Aksesuāri, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Mana kleita, tērpu noma

Vaļņu 3, Rīga, LV-1050
uzvalki, kokteiļkleitas, izlaiduma kleitas, izlaidumiem, svētkiem, svētku, vīriešu, jauniešu uzvalki, aksesuāri

Maripol, SIA

Stabu 20, Rīga LV-1011
Kažoki, Kažokādas izstrādājumi, kažokādas, kažoki, vestes, cimdi, apmetnis, (palantīni) muffes, dūraiņi, aksesuāri

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

Mazā Knīpa, veikals

Daugavgrīvas 132 k-1, Rīga, LV-1055
Knupīši un to turētāji, Bērnu aksesuāri .

Mežam un dārzam, veikals-serviss, SIA KM Maple

Ainažu 38A, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts: Kvalitatīvu meža un dārza tehniku, kā arī to rezerves daļas un aksesuārus. Sniedzam garantijas remontu dažādai meža un dārza tehnikai, piemēram, motorzāģi, zāles pļāvēji, trimmeri, krūmgrieži, dārza traktori. Konsultācija par katra agregāta darbību, lietošanu un apkopi. Preces var noformēt uz nomaksu.

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mi Lab ir uzņēmums, kas specializējas elektrisko skrejriteņu, mopēdu un velosipēdu tirdzniecībā, kā arī rezerves daļu piedāvāšanā. Mēs nodrošinām remontu un rezerves daļas:

✓ Elektriskie skrejriteņi, velosipēdi ✓ Roboti putekļu sūcēji ✓ Mobilie telefoni ✓ Li-Ion akumulatori ✓ Akumulatoru instumenti

Klienti var pieteikties remontam vai konsultācijai, zvanot vai rakstot mums vai gaidām mūsu adresē Dārzciema ielā 58, Rīgā.

 

Mikrocentrs, SIA

Vienības gatve 87A, Rīga LV-1004
Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi

Mirastyle, SIA

Brīvības 99, Rīga, LV-1001
Transformators, veikala apgaismojums, telpu apgaismojums, ekonomiskās spuldzes, gaismekļi, dizaina lampas, aksesuāri , apgaismojums mājai, LED vairumtirdzniecība, LED paneļi, LED produkti, LED prožektori, LED lentes, LED aksesuāri

Mitaha, SIA

Lidoņu 6B, Rīga, LV-1055
keramika, virtuves sistēmas, ūdens maisītāji, dušas komplekti, dušas klausules, dušas stieņi, dušas aksesuāri , istabas mēbeles, mēbeles vannas istabai, siltumtehnika, siltums, izlietnes, podi, sēdpodi, WC podi, aksesuāri

Mobilus, veikals

Mūkusalas 45, Rīga, LV-1004
Skūteri, skuteru ekipējums, ķiveres, aksesuāri . Akcijas preces., Velosipēdi kalnu, pilsētas, extreme, ceļu, klasiskie, BMX, bērnu, tandēmi, ekipējums, aksesuāri .

Multibrand, veikals

Rīgas 23, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apģērbu Outlet, Outlet Valmierā, Outlet apģērbi, brendu apģērbi, apģērbi, apavi, aksesuāri , Sieviešu

Mājas stils, salons

Lāčplēša 14, Rīga, LV-1011
iekārtas, iebūvētie skapji, bīdāmo durvju sistēmas, bērnu istabas mēbeles, plašā sortimentā interjera aksesuāri
ZL.LV iesaka

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

NV, Optikas veikals

Talsu šoseja 25, Jūrmala, LV-2016
Apraksts: Brilles, optika, briļļu izgatavošana, acu ārsts Jūrmalā.

Naturetty.com, internetveikals

Rīga
visai ģimenei, produkti skaistumkopšanai, produkti vegāniem, produkti veselībai, produkti mājoklim, aksesuāri
ZL.LV iesaka

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.

New Century, SIA

Bērzaunes 13, Rīga LV-1039
Dzīvnieku aksesuāri . Bērnudārzs suņiem un kaķiem. Suņu, kaķu mazgāšana. nagu griešana. Frizēšana.

Next Day, SIA

Bauskas 4B, Rīga, LV-1004
Elektroniskās cigaretes http://www.vapesale24.com, vape http://www.vapesale24.com, e cigaretes http://www.vapesale24.com, elektroniskās cigaretes šķidrums http://www.vapesale24.com, elektroniskās cigaretes veikali http://www.vapesale24.com.

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!