SIA, Akmens apstrādes darbnīca

Miera 43, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Materiāli - akmens no Skandināvijas, Krievijas un Latvijas dabas resursiem: ✓ Latvijas laukakmens ✓ Karēlijas granīts ✓ Swedish Black Brännhult ✓ Swedish Bårarp Hollandia ✓ Swedish Grey Flivik ✓ Swedish Red Vånga ✓ Aurora ✓ Swedish Black Gylsboda ✓ Kuru Grey ✓ Lundhs Pearl Blue

Valpor, SIA, Akmens izstrādājumu darbnīca

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
,  kapu laukumu malas, granīta kapu plāksnes, kapu soliņi, kapu krusti, bronzas un metālkaluma aksesuāri

Valpor, SIA, Granīta izstrādājumu tirdzniecības salons

Mazā Stacijas 2, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Akmens apstrāde, granīta kapakmeņi, kapu pieminekļi, apmales, akmens būvelementi, bruģis, laukakmens izstrādājumi, akmens virsmas, plāksnes, kamīni, kāpnes, akmens darbi, akmeņkalis, akmens slīpēšana, restaurācijas darbi, remonts, uzstādīšana, restaurācija, kapu portreti, vāzes, soli, soliņi, akmens apdares materiāli, gravēšana

Valpor, SIA, Akmens apstrāde

Gulbītis , Jaungulbenes pagasts, Gulbenes nov. LV-4420
Kapu pieminekļu izgatavošana

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Tropic, SIA

Veselīga barība jautras rotaļlietas jūsu mīlulim🐾
Celtnieku 5, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tropic pieredze: Vadošais zoopreču un dzīvnieku barības tirgotājs Latvijā. Zoopreces, dzīvnieku barība: SIA „TROPIC” uzņēmums ar 30 gadu pieredzi piedāvā: ✓ dzīvnieku barību ✓ dzīvnieku barības vairumtirdzniecību ✓ zoopreces ✓ zoopreču vairumtirdzniecību ✓ preču piegādi visā Latvijā