Aksesuāri, adresē Imanta

Drukāt
Banner 1050x80
1

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Uzstādīšana, apkalpošana, remonts, tirdzniecība, konsultācijas, autosignalizācijas, signalizāciju uzstādīšana, signalizāciju apkalpošana, signalizāciju remonts, Safe Car, SELCA, SKYBRAKE, BLACK BUG, WEBASTO, EBERSPACHER, ATESO, autonomā apsilde, auto apkure, auto krāsniņa, pečka, autonomka, autonomās apsildes sistēmas, autonomā
  • 1 Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

Flash, SIA

E.Birznieka-Upīša 28-11, Rīga LV-1050
Galvenie produktu bloki:: ✓ Apakšveļa ✓ Kleitas ✓ Topi ✓ Bikses ✓ Svārki ✓ Aksesuāri Apraksts:

Latvijā radītā zīmola FLASH YOU AND ME apakšveļa izceļas ar augsto kvalitāti un inovatīvo dizainu. Piedāvājumā atradīsiet gan veļas komplektus un zeķturus, gan pašlaik tik ļoti populāros bondage veļas aksesuārus, kā arī caurspīdīgas kleitas un topus. Flash you and me produkciju varat apskatīt un iegādāties gan uzņēmuma mājaslapā, gan zīmola studijā Rīgā.

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu. Par mums:: Soundstore.lv ir mazumtirdzniecības interneta veikals, kurā pieejama kvalitatīva audio un video tehnika. Piedāvājuma klāstā ietilpst visdažādākie piederumi - dūmu mašīnas, kabeļi, skandas, prožektori, pārveidotāji, audio atskaņotāji un vēl daudzi citi aksesuāri. Pasūtījumus var viegli un ātri noformēt, kā arī pastāv vairākas piegādes opcijas. Pasūtīto preci iespējams saņemt Omniva pakomātos, kā arī iespējama piegāde uz mājām. Izņemot pasūtījumu soundstore.lv noliktavā Rīgā, piegāde ir bez maksas. Preces piegādes termiņš ir paredzams. Internetveikala komanda arī ir gatava sniegt konsultāciju tehniskos risinājumos un pareizā iekārtu izvēlē. Pārdošanā ir aktuālākās preces, kas guvušas arī klientu atsaucību.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Optiluks optika, veikals

Anniņmuižas bulvāris 40a, Rīga LV-1069
Piedāvājam: : ✓ redzes pārbaudi ✓ briļļu ietvarus ✓ kontaktlēcas ✓ briļļu izgatavošanu ✓ saulesbrilles ✓ briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus Apraksts:

Optiluks optika darbojas jau vairāk nekā 22 gadus, piedāvājot klientiem augsta servisa līmeni un kvalitatīvas brilles. Mūsu optikas salonos ir plaša vadošo ražotājfirmu briļļu ietvaru, saulesbriļļu, briļļu lēcu un kontaktlēcu izvēle. Papildus iespējams iegādāties kvalitatīvus briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus un aksesuārus. Redzes pārbaude. Mēs pārstāvam brendus Latvijā BOLON, SOLANO, BALDININI u.c.

Fissman, veikals t/c Damme, trauki un virtuves aksesuāri

Kurzemes prospekts 1a, TC "Damme", Rīga LV-1067
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

AutoAptieka, veikals

Buļļu 45, Rīga, LV-1067
Auto veikals, auto detaļu vairumtirdzniecība, auto piederumi, auto aksesuāri , eļļas, lukturi, auto detaļas, Auto veikals, auto detaļu vairumtirdzniecība, auto piederumi, auto aksesuāri , eļļas, lukturi, auto detaļas

Alberta pīpes, salons

Kurzemes prospekts 1a, TC "Damme", Rīga, LV-1067
"Brebia" pīpes, aksesuāri u.c. pīpes. Cigāri VARGAS, El QUAJIRO, COHIBA u.c. cigāri dāmām., Tabakas, aksesuāri . Pīpes, tabaka, suvenīri, dāvanas.

Optio, veikals

Imantas 15.līnija 7, Rīga LV-1029
Aksesuāri un kopšanas līdzekļi. Tirdzniecība. Redzes pārbaude, optometrists, acu ārsts.

Optio, veikals

Kurzemes prospekts 1a, TC "Damme", Rīga LV-1067
Brilles, saulesbrilles, kontaktlēcas. Briļļu izgatavošana, remonts. Progresīvās un fotohromās brilles. Aksesuāri un kopšanas līdzekļi. Tirdzniecība. Redzes pārbaude, optometrists, acu ārsts.

inhalatori.lv, internetveikals

Jūrmalas gatve 37h, Rīga LV-1067
Ultraskaņas inhalatori, Karsta tvaika inhalatori, Deguna skalotāji, Gaisa mitrinātāji, Inhalatoru noma, Aksesuāri

K Industry, SIA

Mellužu 13-9, Rīga LV-1067
industry, velux dīleris, fakro dīleris, jumta logu uzstādīšana, jumtu logu uzstādīšana, jumta logi un aksesuāri

BIG, SIA

Kurzemes prospekts 3g, Rīga, LV-1067
Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

healthstore.lv, internetveikals

Jūrmalas gatve 37h, Rīga LV-1067
, piederumi bērniem, knupīši, autiņi, salvetes, pudeles, fitnesa preces, espanderi, lentas, fitnesa aksesuāri

Whitenet, SIA

Mellužu 13-5, Rīga, LV-1067
, inteliģentās gaismas iekārtas, efektu gaismas, gaismas efekti, pasākumu tehniskais nodrošinājums, aksesuāri