Aksesuāri, adresē Maskavas forštate

Drukāt
Banner 1050x80

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks
ZL.LV iesaka

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Apraksts:

Visu moto marku, rolleru un skuteru rezerves daļas, tūnings. Mūsu veikals strādā kopš 2008 gada.

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
"SPECTRUM" PRODUKTI, PAKALPOJUMI:: ✓ Apgaismojuma projektēšana ✓ Gaismas dizaina veidošana ✓ Apgaismes iekārtas ✓ Spuldzes ✓ Komponentes ✓ Gaismekļi ✓ LED izstrādājumi ✓ Apgaismojuma vadības sistēmas LiCS un Lixos ✓ Kustības un klātbūtnes sensori ✓ Taimeri ✓ KNX ✓ Rozetes un slēdži ✓ Spuldžu nomaiņa ✓ Gaismas dizains/projektēšana ✓ Elektroenerģijas ekonomija ✓ LED tehnoloģijas

 

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

F.Sadovņikova 13, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

Ūdens sporta preces, SIA

Krasta 7, Rīga, LV-1003
MARITIM jahtu aksesuāri . Jūras navigācija RAYMARINE: radari, autopiloti, eholoti u.c.

Ženēva SIA JET, pulksteņu veikals, Krasta ielā

Krasta 46, TC "Mols", Rīga LV-1003
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva", ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.