Aksesuāri, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Autoelektriķis Rīgā, STARS MB AUTO MERCEDES autoserviss, auto signalizācijas, autosignalizāciju uzstādīšana, remonts, imobilaizeri un pretaizdzīšanas sistēmas, motora pārsega bloķētāji, mehāniskās aizsardzības sistēmas, audio - video, audio video sistēmas uzstādīšana, tonēšana, MERCEDES elektroiekārtu, autoelektronikas,

Stereoplus, audio tehnikas veikals

Kaivas 31 k-3, Rīga, LV-1021
Apraksts: Stereoplus.lv ir veikals, kurā tiek pārdota visu cenu segmentu audio tehnika. Mūsu sortimentā ir vairāk nekā četrdesmit zīmolu no dažādām valstīm: skaļruņu sistēmas, elektronika, atskaņotāji, kabeļi, aksesuāri. Mēs arī sastādām audio aparatūras komplektus, lai palielinātu skaņas kvalitāti ar atlasītajiem komponentiem.

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

Style & Design Group

Pils 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
mēbeles, viesistabas mēbeles, virtuves, virtuves mēbeles, dārza mēbeles, apgaismes ierīces, lustras, aksesuāri

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72F, Rīga, LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

SuperStar.lv, internetveikals

Dzirnavu 3A, Rīga LV-1010
, Aksesuāri ballītēm, Internetveikals, BDSM tematika, Masāžas kosmētika, Krēmi, Pilieni, Suvenīri, piepūšamās, Anālie stimulatori, Anālās Bumbiņas, Dzimumlocekļa gredzeni un uzmavas, Anālie ieliktņi, aizbāznis, Aksesuāri

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

System Cable, SIA

Ūnijas 11A, Rīga LV-1039
savienotāji, krosi. 19” sienas, grīdas komutācijas skapji, serverskapji, skapju piederumi un aksesuāri

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

TOI TOI Latvija, SIA

Matrožu 7A, Rīga, LV-1048
Pārvietojamās, portatīvās āra tualetes, mobilās, sanitārās, invalīdu, ekoloģiskās, piekabju, maksas tualetes, tualešu piekabes, mobilās piekabju WC, sanitārās piekabes, WC kabīnes, portatīvās izlietnes, Dušu konteineri, Nožogojumi, nožogojumu noma, Pasākumu žogs, Piegāde, uzstādīšana, apkalpošana, asenizācijas pakalpojumi TOI TOI

Tapflo, SIA

Dārzciema 60-222, Rīga LV-1073
Mūsu produkti:: ✓ Membrānu sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi - CP Pumps ✓ Peristaltiskie sūkņi ✓ Skrūvveida sūkņi - Nova Rotors ✓ Filters Tapflo Par Tapflo:

Tapflo grupa ir neatkarīgs, ģimenes īpašumā esošs Eiropas ražotājs un globāls membrānu sūkņu, centrbēdzes sūkņu un citu rūpniecisko procesu iekārtu piegādātājs. Tapflo savas pārstāvniecības ir 30 valstīs un neatkarīgi izplatītāji vairāk nekā 45 valstīs.

Tava tehnika, SIA, Veikals

Rīgas 75, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Metināšanas iekārtas, inventori, transformatori, materiāli, aksesuāri , rezerves daļas. Reduktors., Auto aksesuāri . Kravas mašīnu instrumenti. Instrumenti motocikliem, velosipēdiem, skūteriem.

Tava tehnika, SIA, Veikals

Bērzaunes 13, Rīga, LV-1039
Instrumentu, dārza preču, veikals Latgalē, Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Līvānos. Zemo cenu iternetveikals Latvijā. Dārza preces un piederumi internetā ar piegādi. Elektriskie instrumenti bosch, skill, hitachi, rEBIR, jasper, hilti, dWT, hyndai, stanley. Profesionālie akumulatoru kokapstrādes, metālapstrādes, mežistrādes instrumenti.

Tea Gardens, SIA

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

Technogym Latvija, Technogym trenažieri

Technogym trenažieri.Turpinām strādāt klātienē
Brīvības 40, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Profesionālās trenažieru iekārtas Technogym. Technogym trenažieri. Tirdzniecība, serviss, konsultācijas. Piedāvājam plašu trenažieru un svaru klāstu, pieejams viss no skrejceļiem un riteņu trenažeriem līdz brīvajiem svariem un hantelēm, virvēm, benķiem un daudziem citiem sporta produktiem.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.