Aksesuāri, adresē Purvciems

Drukāt
Banner 1050x80
1

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Uzstādīšana, apkalpošana, remonts, tirdzniecība, konsultācijas, autosignalizācijas, signalizāciju uzstādīšana, signalizāciju apkalpošana, signalizāciju remonts, Safe Car, SELCA, SKYBRAKE, BLACK BUG, WEBASTO, EBERSPACHER, ATESO, autonomā apsilde, auto apkure, auto krāsniņa, pečka, autonomka, autonomās apsildes sistēmas, autonomā
  • 1 Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

Flash, SIA

E.Birznieka-Upīša 28-11, Rīga LV-1050
Galvenie produktu bloki:: ✓ Apakšveļa ✓ Kleitas ✓ Topi ✓ Bikses ✓ Svārki ✓ Aksesuāri Apraksts:

Latvijā radītā zīmola FLASH YOU AND ME apakšveļa izceļas ar augsto kvalitāti un inovatīvo dizainu. Piedāvājumā atradīsiet gan veļas komplektus un zeķturus, gan pašlaik tik ļoti populāros bondage veļas aksesuārus, kā arī caurspīdīgas kleitas un topus. Flash you and me produkciju varat apskatīt un iegādāties gan uzņēmuma mājaslapā, gan zīmola studijā Rīgā.

Auto Plus, SIA, Veikals un autoserviss

G.Astras 5b, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Autodaļas ✓ Eļļas ✓ Riepas ✓ Akumulatori ✓ Autoserviss Autodaļu un piederumu tirdzniecība:

SIA "Auto Plus" ir viens no vadošajiem autodaļu, auto piederumu un autoriepu importētājiem no Eiropas un ASV. Pie veikaliem Brīvības, G. Astras un Satekles ielā ir atvērti auto apkopes servisi. Kopš 2000. gada SIA "Auto Plus" ir LARDIA biedrs.

Zoo Pro, SIA, Veikals

Nīcgales 2a, Rīga LV-1035
Piedāvājam:: ✓ Preces kaķiem ✓ Preces suņiem ✓ Preces grauzējiem ✓ Preces putniem ✓ Preces akvārijam Par mums::

ZooPro veikalos ir viss, kas Tavam mīlulim nepieciešams! Mūsu plašajā sortimentā atradīsi starptautiski atzītu zīmolu barības,aksesuārus un dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus.

Bezmaksas piegāde ar kurjeru pasūtījumiem virs 25,- eiro (skatīt fotogalerijā).

ZL.LV iesaka

Tējas Pasaule, veikals, SIA TEA GARDENS

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

Tea Gardens, SIA

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
БУКЕТ, jasmīnu tēja, tēja ar bergamotu, beramā tēja, ekskluzīva tēja, tēja dāvanām, tējas trauki un aksesuāri

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšana.  Pakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

A.Deglava 45, Rīga, LV-1035
Apraksts: Uzņēmums PLASTILUX-GROUP ražo un pārdod zīmolu ULTRAMARIN, SUNNEX, POLYNEX šūnu polikarbonātu. Visbiežāk polikarbonātu izmanto lauksaimniecībā – siltumnīcu būvniecībā, ziemas dārziem un verandām. Pēdējā laikā polikarbonāts tiek izmantots dažādu reklāmu un izstāžu stendu, vitrīnu un paviljonu veidošanai.
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Apraksts:

Lai pēc veterinārārsta apmeklējuma Jūs varētu pagūt nopirkt visu dzīvniekam nepieciešamo, veterinārās aptiekas darba laiks ir garāks nekā veterinārajai klīnikai. Darba dienās aptieka strādā no plkst. 9.00 līdz plkst.19.00, savukārt sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Optiluks optika, veikals

Nīcgales 2, Rīga LV-1035
Piedāvājam: : ✓ redzes pārbaudi ✓ briļļu ietvarus ✓ kontaktlēcas ✓ briļļu izgatavošanu ✓ saulesbrilles ✓ briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus Apraksts:

Optiluks optika darbojas jau vairāk nekā 22 gadus, piedāvājot klientiem augsta servisa līmeni un kvalitatīvas brilles. Mūsu optikas salonos ir plaša vadošo ražotājfirmu briļļu ietvaru, saulesbriļļu, briļļu lēcu un kontaktlēcu izvēle. Papildus iespējams iegādāties kvalitatīvus briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus un aksesuārus. Redzes pārbaude. Mēs pārstāvam brendus Latvijā BOLON, SOLANO, BALDININI u.c.

Optiluks optika, veikals

A.Deglava 67, Rīga LV-1082
briļļu izgatavošana, briļļu remonts, optika, briļļu tirdzniecība, Briļļu kopšanas līdzekļi, briļļu aksesuāri

Optiluks optika, veikals

Ilūkstes 40, Rīga LV-1082
Brilles, saulesbrilles, optiskās saulesbrilles, kontaktlēcas, lēcas, briļļu rāmji un ietvari, briļļu izgatavošana, briļļu remonts, optika, briļļu tirdzniecība, Briļļu kopšanas līdzekļi, briļļu aksesuāri un kopšanas līdzekļi, šķidrumi kontaktlēcām, kontaktlēcu kopšanas līdzekļi, Briļļu vairumtirdzniecība, redzes pārbaude, brilles

FN-Serviss, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava

Dzelzavas 70, Rīga LV-1082
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

Veikals SV serviss

Nīcgales 2a, Rīga, LV-1035
izlietnes, tualetes podi, dušās kabīnes, skapīši vannas istabām, skapīši izlietnēm, santehnikas piederumi, aksesuāri

Scavolini, Virtuves nams

Nīcgales 18a-1.st., Rīga, LV-1035
Interjera aksesuāri . Dizaineru un interjeristu pakalpojumi. Mēbeles no Itālijas.

JS-31, SIA

Viršu 5-13, Rīga, LV-1035
Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

Tessika, SIA

Purvciema 18, Rīga, LV-1035
koriģējošās korsetes, Neoprēna korsetes tievēšanai, steampunk un gotiskās korsetes, lateksa kostīmi, aksesuāri

ERVITEX, SIA

Braslas 29-2.st., Rīga LV-1084
Jerzees, Beechfield, BagBase, Quada, Result, Clique, Gildan, Fruit of the loom apģērbi un aksesuāri reklāmai

SuperStar.lv, internetveikals

Dzirnavu 3a, Rīga, LV-1010
, Aksesuāri ballītēm, Internetveikals, BDSM tematika, Masāžas kosmētika, Krēmi, Pilieni, Suvenīri, piepūšamās, Anālie stimulatori, Anālās Bumbiņas, Dzimumlocekļa gredzeni un uzmavas, Anālie ieliktņi, aizbāznis, Aksesuāri