Aksesuāri, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Shatilen, SIA

Ģertrūdes 16, Rīga LV-1011
Aksesuāri . Akmeņu līmēšana pie tērpa. Tērpu dizains. Karnevāla tērpi. Vīriešu apģērbs.

Shevlad, SIA

Lubānas 78, Rīga, LV-1073
Auto papildierīces un aksesuāri; navigācijas sistēmas

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Autoserviss Pārdaugavā, auto krāsošana, auto remonts un apkope, riepu serviss, auto diagnostika, Ritošās daļas, dzinēja diagnostika, remonts, Elektro sistēmu diagnostika, Pirmspirkšanas kompleksā pārbaude, Lukturu regulēšana, Auto ražotāja noteiktās apkopes, Eļļas maiņa, Siksnu maiņa, Filtru maiņa, Bremžu sistēmas, izpūtēju remonts,

Signeda Latvia, SIA

Mūkusalas 72B, Rīga LV-1004
Auto rezerves daļu tirdzniecība

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Zāles pļāvēji, kultivatori, zālienu traktori, motobloki, dzīvžogu, šķēres, zāles šķēres, dārza kopšanas piederumi, dārza tehnikas tirdzniecība, dārza tehnika, dārza tehnikas serviss, motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, motorzāģu tirdzniecība, mežizstrādes tehnikas rezerves daļas, mežizstrādes tehnikas serviss, dārza kopšanas darbarīki,

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

SkotsSkroders, SIA

Gaujas 5, Rīga LV-1026
Auto papildierīces un aksesuāri . Auto audumi. Mākslīgās ādas. Auto sēdekļu pāršūšana.

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Skyhunters.lv pārstāv lielāko specializēto optisko ierīču tīklu Baltijā, kas šobrīd aktīvi nodarbojas ar pieprasītāko un kvalitatīvāko optisko ierīču tirdzniecību. Šobrīd mēs piedāvājam plašu optisko ierīču sortimentu: kvalitatīvākos teleskopus, tālskatus, mikroskopus, binokļus, monokļus, optiskās kameras, apsardzes sistēmas, sporta kameras, palielināmos stiklus un aksesuārus par labākajām cenām Baltijā. Mēs nodarbojamies arī ar optisko ierīču vairumtirdzniecību Baltijā, apkalpojam faktiskus veikalus un interneta veikalus. Mēs esam atsaucīgi valsts, pašvaldību iepirkumos un vienmēr palīdzam skolām, bērnudārziem, jaunatnes centriem un citām iestādēm ar mikroskopiem, teleskopiem, kā arī citām nepieciešamām lietām bērnu attīstībai! Droši rakstiet mums, izskatīsim jūsu jautājumu un mēģināsim palīdzēt. Mēs esam vienīgais un ekskluzīvais LEVENHUK pārstāvis Baltijas valstīs. SkyHunter moto - labākā kvalitāte par labāko cenu! Bezmaksas piegāde visā Latvijā.
ZL.LV iesaka

Skārdnieks, Lapa Gints

Ganību 6, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Sertificēta skārdnieka pakalpojumi visā Latvijā.

Smart Eco Tiny, SIA

Hospitāļu 31-11, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Smart Eco Tiny" ražo pārvietojamās un moduļu mājas, kā arī bērnu mēbeles un aksesuārus. Sniedzam arī CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas pakalpojumus.

Soundstore.lv, internetveikals

Mellužu 13 - 5, Rīga, LV-1067
, inteliģentās gaismas iekārtas, efektu gaismas, gaismas efekti, pasākumu tehniskais nodrošinājums, aksesuāri

Sparks A, SIA

Krustpils 17 k-1, Rīga, LV-1073
ēvelēšanas darbagaldi, abrazīvās, aizsardzības līdzekļi, aizsargstikli, āķā atslēgas, akmens apstrāde, aksesuāri

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.
ZL.LV iesaka

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
komandu ekipējums, sporta tērpi, sporta apavi, sporta apavi internetā, lēti sporta apavi, basketbola aksesuāri , sporta kostīmi, skriešanai, apģērbs skriešanai, apģērbs aktīvai atpūtai, sporta tērps sievietēm, sporta aksesuāri

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
"SPECTRUM" PRODUKTI, PAKALPOJUMI:: ✓ Apgaismojuma projektēšana ✓ Gaismas dizaina veidošana ✓ Apgaismes iekārtas ✓ Spuldzes ✓ Komponentes ✓ Gaismekļi ✓ LED izstrādājumi ✓ Apgaismojuma vadības sistēmas LiCS un Lixos ✓ Kustības un klātbūtnes sensori ✓ Taimeri ✓ KNX ✓ Rozetes un slēdži ✓ Spuldžu nomaiņa ✓ Gaismas dizains/projektēšana ✓ Elektroenerģijas ekonomija ✓ LED tehnoloģijas

 

Spice, tirdzniecības centrs

Lielirbes 29, Rīga LV-1046
kartes, akcijas, apģērbi, apavi, saimniecības lietas, ēdināšana, tirdzniecības centrs, lielveikals, aksesuāri

Spolīte, veikals

Marijas 18, Rīga LV-1011
Aizkaru stangas, sliedes, aksesuāri , piegāde, uzstādīšana, ar elektrovadību, montāža., Apģērbu aplikācijas, boa, spalvu aksesuāri , mākslīgie ziedi.

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.